Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení na 25.3. 2023

Co nám chtějí sdělit karty na sobotu, jaký bude tento den pro jednotlivá znamení?

Dnešní horoskop pro všechna znamení  na 25.3. 2023

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 25. 3. 2023

Kdo věří ve štěstí, má štěstí. P. Hebbel

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Nepropásněte dnes nevšední nabídky, nové příležitosti, kontakty a pracovní smlouvy. Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Zaměřte se na cíl a kráčejte k němu byť i malými krůčky. Zkoušky budou dnes určitě dobře složeny. V oblasti stravování zvolte lehčí stravu, abyste se zbytečně nepřipravili o energii, kterou by tučné jídlo vedlo k útlumu.

B ý K

Co vám v životě chybí? Nemůže to být duchovní spojení s nějakým člověkem nebo jen prostě neznáte svůj smysl života? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Ani polévka se nejí tak horká, jak se uvaří. Dopřejte relax a koupel svým nohám třeba v Prešovské nebo magnéziové soli.

B L í Ž E N C I

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový. Svým úspěchem jste vzbudili zájem okolí. Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto dnes příznivou zprávu. Znamená to přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. Vychutnejte si zasloužený vavřínový věnec. Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Potěší vás nějaká milá zpráva.

Rak

Činy jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Využijte proto své znalosti a ukažte je v praxi. Lidé vám uvěří a vy je můžete zúročit. úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol. Doba bude nakloněna úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Proto v zápalu své činorodosti nezapomeňte rozdávat Lásku, jinak i ta se místo citů promění v blyštivé a hmotné poklady.

https://vyklad-karet---ilona.webnode.cz/

Lev

Využijte svou odvahu a odhodlání, tento den budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli přes mrtvoly. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Panna

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení. Naopak je moudré si své závislosti uvědomit a zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení štíra. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky.

V á H Y

Čeká vás příznivý a radostný den, jistě bude co slavit. úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

š T í R

Nemáte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní od všech radovánek? Proto poslouchejte své vnitřní Já a buďte sami sebou. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Pro některé z vás to naopak může znamenat, že jste si uvědomili, že okolí s vámi nekomunikuje jako dřív a vy tento čas můžete využít pro čtení motivačních knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas.

Střelec

V tento den budete nejspíš hledat nový směr. Na úrovni vědomí to znamená, že budete vnímat, že by bylo dobré učitnit rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. V oblasti pracovních vztahů si nejspíš uvědomíte, že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost ve vztazích ke kolegům. Je skvělé, pokud budete na ostatních hledat a všímat si jejich silných stránek, na ně upozorňovat a motivovat i druhé, aby je taktéž nepřehlíželi. Kritiku dnes odložte na jiný den. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem, že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Volbou vhodné komunikace můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Pokud někdo v tento den cestuje do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta.

Kozoroh

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání nebo zažije pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Věříte, že kolegové v práci jsou stejně nadaní jako vy a mohou vám pomoci se dostat o krok vpřed? Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu.

V O D N á Ř

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek nebo je možné zažít pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího z kolegů. Dnes můžete pocítit naplnění z práce nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci.

Ryby

Někdy jste tak ponořeni do práce, že pro pracovní nasazení ani nemáte šanci vnímat varovné signály vašeho těla. A tak to je právě dnes, kdy je na čase si stanovit priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Stojí vám za to tedy zvážit, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dnů?

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu