Zpět na články

Dnešní horoskop a výklad denní karty na zdraví pro všechna znamení - Velký pátek 7. 4. 2023

Jak prožít nejlépe sváteční den z pohledu tarotu. Rady v oblasti zdraví a afirmace pro zesílení motivace.

Dnešní horoskop a výklad denní karty na zdraví pro všechna znamení - Velký  pátek 7. 4. 2023

Hody, hody, doprovody, tvá přání ať se splní, pes ti blahem vrní,

všichni kolem maj se fajn, o starostech nemáš šajn,

aspoň pro tyto chvíle, kdy Velikonoce slavíme. Veselé jarní svátky, krásné jak z pohádky.

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

V osobních vztazích někteří prožijí tento sváteční den plný citů, náklonnosti, porozumění. Využijte přítomnost svátečního ducha a buďte druhým dobrým rádcem a naslouchejte jim. Někteří vám možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti. Ti, kteří rádi malují, mohou umělecký obraz vytvořit i v realitě. V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba a jóga, tím protáhnete svá záda, které tuto péči ocení.

Afirmace: Vím, že život je mi vždy oporou.

B ý K

Dnes můžete prosadit své plány i přes zdánlivě nepřející okolí, které s vámi může chtít soutěžit. V případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je rozumější říci ne. Pokud ale víte, že si plně stojíte za svým přesvědčením a bude to z vás vyzařovat, budete ve velké výhodě. A pokud věříte vy sobě, snáze ve vás uvěří i druzí. Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor. Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Aby se vám lépe dýchalo, můžete si dát k inhalaci Francovku.

Afirmace:Nikdo a nic nade mnou nemá moc, svou mysl si ovlivňuji sama.

B L í Ž E N C I

Cokoliv dnes zvažujete podniknout bude mít větší důsledky, než jste si možná dovedli představit. Máte-li pocit, že někde něco není ve vašem životě k vám spravedlivé, vyvarujte se házet vinu na ostatní a zkuste si nejprve zamést před vlastním prahem. Vesmír má vše pod kontrolou a pokud se nekalé věci dějí okolo vás, pro tento den se obejde bez vaší pomoci. I ve vztazích ptatí, co zasel, to sklidil nebo jak se z lesa volá, tak se ozývá. Jednat férově se vám v tento sváteční den vyplatí. Spoléhejte více na svou intuici, nepřeceňujte rozumování.

Afirmace: S Láskou řídím svou mysl.

Rak

Prožijte tento sváteční den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. Také je šance napravit něco, co jste dlouho odkládali, jako například doplacení alimentů nebo konečně dovolit přihlásit své ratolesti do letního tábora. Radujte se z pohybu.

Afirmace: Pohybuji se radostně a spontánně.

Lev

Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Říkáme tomu uvíznout v komfortní zóně. Uvolněte se novým možnostem. Někdy méně je více. Zvažte, jestli jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého dáti do bezpečí. Pokud na něčem lpíte, jste přespříliš hrdí a máte velké ego, trpí tím vaše kolena a následně ledviny.

Afirmace: Jsem pružná a přizpůsobivá.

Panna

Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, buďte trpěliví. Pokud vás dnes na Velký pátek někdo navštíví, ocení vaše vyprávění o dosavadních obchodních úspěších. Dejte péči svým chodidlům.

Afirmace: Postupuji úspěšně kupředu.

V á H Y

Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztazích, jenže se zdá, že nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Místo toho, abyste řešili vaši žárlivost a vztek, zvolili jste přehlížet toho druhého a odmítáte gesto smíření. Využijte sváteční náladu a zkuste být ti, kdo navrhnou akt k přátelství. Tím uděláte radost svému srdci, které si zaslouží vaši péči. Zazpívejte si, dejte si doušek hořkého piva. Pro více informací o zdraví vás zvu na přednášku do Brna 16.4. Ilona.*

Afirmace: S radostí přijímám život.

š T í R

Mystika zasahuje do našich životů věky a vy dnes máte možnost instinktivně rozeznat vhodné od nevhodného, to co přichází z vnitra jako opravdové. Máte možnost nahlédnout za závoj nevědomí, avšak nerozhrnout ho. Využijte dnes svou přirozenost, laskavost, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a intuici. Možná dnes zažijete znamení shůry. Zachovejte si svou nestrannost a při jednání či rozhodování vyhledávejte střed, rovnováhu, soucit, soulad a pochopení. Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Doplňte do stravy magnesium, třeba sušené meruňky a avokádo.

Afirmace: Vím, že život je mi vždy oporou.

Střelec

Pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat budoucnosti a neztrácet naději. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu. Dnes pocítíte motivaci a naději do dalších dnů, vaše city se budou uzdravovat. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Výlet do lesa ke studánce vás obohatí. Věnujte péči své kůži, doplňte vitamín A a D.

Afirmace: Své dobro přijímám bez pocitu viny.

Kozoroh

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení, už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení štíra. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky. Vaši ústní dutinu osvěží kloktání z odvaru máty, hřebíčku a fenyklu. Pro více informací o zdraví vás zvu na přednášku Astrovíkend do Brna 16.4. Ilona.*

Afirmace: jsem rozhodná, vše dotáhnu do konce.

V O D N á Ř

Zaměřte pozornost na vytyčený cíl. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí. I v mezilidských vztazích by se mohl tento sváteční den přičinit o vzrušující okamžiky. Připravte se na nějaká překvapení, otevřete se určitým podnětům a využijte nevšedních příležitostí, jež k vám budou přicházet. Očekává se od vás projev optimismu, radost a chuť do života. Vůle je schopností mysli, odehrává se uvnitř nás. Rozhodnutí pod jejím vlivem mají následně vliv na budoucí rozhodnutí. Připravte se na dnešní příval energie a využijte ji pro něco velkého. Nejdříve si tedy ujasněte svůj záměr, protože síla z vašich rukou může mít podobu přetlakované energetické bomby, kterou můžete využít k čemukoliv, avšak nezapomeňte na zodpovědnost svých činů. Na dnešní den budete jistě dlouho vzpomínat, pokud přiložíte ruku k dílu. Zařaďte do jídelníčku avokádo, špenát, chia semínka.

Afirmace: Vím, že život je mně vždy oporou.

Ryby

Tento den je o uvědomění si svých citů a emocí, které se skrývají ve vašem nitru. Naslouchejte více druhým a buďte jim přátelským rádcem, za kterým je možné přijít kdykoliv pro radu nebo jen pouhé naslouchání. Jestliže zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, zpytujte svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Strach odejde, pokud se mu podíváte přímo do očí, pojmenujete ho a připustíte si, že žádnou osobu nemůžete vlastnit ani násilím držet u sebe. Poskytněte svobodu jak partnerovi, tak i sobě. Tím odplyne napětí z vašich uší.

Afirmace: Naslouchám s Láskou.

Přeji všem báječný Velký pátek.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu