Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - PÁTEK 21. 4. 2023

Jak to vidí tarot v poslední pracovní den tohoto týdne..

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  PÁTEK 21. 4. 2023

"Kde je láska a moudrost, tam není strach ani ignorance." FRANTIšEK Z ASSISI

Srdečně zvu zájemce o osobní výklad na Evolution na Výstaviště Praha o víkendu.

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Den plný výzev a porovnání sil. A to by se mohlo odehrávat na sportovišti i na pracovišti. Je to zdravé soutěžení. Někteří mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že jste uvízli ve spárech Murphyho zákonů. Může se vám zlomit klíč v zámku, cestou do práce je kolona zrovna ve směru, kterým potřebujete jet, vybije se vám telefon a nabíječku jste zapomenete doma. Co máte pochopit, co vám to chce říct? Ujasněte si priority a nastavte si svůj denní řád. Jestliže zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil.

B ý K

Ti, kteří se pohybují v oblasti právní nebo finanční a nedařilo se jim úspěšně dotáhnout do konce složité smlouvy, mají dnes osud nakloněn k uzavření těchto dohod. Použijte proto otevřené a poctivé jednání . Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení. V oblasti zdraví je dobré nastavit lehčí stravování a zvýšit fyzickou aktivitu, třeba jen tím, že dnes vyměníte výtah za chůzi do schodů. Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost. Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte.

B L í Ž E N C I

City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Zdá se, že se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. A pokud se vám to nepodaří, nezoufejte a vyčkejte, až do hry vstoupí nějaký nový faktor.

Rak

Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a pokud pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu.

Lev

Den vám přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. Také je šance napravit něco, co jste dlouho odkládali, jako například doplacení alimentů nebo konečně dovolit přihlásit své ratolesti do jejich oblíbených zájmových kroužků nebo letního tábora.


Panna

Možná jste si vystavili okolo sebe obrannou zeď po zkušenostech, které byly pro vás bolestivé, to způsobilo potlačení nějaké životně důležité stránky. Tím se stala nadřazená moc rozumu, díky které musí zvládnout tyto rušivé síly. Je potřeba si vyjasnit, co vlastně chcete a nenecháte se již odvádět od správného směru. Žádá se od vás, abyste již nebyli předpojatí, abyste tuto zeď zbourali a vpustili do života opět slunce, Lásku a důvěru.

V á H Y

Autorita, stabilita a řád by měly být vaší dnešní nejvyšší předností. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie a důslednost, abyste uvedli věci do pořádku a dokončili nedokončenou práci.Využijte rozum i velký přínos energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Připravte se na jaro. Posilujte solar plexus třeba tím, že zařadíte do svého šatníku žlutou barvu nebo si koupíte žlutý polštář nebo přikrývku ke sledování televize a dáte si ho na břicho.


š T í R

Možná dnes pocítíte vnitřní útlak, který prožívá vaše duše, neboť v nějaké situace zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zavděčit okolí. Pokud se opět navrátíte do své podstaty, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky v posunu a vnitřní útlak. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie.

Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.


Střelec

Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí. Toto vše budoucnost zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup pro komunikaci bez přetvářky. Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím motivovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kůží.

Kozoroh

Vaše mysl je nejspíš přetížena a unavena z neustálého analyzování a pochybování. Jestliže pociťujete pochybnosti a napětí, není dobré dnes dělat žádná vážná rozhodnutí. Až budete mít chvilku času, zkuste se zeptat sami sebe, kdy toto pochybování začalo, zklamal vás partner nebo jste vložili důvěru v někoho, kdo ji zneužil? Zdá se, že jste si okolo sebe vystavili zeď, která vás měla dočasně ochraňovat před dalším zklamáním. Je na čase nechat pochybnosti odplynout a odevzdat je vyšší moci.

V O D N á Ř

Něco uvnitř se ve vás změnilo a najednou vás napadá, je tato cesta i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnějších, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Den vhodný pro stěhování, prohlídka bytů, cestování. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem. Buďte v pohybu.

Ryby

Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Rozhodující je, kolik energie jste ochotni dát a kolik přijmout? Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Chce to být otevřen svým pocitům a emocím, abyste se po příchodu úspěchu uměli opravdově radovat. Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Ve vztazích projevte porozumění a toleranci.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu