Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - pondělí 3. 4. 2023

Na co si dát pozor dle tarotu v oblasti zdraví a stravování. Afirmace pro úspěšný den pro jednotlivá znamení.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení  -  pondělí 3. 4. 2023

"Nic se nestane, pokud nejdříve nesníme." Carl Sandburg

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Chcete-li se pohnout z místa a pochopit, proč nemůžete přijít některým věcem na kloub, zkuste si připustit, že je potřeba se podívat na situaci z druhé strany. Zdá se, že jste některá přesvědčení postavily vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu.

Aby zůstaly vaše kyčle zdravé, dovolte lidem okolo vás, aby byli sami sebou.

Afirmace: Směřuji k vyššímu dobru. Raduji se z každého dne.

B ý K

Dnešní den můžete prožít v harmonii a pocitu naplnění, mohou přicházet nevšední nabídky, jako třeba na nový domov nebo nová pracovní nabídka. Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii.

Vaše plíce ocení inhalaci z podbělu a cibule, doplňte vitamín C třeba kyselým zelím. Více se smějte.

Afirmace: Přijímám život v ideální rovnováze.

B L í Ž E N C I

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení. Naopak je moudré si své závislosti uvědomit a zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení štíra. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky.

Dejte péči svým uším, teplem nebo obklad z teplé soli.

Afirmace: Naslouchám s Láskou, slyším radost života.


Rak

Činy jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Využijte proto své znalosti a ukažte je v praxi. Lidé vám uvěří a vy je můžete zúročit. úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol. Doba bude nakloněna úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Pro více informací o zdraví vás zvu na přednášku do Brna 16.4. Pro Lásku k podnikání nezapomeňte i na tu citovou.

Afirmace: Vím kam jdu a následuji svůj vnitřní hlas.

Lev

Využijte dnes svou přirozenost, laskavost, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a intuici. Možná dnes zažijete znamení shůry. Zachovejte si svou nestrannost a při jednání či rozhodování vyhledávejte střed, rovnováhu, soucit, soulad a pochopení. Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Lidé se budou rádi svěřovat se svým tajemstvím a to by mělo zůstat u těch, kterým bylo svěřeno, aby se nezklamala jejich důvěra.

Nenechte druhé, aby s vámi manipulovali, předejdete tak migréně.

Afirmace: Přizpůsobuji se běhu života, život je tu pro mne. Ilona.*

Panna

Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed, tak, jako spontánní dítě. Nebojte se zdravého riskování a udělalejte něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého změna zaměstnání. Získejte pro sebe opět svobodu, nezávislost. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět.

Dejte péči svým plicím pobytem na čerstvém vzduchu, inhalací chlorelly, zakružte rameny směrem dozadu.

Afirmace: Své dobro přijímám bez pocitu viny i pozornost, která je na mne upřena.

V á H Y

Znáte nějakou ženu, která je tady vždy pro každého, umí naslouchat a dát tu nejlepší radu? Miluje zvířátka a oni milují jí a nechtějí od ní odejít a to nejen pro pamlsky, které jim dává. Umí vytvořit v jakýchkoliv podmínkách teplo domova. Je věrnou ženou a ke svému životu nepotřebuje luxus a pozlátko. Dokáže peníze vydělat, výhodně investovat a i ušetřit.

Které z těchto vlastností jsou vám blízké a které vás naopak u takových žen iritují? Uvědomte si, že vás může dráždit jen ten, komu to dovolíte.

Pro více informací o zdraví vás zvu na přednášku do Brna 16.4.

Afirmace: Vždy mne prostupuje a obklopuje klid a harmonie. Ilona.*


š T í R

úspěch je na dosah, ale buďte objektivní a postupujte krůček po krůčku. Mějte na paměti, že pokud se jedná o nový projekt, nejste v něm ještě natolik zběhlí, proto se nepřeceňujte a nebojte se zeptat a nechat si poradit. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. Uvědomte si svoji individualitu a dejte péči své kůži masáží a koupelí.

Afirmace: Je bezpečné být sám sebou.Ilona.*

Střelec

První den v tomto týdnu můžete prožít v harmonii a pocitu naplnění, mohou přicházet nevšední nabídky, jako třeba na nový domov nebo nová pracovní nabídka. Taktéž máte šanci darovat nebo obdržet dar z opravdové Lásky. Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí.

O vaši pozornost se hlásí srdce, proto mu dopřejte radost, zpěv a čaj z pampelišky, zrovna pro vás začala růst nebo z hlohu, předejdete tak problému s žílami.

Afirmace: Naplňuje mě radost, proudí mnou každým úderem srdce.

Kozoroh

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou.

Dopřejte koupel vašim chodidlům a odhoďte strach z budoucnosti a z ustrnutí na místě, to jim pomůže na vědomé úrovni.

Afirmace: Jsem ochoten se měnit zároveň s časem.

V O D N á Ř

Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Naopak den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti , obzvlášť v oblasti umění.

Odhoďte strach a potřebu ochrany, usmiřte se s vlastními pocity, tím předejdete zadržování hmoty.

Afirmace: Vytvářím si bezpečné prostředí a jsem se sebou spokojená.

Ryby

Tento den můžete zažít po boku intuice, laskavosti, tvořivosti a ochrany. Naslouchejte pocitům druhých, věnujte jim svůj čas, Lásku, podporu a nápady. V klidovém období naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady a řešeními. Dnes se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích, v časopise, ve světě umění nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze.

Odlehčete tlustému střevu červenou řepou, chmelem, červeným vínem, vynechejte kávu a alkohol.

Afirmace: Mám stále větší radost, že umím řešit své situace, zbavuji se tlaku.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu