Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - středa 5. 4. 2023

Výklad pro všechna znamení v oblasti vztahů, práce, psychosomatiky. Aby onemocnělo tělo, churaví nejprve duše. Tělo a duše jedno jsou. Platón.

Dnešní horoskop pro všechna znamení  - středa 5. 4. 2023

"Ve snu se odehrávají němé příběhy, pro něž po probuzení často marně hledáme slova." J.Harari

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení. Naopak je moudré si své závislosti uvědomit a zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky.

Abyste odlehčili svým plicím, choďte často do přírody a zkuste popíjet čaj z květu divizny, který uvaříte v mléce. Doplňte vitamín C, třeba kyselím zelím a více se smějte a pobrukujte si.

Afirmace: Přijímám život v ideální rovnováze.

B ý K

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový. Znamená to přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu.

Inhalujte podběl a cibuli nebo smrkovou tinkturu, uleví se nosním mandlím.

Afirmace: Děti kolem nás jsou chtěné a obklopuje je Láska.

B L í Ž E N C I

Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Setkání se ženou středního věku může být pro vás přínosné, pokud zavedete řeč na její úspěchy v oblasti finanční. Nechte se inspirovat a osvojte si její vlastnosti.

Odlehčete svým kyčlím a radostně postupujte vpřed.

Afirmace: Raduji se z každého dne.

Rak

Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Vaše myšlenky by měly ovlivnit druhé a inspirovat je za účelem dosažení efektivní komunikace. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy a potřeby s tím, že poskytnete druhým pomoc a prostor pro porozumění a toleranci. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvakrát více, než jste vydali.

Dopřejte svému tělu sedací koupel z řebříčku, heřmánku nebo šalvěje, posílíte tím své ženství. Pro více informací o zdraví vás zvu na přednášku do Brna 16.4.

Afirmace: Neexistuje vina ani trest.

Lev

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. Vaše zklamání a zranění jsou vryty do hloubky vaší duše. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu. Ilona.*

Dejte péči svým dlaním, třeba pupalkovým, makovým nebo měsíčkovým olejem.

Afirmace: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Panna

Tento den je ve znamení volby. Ať už se to bude týkat Lásky jak ve vztazích, na pracovišti nebo ve vašem domově. Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou a správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Další rozhodování může být týkající se dětí nebo starší generace.

Nepřeceňujte rozumování, více spoléhejte na intuici, odlehčíte tím vaší mozkové kapacitě.

Afirmace: Láskou řídím svoji mysl.

V á H Y

Je tady den, který vás bude vést k opuštění starých známých cest, aby mohla být objevena cesta nová a s ní i uspořádání nových životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje. Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího.

Aby netrpěla smutkem vaše játra, dopřejte jim hořkou chuť jídel, pivo, pelyněk, salát z pampeliškových listů. Právě rostou. Pro více informací o zdraví vás zvu na přednášku do Brna 16.4. Ilona.*

Afirmace: Mám zcela čisté vědomí a mé myšlenky jsou svěží, nové a plné života.

š T í R

Prožijte si tento den na pohodu, zajděte si na masáž, dortík, sklenku dobrého moku a obklopte se vším, co vám přináší radost. Pozor však na nastavení správné míry, někteří mohou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova iritovat, protože ne všichni si budou moci tento blahobyt dopřát. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními.

Nesprávná míra v požitkářství může vést k ukládání pár kil navíc, to znamená i hledání seberealizace a naplnění.

Afirmace: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Střelec

Jestliže dnes pocítíte únavu, neřešte to tak, že byste se oddali závislostem. Pomoci vám může poslech motivačního videa, seminář na zdravý životní styl nebo osoby narozené ve znamení štíra. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích prozkoumejte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Přenechte starosti těm, komu patří, odstraňte syndrom nápomoci, tím odlehčíte své hlavě.

Máte rádi šťávu z čerstvých pomerančů nebo jahod?

Afirmace: Dovoluji životu, aby mnou přirozeně proudil.

Kozoroh

Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. To je pro pro vás výzva, hledat pravdu, najít smysl života, prosadit si své ideály. Postavit se sám za sebe.

Aby vaše vztahy neoslabily ledviny, dopřejte jim koupel i čaj z přesličky rolní nebo v mořské soli. Pro více informací o zdraví vás zvu na přednášku do Brna 16.4. Ilona.*

Afirmace: Rozvíjím všechny své schopnosti. Všude hledám dobro.

V O D N á Ř

Co vám v životě chybí? Finanční jistota? Nebo vás trápí slabost v dolních končetinách? Kdy jste jim věnovali pozornost v podobě odlehčení nebo v koupeli se solí? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás.

Omezte cukr a tavené sýry, odlehčíte svým nosním mandlím.

Afirmace: Cítím se v rodině bezpečně, hádky na mne nemají žádný negativní vliv.

Ryby

Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás vzkvétat. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. Dnes máte být starostlivou matkou, trávit hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči, věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii.

Zařaďte do svého jídelníčku proso, ječmen, řepu, dýni, tím doplníte zinek a křemík a posílíte své nehty.

Afirmace: Jsem v klidu, když vím, že moudrost života pečuje o všechny detaily.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu