Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - pátek 31. 3. 2023

Náhled do tarotu nejen z oblasti vztahů a profese, necháte se dnes inspirovat?

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - pátek 31. 3. 2023

"Stačí pojmenovat strach a strach zmizí." Martin Petiška

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Nepřízeň osudu byla překonána, den je nakloněn optimismu, který vám může otevřít nový směr. A to jak ve vztazích, tak i v pracovním prostředí, kde se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Přináší tedy slávu a věhlas, vítězství a uznání schopností. Radujte se, pokud pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Den je vhodný k početí potomka nebo se obklopovat dětmi a jejich přirozeností a energií štěstí. Pokud stojíte na rozcestí a rádi byste znali odpověď na vaši otázku, pak odpověď zní - ANO.

B ý K

Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky, stáhněte se pryč od hlučícího davu. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství přicházejících myšlenek. Někteří naopak mohou zaznamenat, že s nimi naopak okolí nekomunikuje a vzdaluje se. V obou případech se dá tento čas využít pro poslech motivačních videí, čtení knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas.

B L í Ž E N C I

Tento den vás vyzývá k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? To si můžete znovu zopakovat nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku, bude zapotřebí zvídavosti a síly vůle se vším dosud neznámým a novým se obeznámit. Vyhlídky do budoucnosti jsou příjemné. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. To platí i ve vztazích, kdy lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory.

Rak

Vaše ego bude dnes nejspíš podrobeno zkoušce, zda se dobrovolně uvolníte z pout, do kterých jste se uvěznili. Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti. Kartářka Ilona.*

Lev

Možná dnes zažijete znamení shůry. Zachovejte si svou nestrannost a při jednání či rozhodování vyhledávejte střed, rovnováhu, soucit, soulad a pochopení. Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Lidé se budou rádi svěřovat se svým tajemstvím a to by mělo zůstat u těch, kterým bylo svěřeno, aby se nezklamala jejich důvěra. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit.

Panna

Jestliže pocítíte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil. Jedna z možností je ta, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry, někteří ale nemusí znát míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout. Ujasněte si své priority a jděte si svou cestou.

V á H Y

Dnešní den nabízí příležitost k usmíření nebo gesto Lásky či k nějaké zábavě, nabídce míru po období hádek, soucit, kterým jste obdařeni v době krize. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu , taktéž dobrou radu a přátelskou pomoc při řešení úkolů. V osobních vztazích můžete můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Taktéž mohou padnout pouta připoutanosti k partnerovi a odhození manipulace a boje. Získáte více nezávislosti.

š T í R

Možná v tento den u sebe objevíte sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti. Vaše laskavost a velkorysost je příležitostí, jak pomoci potřebným a v tento den by měla být dvojnásobně zúročena. Nebojte se však vyjádřit i své potřeby a naslouchejte potřebám jiných. Na které straně se cítíte výhodněji, na straně má dáti nebo dal? Rozhodující je, kolik energie jste ochotni dát a kolik přijmout. Je možné, že si vás někdo všimne a ocení nebo navrhne finanční odměnu.

Střelec

Nemáte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní od všech radovánek? Proto poslouchejte své vnitřní Já a buďte sami sebou. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Pro některé z vás to naopak může znamenat, že jste si uvědomili, že okolí s vámi nekomunikuje jako dřív a vy tento čas můžete využít pro čtení motivačních knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas.

Kozoroh

Pro dnešní den je výhodné, umět zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory. Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Pokud to půjde, zůstaňte v klidu s vírou, že zítra je taky den. Ujasněte si, čeho chcete na pracovišti dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj.

V O D N á Ř

Zdá se, že jste se uzavřeli před světem ve věži, která vám poskytovala pomyslnou ochranu a jistotu. Ta se dnes ale začíná otřásat. Tato jistota byla mylně vnímána jako ochrana před nepříjemnými vlivy, neshody v zaměstnání nebo ujišťování sebe sama, že toto místo je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Jenže toto zdání vám nemůže ochranu poskytovat donekonečna a tím bude nejspíš zbořena vaše domělá jistota. Tento šok odezní čím dříve připustíte, že nad touto skutečností už nemáte žádný vliv a náhle ucítíte úlevu.

Ryby

Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k měření sil třeba tím, že budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. I v partnerských vztazích lze dnes očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Některé vztahy však z těchto střetů žijí a mají charakter neustálého zápasu.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Odjakživa mě přitahovaly karty. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

♑ Dnešní horoskop pro všechna znamení - 25. 4. ♑

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet Okultní vědění

Karta dne -  Vítězství, radostná zpráva. „Když je zpráva dost důležitá, tak si mě najde.“ —  Mark Cuban 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu