Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - úterý 4.4. 2023

Co je prospěšné udělat dnes pro své zdraví, jaké byliny nebo čaje jsou vám ku prospěchu? Necháte se inspirovat dnešním výkladem pro vaše znamení? Výklad pro vás připravila kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - úterý 4.4. 2023

"Noci vyprávějí prostřednictvím snů příběhy, na které den zapomněl." C.G.Jung

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Srdečně vás zvu na mou přednášku a osobní výklad karet do Brna.Osobní výklad karet na Astrovíkendu v Brně v neděli 16.4. Jste zváni, Najdeme Lásku, zdraví, práci.

Beran

Pokud dnes potkáte ženu středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, věřte, že ta bude pro vás přínosná, protože to je žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. Dnešní den se můžete někomu svěřit nebo se někdo svěří vám s tím, že to činí proto, že ví, že od vás nebude tajemství vyzrazeno. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné.

Dopřejte péči svým rukám třeba makovým, pupalkovým nebo jojobovým olejem nebo s Aloe vera.

Afirmace: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

B ý K

Vydejte se na novou cestu, do nejistoty, k novým břehům, i když předem není známo, jak to vše skončí.

Je možné, že se s vámi bude chtít někdo rozloučit a nebo vy sami uvážíte, že nastal čas změny a že se nebojíte vstoupit na jiný, neznámý břeh. Ale nezapomeňte, některá rozhodnutí už nejdou vzít zpět.

Dopřejte si sedací koupel z přesličky, kontryhelu, řebříčku a heřmánku.

Afirmace: Neexistuje vina ani trest. Laskavě přijímám své ženství.

B L í Ž E N C I

Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Výlet do lesa ke studánce vás obohatí.

Zařaďte do jídelníčku hořkou chuť, sklenku piva, čekankové kafe.

Afirmace: S radostí přijímám život.

Rak

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení. Naopak je moudré si své závislosti uvědomit a zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení štíra. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky.

Spoléhejte více na intuici, nepřeceňujte rozumování a nesnažte se ze všeho vytěžit maximum.

Afirmace: S Láskou řídím svou mysl.

Lev

Chtěli byste se pohnout z místa dál a mít zase spoustu tvůrčí energie? Zdá se, že jste ustrnuli na místě a pro tento dočasný stav nevidíte další možnosti, které se vám nabízejí. Je na čase se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Je zcela pravděpodobné, že jste nezaregistrovali gesto smíření. Dopřejte si koupel z mořské soli nebo si přikládejte solné sáčky na chodidla. Afirmace: Rozvíjím všechny své schopnosti, všude hledám dobro.

Panna

Máte pochybnosti o sobě nebo o vašem partnerovi? Cítíte se nevrlí, rozmrzelí? To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou. Nenechte proto ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub. Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztazích, jenže se zdá, že nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie.

Hledejte něco, co vás naplní, svou seberealizaci, neutíkejte před svými city.

Afirmace: Jsem usmířený s vlastními pocity.

V á H Y

V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti.

Ti, kteří rádi malují, mohou umělecký obraz vytvořit i v realitě.

V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba a jóga.

V oblasti zdraví dejte péči nosním mandlím tinkturou z lichořeřišnice nebo extraktu z grepových jader, doplňte vitamín D.

Afirmace: Děti kolem nás obklopuje Láska, jsou to děti chtěné.

š T í R

Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vás nejvíce bavilo v dětství.

Přeměňte své myšlenky v činy a ty se poté snadněji uskuteční.

Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází.

Dejte péči svým plicím procházkou na čerstvém vzduchu nebo inhalací mořskou solí či Francovkou.

Afirmace: Přijímám život v jeho ideální rovnováze.

Střelec

Využívejte dnes svou vnitřní sílu promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Dnes se můžete vydat na cestu, naplánovat stěhování, prohlédnout si pár bytů na pronájem nebo domů ke koupi.

Starosti druhých přenechte těm, kterým patří.

Osvěžte se šťávou z čerstvých jahod nebo pomerančů.

Afirmace: Dovoluji životu, aby mnou přirozeně proudil.

Kozoroh

Něco uvnitř se ve vás změnilo a najednou vás napadá, je tato cesta i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře.

Právě rostou kopřivy, do 13.5. mají největší sílu, dali byste si k obědu chutný kopřivový špenát? Odpoledne mlsejte neslazené brusinky.

Afirmace: Zbavuji se starého a vítám vše nové, jsem v bezpečí.

V O D N á Ř

Dnes můžete konečně přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti, proč jste uvízli a stojíte na místě.

Dojděte až za hranice svého ega, začněte znovu důvěřovat a věřit v život, to vás může dovést k přehodnocení, že je potřeba změnit prostředí, zcela nové uplatnění svých předností, vymanit se z partnerského vztahu, v kterém jste uvízli a marně se z něho snažíte vymanit. Nebojte se říct, co si myslíte, co vás trápí, zpívejte, smějte se, odhoďte přetvářku, tím ulevíte svým plicím a bude se vám lépe dýchat. Podpořte je inhalací eukalyptem nebo lékořicí.

Afirmace: Cítím se pevnější v tom, co říkám a netrápím se tím.

Ryby

V tento den vás čekají finanční nabídky, které na sebe mohou vzít podobu nové dráhy v zaměstnání, nové práce nebo klienta nebo jiné příležitosti, které které vám přinesou budoucí zabezpečení jako například promyšlené investice. To může být i úspěšný pohovor a nebo schválení hypotéky na nový domov. Někteří mohou zahájit podnikání. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít.

Na odlehčení hlavy si dejte čaj z Ginko giloby, rozmarýnu nebo inhalaci z levandule.

Afirmace: Oddávám se běhu života.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu