Zpět na články

Dnešní horoskop a výklad denní karty na zdraví pro všechna znamení - čtvrtek 13. 4. 2023

Rady a náhled do tarotu pro tento den nejen v oblasti zdraví a vztahů. Afirmace pro úspěšný den.

Dnešní horoskop a výklad denní karty na zdraví  pro všechna znamení - čtvrtek 13. 4. 2023

"Když člověk neví, do kterého přístavu směřuje, žádný vítr není ten pravý." SENECA

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Vaše laskavost a velkorysost je příležitostí, jak pomoci potřebným a v tento den by měla být dvojnásobně zúročena. Nebojte se však vyjádřit i své potřeby a naslouchejte potřebám jiných. Na které straně se cítíte výhodněji, na straně má dáti nebo dal? Rozhodující je, kolik energie jste ochotni dát a kolik přijmout. Je možné, že si vás někdo všimne a ocení nebo navrhne finanční odměnu. Zvolte odlehčenou stravu, aby se ulevilo vašemu tlustému střevu.

Afirmace: Zbavuji se tlaku a veškerých břemen.

B ý K

Vaše mysl je nejspíš přetížena a unavena z neustálého analyzování a pochybování. Jestliže pociťujete pochybnosti a napětí, není dobré dnes dělat žádná vážná rozhodnutí. Až budete mít chvilku času, zkuste se zeptat sami sebe, kdy toto pochybování začalo, zklamal vás partner nebo jste vložili důvěru v někoho, kdo ji zneužil? Zdá se, že jste si okolo sebe vystavili zeď, která vás měla dočasně ochraňovat před dalším zklamáním. Je na čase nechat pochybnosti odplynout a odevzdat je vyšší moci. Abyste předešli bolesti hlavy, popíjejte čaj z anděliky, ginkgo biloby, chmelu nebo řebříčku.

Afirmace: Přizpůsobuji se běhu života, život je tu pro mne.

B L í Ž E N C I

Zeptejte se sami sebe, co vám činí v životě radost? Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši. Dejte si dobrý, ale zdravý zákusek, dojděte si na masáž obličeje, na saunový ceremoniál, navštivte kino, máte rádi komedii? Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše, abyste časem nemuseli řešit nadváhu. Proto už dnes na srovnání hladiny inzulinu slaďte stévií, dejte si čaj z bezinek nebo pampelišky, použijte bobkový list.

Afirmace: Tento okamžik je plný radosti, ráda si osladím život.

Rak

Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, buďte trpěliví. Nelpěte na starých myšlenkách, ulevíte močovému měchýři, podpořte ho brusinkami nebo čajem z čerstvých kopřiv.

Afirmace: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Lev

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek nebo je možné zažít pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance. Dnes můžete pocítit naplnění z práce nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. Vaše srdce si žádá relax a Lásku. Vyměňte černou kávu za čekankovou a dejte si doušek hořkého piva.

Afirmace: S radostí přijímám život.

Panna

Nastal čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Je nutné dát najevo svou nevyužitou sílu a odvahu projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Nastal čas být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Je dobré také umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Ve vztazích buďte více smyslní. Abyste nemuseli zadržovat pár kil navíc, neutíkejte před city, hledejte svou seberealizaci.

Afirmace: Jsem smířená s vlastními pocity.

V á H Y

Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Jestliže vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Někdo si toho může všimnout a i pro vás navrhne odměnu. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit mnohonásobně. Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Nepotlačujte svou kreativitu a neodmítejte změny, tím uvolníte svůj krk. Vhodná barva šátku je modrá.Pro více informací o zdraví vás zvu na přednášku na Astrovíkend 16.4. Ilona.*

Afirmace: Otevírám své srdce a zpívám o radostech Lásky.

š T í R

Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě.Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit.Také se tomu říká uvíznout v komfortní zóně. Uvolněte se novým možnostem. Někdy méně je více. Zvažte, jestli jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého dáti do bezpečí. Dejte péči svým chodidlům masáží nebo Francovkou.

Afirmace: Postupuji kupředu, všemu jasně rozumím.

Střelec

Jsou i tací, kteří se živí pomluvami a záviděním a najdou si způsob, jak někomu škodolibě ublížit. Pokud dnes padne Černý Petr na vás, pak dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého protivníka usadíte, protože toto gesto mlčení od vás určitě nečekal. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. I slovo je neviditelná zbraň. Doplňte do stravy magnesium třeba v podobě sušených meruněk nebo v avokádu. Posílíte tím svůj pohybový aparát.

Afirmace: Vím, že život je mi vždy oporou.

Kozoroh

Dejte si dnes za odměnu něco dobrého, dojděte si do divadla, na masáž nebo si udělejte radost nějakým novým kouskem do šatníku. Nezapomeňte, že však platí, střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova rozhodit, protože ne všichni si mohou tento blahobyt dopřát. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Dejte průchod svému sebevyjádření a tvořivosti, tím zabráníte strnutí šíje.Pro více informací o zdraví vás zvu na přednášku Astrovíkend do Brna 16.4. Ilona.*

Afirmace: Vyjadřuji se svobodně.

V O D N á Ř

Dnes přichází výzva, poručit sám sobě, a to seustředěním a nastolením harmonie. Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Vaše myšlenky by se pro vás měly stát přesvědčením, abyste byli schopni uskutečnit cíle, pro které se budete muset angažovat. Neutíkejte před zodpovědností. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm musíte i při jeho nedostatcích setrvat. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně Dejte péči svým prstům, třeba masáží s měsíčkovým krémem.

Afirmace: Vím, že moudrost života pečuje o všechny detaily mého těla.


Ryby

Tento den je nakloněn k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy, dnes si to můžete znovu zopakovat třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku jako žák, který se učí něco pro něj nového. Nepřeceňujte dnes rozumování, ať se vám nezavaří mozkové závity, spoléhejte na intuici.

Afirmace: S Láskou řídím svou mysl.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu