Zpět na články

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 24. 3. 2023

Denní karty pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 24.3. Přeji všem báječný den.

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 24. 3. 2023

"Pesimista je člověk, který se necítí dobře, když se cítí dobře, jelikož se obává, že se bude cítit hůře, až se bude cítit lépe." G. SHAW

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Hlídejte si dnes své myšlenky dvojnásob více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Naopak je dobré se omezit v přejídání a začít s lehkým půstem nebo dietou.

B ý K

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový. Svým úspěchem jste vzbudili zájem okolí. Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto dnes příznivou zprávu. Znamená to přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. V zaměstnání je možné se dočkat uznání a slávy. Vychutnejte si zasloužený vavřínový věnec, kterým v dávných dobách byli zdobeni vojevůdci, kteří se vrátili z vítězných válečných tažení.

B L í Ž E N C I

Dnes přichází výzva, poručit sám sobě, a to seustředěním a nastolením harmonie. Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Vaše myšlenky by se pro vás měly stát přesvědčením, abyste byli schopni uskutečnit cíle, pro které se budete muset angažovat. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou doposud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm musíte i při jeho nedostatcích setrvat. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně.

Rak

Možná jste si vystavili okolo sebe obrannou zeď po zkušenostech, které byly pro vás bolestivé, to způsobilo potlačení nějaké životně důležité stránky. Tím se stala nadřazená moc rozumu, díky které musí zvládnout tyto rušivé síly. Je potřeba si vyjasnit, co vlastně chcete a nenecháte se již odvádět od správného směru. Žádá se od vás, abyste již nebyli předpojatí, abyste tuto zeď zbourali a vpustili do života opět slunce, Lásku a důvěru.

Lev

Není to pro vás již únavné, že se neumíte rozhodnout a necháváte za sebou resty? Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. A která cesta a rozhodnutí je správná? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. To vede k poznání, že je potřeba uvěřit v souznění duše a ducha. Důležité bude to, že se konečně vyjádříte a tím se pohnete ve svém vývoji o kus dál. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů.

Panna

Dnešní den je ve znamení ohně, to může způsobit touhu a přání, zúčastnit se akcí, které volají po zážitcích a dobrodružství. Tuto energii je výhodné nasměrovat do sportu nebo adrenalinových činností. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do zbrklého jednání. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři.

V á H Y

Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Vaše myšlenky by měly ovlivnit druhé a inspirovat je za účelem dosažení efektivní komunikace. Pokud někdo nabídne pomoc vám, též je dobré ji přijmout a nebát se přitom vyjádřit své touhy a potřeby s tím, že poskytnete druhým pomoc a prostor pro porozumění a toleranci. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvakrát více, než jste vydali.

š T í R

Přišel čas na odpočinek a ponechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani stromů. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Trpělivost přináší růže. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny.

Střelec

Chcete-li se chcete pohnout z místa a pochopit, proč nemůžete přijít některým věcem na kloub, zkuste si připustit, že je potřeba se podívat na situaci z druhé strany. Zdá se, že jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu.

Kozoroh

Dejte si pozor na svou zbrklost, netrpělivost. Je dobré nastavit správnou míru, pak jistě budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Tuto energii ohně mohou využít ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. Tato energie se taktéž dá využít při sportu nebo adrenalinových činnostech.

V O D N á Ř

I v poslední pracovní den se vám může stát, že se najde někdo, kdo vám cosi nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit. Ale nezoufejte, dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého soka odzbrojíte, protože toto gesto od vás určitě neočekával. A až tím projdete, možná se o víkendu pousmějete.

Ryby

Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii je příhodné využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého a manipulativního chování druhých. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro písemný, osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu