Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení. Neděle 26. 3. 2023

Co nám radí karty na poslední den v tomto týdnu? Náhled do tarotu v oblasti vztahů, Lásky a nově i zdraví a receptů.

Dnešní horoskop pro všechna znamení. Neděle 26. 3. 2023

Tisíce svíček mohou být zapáleny jedinou svíčkou a život této svíčky přesto nebude kratší. štěstí nikdy neubývá sdílením.BUDDHA

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Jestliže máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje a doufáte na podnět zvenčí, tak dnešním dnem se to může náhle změnit. Váš klid může narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Možná vás samotné nenapadlo uvažovat o cizině. Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na první chvíli.

V oblasti zdraví jsou vhodné cviky na oči a to tak, že budete střídat pohled na blízko a do dálky, tím procvičíte dva různé svaly. Nejlépe v přírodě, kde budete pozorovat i vzdálený horizont.

B ý K

Denní karta na dnešek je vskutku pozitivní, říká, že stojíte na dobrém základě, ukotveni pevně nohama na zemi a vyhlížíte vpřed. Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně popohánějí vpřed. Ti, co dobře pracovali, mohou očekávat uznání, čest. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. I v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený.

V oblasti stravování je vhodné posílit žaludek polévkou. Polévka je grunt. Omezte mastná a tučná jídla.

B L í Ž E N C I

Možná budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Při hledání smyslu života se nespokojte s prázdnými formulemi a nevýstižnými frázemi. Nedejte se odbýt lacinými odpověďmi. Někdy přijde vhod dobrá rada nad zlato od duchovního průvodce, nebojte se ho vyhledat. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku. Probuďte svou vnitřní moudrost a logiku. Ovládejte silné city a dostane se vám rady, božského vnuknutí, silné ochrany i rovnováhy na úseku vzdělanosti, zasvěcení.

Své emoce ventilujte pohybem a to především takovým, při kterém se zapotíte. Chůze do schodů, švihadlo nebo si zaskáčete s dětmi na trampolíně? Do jídelníčku zařaďte skořici, rozproudí tělo zevnitř.

Rak

Kdo by neměl rád překvapení a radostné novinky, záblesk ducha nebo podnětný nápad? To vše k vám dnes letí rychlostí blesku. Využijte svou duševní čilost. Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Výsledky vás jistě obšťastní.

Buďte tedy dnes pružní a to i v oblasti zdraví, kdy věnujte péči svým kloubům, ať už udržováním v teple nebo i pružným myšlením, kdy nebudete u sebe uchovávat nepotřebné vztahy a situace.

Lev

Dnes můžete prosadit své plány i přes zdánlivě nepřející okolí, které s vámi může chtít soutěžit. V případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je rozumější říci ne. Pokud ale víte, že si plně stojíte za svým přesvědčením a bude to z vás vyzařovat, budete ve velké výhodě. A pokud věříte vy sobě, snáze ve vás uvěří i druzí.Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor. Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner.

Důležité je, abyste se nepřepínali, protože to pak působí vnitřně i na orgány okolo břišní dutiny.

Panna

Tento den je o vzájemné spolupráci. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Někdo si toho může všimnout a i pro vás navrhne odměnu. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení.

Pro jarní očistu zvolte popíjení slezinového čaje.

V á H Y

Po dlouhém a namáhavém výstupu jste dosáhli vrcholu a můžete z bezpečného bodu sledovat vzdálený horizont. Je tady schopnost vidět do budoucnosti, přicházejí nové myšlenky, máte podnikavého ducha. Den je nakloněn obchodním cestám s využitím skvělé komunikace, nových nápadů.I v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci bez kompromisu. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. Jak se říká, mohou vzniknout sńatky z rozumu. Setkání s berany bude chtít upřímnost a vyjasnění si vašich vzájemných vztahů.

Hluboké nádechy a výdechy do oblasti břišní dutiny uleví vašemu tenkému střevu.

š T í R

V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti. Ti, kteří rádi malují, mohou umělecký obraz vytvořit i v realitě.

V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba a jóga. Při odpolední siestě přijde některým vhod marcipán, lékořice nebo třezalkový čaj.

Střelec

Buďte dnes tím, kdo stmelí kolektiv, urovná spory mezi kolegy, najde řešení tam, kde si ostatní neví rady. Zdravým, objektivním úsudkem, bez zaslepenosti vášní, kdy svobodným průchodem energií dojde k navrácení zdraví, klidu a pohody. Jak se sebou samotným, tak i s ostatními. Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Buďte pro své okolí pozemským andělem. Také v partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění.

Dejte do rovnováhy i vodu ve vašem těle a to tím, že omezíte sodík a dopníte minerály a vitamíny. Tím se poléčí ledviny i vztahy.


Kozoroh

Čeká vás příznivý a radostný den, jistě bude co slavit. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, čeho jste dosáhli. úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Procvičte si v přírodě svůj zrak tím, že budete střídat upřeně pohled do vzdáleného horizontu a pak na blízko.

V O D N á Ř

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu.

To, že jste něco nemohli rozdýchat pocítily i vaše plíce, proto jim dopřejte péči třeba tím, že budete vdechovat éterické vůně růže nebo jasmínu.

Ryby

Dnes poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a tím buďte sami sebou. Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky. Názory ostatních pro tento den nechte bez povšimnutí. Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Vaše mysl i svaly uvítají též odpočinek, jinak by vnitřní napětí působilo i do oblasti břicha, tam, kde vzniká kýla.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro písemný, osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu