Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení- neděle 9.4 a Velikonoční pondělí 10. 4. 2023

Co nás čeká o Velikonočních svátcích z pohledu tarotu? Nepřekvapivě nabádá k odpočinku a radosti s bližními.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení- neděle 9.4 a Velikonoční pondělí 10.  4. 2023

"Pokud chcete duhu, musíte se smířit s deštěm!" D. Parton

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Čeká vás slavnostní a radostný den. Ať už se to týká loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna.

V pondělí se řiďte pravidlem, že činy jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Využijte proto své znalosti a ukažte je v praxi. Lidé vám uvěří a vy je můžete zúročit. úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol. Rozdávejte Lásku, i k hmotným darům, mnozí ji dnes ocení.

B ý K

Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás.

I když je sváteční pondělí, je možné, že vnímáte vnitřní hlas, který k vám promlouvá, vy cítíte, že se ve vás něco změnilo a najednou vás napadá, je tato cesta i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Den vhodný pro stěhování, cestování. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem.

B L í Ž E N C I

Akceptujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích. Měli byste se naučit logicky uvažovat silou analýzy na rozumovém základě a objektivně pronikat do problémů z vaší strany do vašeho okolí. Toto učení a poznání by vám mělo pomoci k řešení i těch zdánlivě neřešitelných problémů.

Dnes budete prověřování jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a nebudete si začínat na pracovišti se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Možná budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Při hledání smyslu života se nespokojte s prázdnými formulemi a nevýstižnými frázemi. Nedejte se odbýt lacinými odpověďmi. Někdy přijde vhod dobrá rada nad zlato od duchovního průvodce, nebojte se ho vyhledat. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku.


Rak

Nastal čas odpočinku a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani stromu.A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny. Neděle je od slova nic nedělat. I Bůh v tento den odpočívá.

Hlídejte si dnes své myšlenky dvojnásob více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. Je vhodná doba na poloviční půst.

Lev

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. Vaše zklamání a zranění jsou vryty do hloubky vaší duše.

Včerejší den ve vás možná zasel pochybnosti, o sobě nebo o vašem partnerovi. Cítíte se nevrlí, rozmrzelí? To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou. Nenechte proto ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Pro tento dočasný stav jste si možná nevšimli příležitosti, které už k vám pomalými kroky přicházejí. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub.


Panna

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou.

Přišel čas na odpočinek, vždyť je dnes sváteční pondělí, zkuste proto nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani stromů. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Trpělivost přináší růže. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny.


V á H Y

Ti z vás, kteří se cítili zdravotně nestabilní, bez energie a nemocní můžptento den brát jako klíčový k uzdravení a posun k lepšímu. Den je nakloněn úspěšnému podnikání a uskutečnění nových, neobvyklých projektů, vašich myšlenek a plánů. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Věřte ale, že vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary dostáváme za odměnu.

Dnešní sváteční den vás může prověřit, zda se umíte přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? Já velmi ráda.


š T í R

Někomu se dnes může podařit zažít pocit být v sedmém nebi nebo potkat prince na bílém koni a to po prožití nějakého příjemného emocionálního prožitku. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření. Pokud to tak cítíte, nebojte se i vy sami přijít s láskyplným gestem. Neskrývejte proto své city a buďte otevřeni svému okolí. Tyto pocity se dají prožít jak v srdci, tak i na rozumovém cítění.

Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance. Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. Dnes máte být starostlivou matkou, trávit hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči, věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. To jistě bude snadno splnitelné v tento sváteční den, kdy mnozí budou trávit čas s rodinou.


Střelec

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne a také větší příval zpráv a dopisů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Dojděte si na kosmetiku, masáž, obnovte si šatník. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Mysl má schopnost projektovat sebe sama do budoucnosti a představovat si nadcházející události. Má to své výhody i nevýhody v tom, že je to dvousečná zbraň, protože pak máte tendence se dívat vpřed buď s nadějí, nebo obavami a pokud je příliš zakalena obavami a strachem, jen stěží může slyšet skvělé nápady přicházející z vašeho nitra. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. Využijte tento sváteční den pro odpočinek.

Kozoroh

Energie, která vás bude v tento den obklopovat bude doslova volat po činech a změně. Také je moudré si ujasnit, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvit a dělat jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Dnes se můžete vydat na cestu, naplánovat stěhování, prohlédnout si pár bytů na pronájem nebo domů ke koupi.

V tento sváteční den můžete mít pocit, že je smutek okolo vás a že máte bezesné noci. Proč tomu tak je, z čeho máte obavy, proč máte sklony k sebekritice a sebeodsuzování? Vaše mysl vědomě myšlenkami zraňuje vaši duši. Pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste tenkrát nerozuměli a to se ukrylo v podobě strachu hluboko do míst, kam se denně nechodí. Dnes, s odstupem času je vhodné se na minulost podívat s moudrostí, která se věkem získá. Pokuste se svou trýzeň překonat a odpustit i druhým. Bolest, kterou vám to způsobuje je zcela zbytečná. Máte v sobě zdroj duchovní energie, kterou je potřeba využít. Také je vhodná meditace nebo motivační video. Využijte tento sváteční den pro poznání sebe sama.

V O D N á Ř

Vaše ego bude dnes nejspíš podrobeno zkoušce, zda se dobrovolně uvolníte z pout, do kterých jste se uvěznili. Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Dnes byste neměli brát svět příliš vážně, ale raději na lehkou váhu. Vždyť je to také den navíc, prožijte ho tedy hravě, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco a když se vám to nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to stále znovu až do okamžiku, kdy to buď dokážete, nebo ztratíte chuť se tím dál zabývat. Zítra je také den.

Ryby

Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru. Kocovinu jistě nepotřebujete prožívat. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí.Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. Předvídejte a myslete logicky.

Přeji všem krásné Velikonoční svátky.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu