Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - úterý 28. 3. 2023

Co nám radí karty na úterý, necháte se inspirovat v oblasti vztahů a práce, jak prožít úspěšně den?

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - úterý  28. 3. 2023

"úspěšný člověk je ten, kdo dokáže položit pevný základ z cihel, které po něm ostatní hází." - David Brinkley

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Kde se neumíte rozhodnout nebo spíše nechcete? Své myšlení a rozhodnutí jste zabalili do tmavé pásky na očích, abyste nemuseli vidět pravdu okolo vás a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. City by měly jít nejspíš stranou nebo a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Někdy je tedy dobré vyčkat, až do hry vstoupí nějaký nový faktor, protože obě strany si trvají na svém.

B ý K

Jsou věci, které snesly odklad, ale jen do dnešního dne. Udělejte nějakou správnou věc, rozhodnutí jako správná autorita. Budete na to mít dostatek energie, a proto je ji potřeba využít. Proměňte úmysl v čin. Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům, protože vy budete ten, kdo ochraňuje život. Nenechávejte za sebou žádné resty. Zaplaťte povinné ručení na auto, zkontrolujte si účty a udělejte si pořádek ve své dílně a připravte se na jaro.

B L í Ž E N C I

Mystika zasahuje do našich životů věky a vy dnes máte možnost instinktivně rozeznat vhodné od nevhodného, to co přichází z vnitra jako opravdové. Máte příležitost nahlédnout za závoj nevědomí, avšak nerozhrnout ho. Využijte dnes svou přirozenost, laskavost, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a intuici. Možná dnes zažijete znamení shůry. Zachovejte si svou nestrannost a při jednání či rozhodování vyhledávejte střed, rovnováhu, soucit, soulad a pochopení. Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Lidé se budou rádi svěřovat se svým tajemstvím a to by mělo zůstat u těch, kterým bylo svěřeno, aby se nezklamala jejich důvěra.

Rak

Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života. V zaměstnání zkuste prozkoumat, zda berete situaci vážně nebo značně lehkomyslně. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost, může se vám tedy zdát, že jste zkoušeni. A pokud se vám to nepodaří tak, jak by se očekávalo, odhoďte obavy, zítra je taky den.

Lev

Máte-li pochybnosti, nezačínejte dnes nic nového. Dopřejte vývoji věcí klid. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám svou vlastní osobitou cestou. Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav. Zkuste se sami sebe zeptat, co vás v minulých dnech odradilo, zklamalo a vy jste si vystavili pomyslnou zeď jako ochranu před okolím? Vaše neochota riskovat nějaký vztah? Cítíte omezení, nemáte svobodu pohybu? Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si dovolili zakázat a odstranit rušivé faktory. Nadešel čas propustit nedůvěru v okolí a vše odevzdat vyšší moci.

Panna

Projevte dnes svou sílu, buďte silní a autoritou pro svoji rodinu, děti a okolí. Tuto sílu byste měli mít pod kontrolou a tím se vyjadřovat přímočaře. Využijte rozum i velký přínos energie, jež jsou spojeni s s vaší vůlí. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. Zkontrolujte si pneumatiky u vašeho vozidla, zjistěte, jak to máte s technickou kontrolou, připravte se na jaro a zaplaťte veškeré nezaplacené účty.

V á H Y

Nemusíte čekat na další narozeniny nebo konec roku a Silvestra, abyste zorganizovali oslavu nebo se zúčastnili veřejných radovánek. Přesně takový den je tady teď, proto využijte této příznivé situace a pusťte se do příprav. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat viditelná a hmatatelná odměna.


š T í R

Svou vytrvalostí, houževnatostí a pílí vytvoříte trvalé hodnoty. V povolání se to může projevit v podobě prospěšných a výnosných obchodů. Objevíte nové cesty, bude oceněna vaše výdrž a vaše nápady, které jste dlouho ukrývali před světem, neváhejte se je prodat tam, kde přinesou zisk. Buďte prostě sví a věřte si. Nepřehlédněte dobrou radu ve finančních investicích nebo od léčitele, která povede k uzdravení.

Střelec

Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení.

Kozoroh

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. Vaše zklamání a zranění jsou vryty do hloubky vaší duše. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu.

V O D N á Ř

Nechť vás v tento den provází intuice, laskavost, emoce, tvořivost a ochrana. To proto, že se po vás bude chtít naslouchat pocitům druhých, abyste jim věnovali svůj čas, Lásku, podporu a nápady. V klidovém období naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady a řešeními. Dnes se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích, v časopise, ve světě umění nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou. Dnes vás může políbit múza.

Ryby

Láska je mocná čarodějka, má mnoho podob a dnes můžete zažít i odvrácenou tvář a bolestivé poznání, že vaše důvěra byla vložena tam, kde nyní přijde prozření. Někdo tuto důvěru mohl zneužít a nasměrovat proti vám. Jak se říká : " kousnout si do kyselého jablka". Někdy je příčinou třetí osoba, která narušuje trvalé vztahy nebo se dokonce účastní milostného trojúhelníku. Je dobré být připraveni na možnost odhalení přetvářky, falše a připravit se na konfrontaci, kdy na pracovišti budete vyzváni veřejně pokárat jinak vašeho oblíbeného podřízeného. I takto se dá definovat Láska.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro písemný, osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu