Zpět na články

Dnešní horoskop pro úspěšný den pro všechna znamení - středa 26. 4.2023

Co radí tarot pro dnešní den v oblasti vztahů a práce, tak, aby byl pro vás úspěšný. Nahlédnete pod pokličku svého osudu, kterým vy sami jste strůjcem na cestě svým životem?

Dnešní horoskop pro  úspěšný den pro všechna znamení - středa  26. 4.2023

"Musí se často měnit, kdo chce být stále šťastný a moudrý."KONFUCIUS

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Předvídat, myslet logicky a nebát se jasně a konstruktivně mluvit o svých potřebách a plánech, nenechat se vtáhnout do strachu, který může vyvolat váš strach z vlastních citů, umět vidět a hledat pravdu i smysl života pro další dny, prosadit si své ideály, touha po učení, toto jsou výzvy pro váš dnešní den. Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí.

B ý K

Mějte svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou a pro tento den nastavte správnou míru. Tím budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. Tato energie se taktéž dá využít při sportu nebo adrenalinových činnostech.

B L í Ž E N C I

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem.

Rak

Věříte, že kolegové v práci jsou stejně nadaní jako vy a mohou vám pomoci se dostat o krok vpřed? Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Zkuste se zamyslet a zeptat se sami sebe zda se neomezujete v práci, zda postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku. V oblasti zdraví je potřeba dnes věnovat větší péči páteři, ta oznamuje, že je potřeba zjistit, jak to máte s úctou sami k sobě. Vše musí být v rovnováze, pakliže není rozum a cit, páteř se vychýlí do strany. Rozum posílíte uplatňováním logiky a důvěrou v druhé, cit se posiluje, že se pokusíte vcítit do druhých.

Lev

Po dobře vykonané práci vás možná doma čeká menší oslava, zábava, uvolnění. Najednou pocítíte klid v duši a radost, která vás povede k jakékoliv činnosti, harmonii a pocitu družnosti. Také je dosti možné, že si všimnete, co pro vás vaše partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých povinností a tím zanedbává své zájmy a koníčky. Dopřejte jim také odpočinek a radovánky.

Panna

V tento den můžete mít pocit, že je smutek okolo vás a že máte bezesné noci. Proč tomu tak je, z čeho máte obavy, proč máte sklony k sebekritice a sebeodsuzování? Vaše mysl vědomě myšlenkami zraňuje vaši duši. Pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste tenkrát nerozuměli a to se ukrylo v podobě strachu hluboko do míst, kam se denně nechodí. Dnes, s odstupem času je vhodné se na minulost podívat s moudrostí, která se věkem získá. Pokuste se svou trýzeň překonat a odpustit i druhým. Bolest, kterou vám to způsobuje je zcela zbytečná. https://www.csfd.cz/film/8766-pan-prilivu/prehled/ . Máte v sobě zdroj duchovní energie, kterou je potřeba využít. Též je vhodná meditace nebo motivační video.

V á H Y

Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Pokud to půjde, zůstaňte v klidu s vírou, že zítra je taky den. Ujasněte si, čeho chcete na pracovišti dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Budete nejspíš zkoušeni, zda se už odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Bylo by dobré objevovat nové cesty, změnit pohled na věc, aby se před vámi otevřely nové obzory, které jste dosud neviděli. Vnímejte tedy dnes nové výzvy a neobvyklé situace.

š T í R

Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Podnikání v oboru v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes na růžích ustláno. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb a opakování stejných vzorců ve vztazích. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, zbytečně se nedohadujte a buďte trpěliví. Pozor na nevěru a žárlivost.

Střelec

Provází vás smutek a zažíváte bezesné noci? Proč tomu tak je? Z čeho máte obavy? Pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o očištění vaše podvědomí. Je možné, že chce vyjít na povrch něco z dětství, čemu jste tenkrát nerozuměli. Tato nevědomost se ukryla v podobě strachu hluboko do míst, kam se denně nechodí. Proto dnes, s odstupem času je vhodné se na minulost podívat s moudrostí, která se věkem získá. Může se to týkat hádky rodičů, kdy jste měli obavy, abyste nepřišli o jednoho z nich. https://www.csfd.cz/film/8766-pan-prilivu/prehled/ . Zkuste navštívit rodinné konstelace nebo si zameditujte na rodinné vzorce.

Kozoroh

Jestli o něčem víte, co vás někde uvnitř svazuje, omezuje a je postavené vzůru nohama, přemýšlíte jinak, než vám radí srdce, pak máte velkou šanci to dnes změnit, abyste se mohli pohnout z místa. Můžete konečně přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti. Dojděte až za hranice svého ega, začněte znovu důvěřovat a věřit v život, to vás může dovést k přehodnocení, že je potřeba změnit prostředí, zcela nové uplatnění svých předností, vymanit se z partnerského vztahu, v kterém jste uvízli a marně se z něho snažíte vymanit.

V O D N á Ř

Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Pro ty, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Výlet do lesa ke studánce vám přinese pohodu do dalších dní. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí na úkolu se sociálním cítěním.

Afirmace. Zbavuji se tlaku a veškerých břemen.

Ryby

Dnes můžete prosadit své plány i přes zdánlivě nepřející okolí, které s vámi může chtít soutěžit. V případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je rozumější říci ne. Pokud ale víte, že si plně stojíte za svým přesvědčením a bude to z vás vyzařovat, budete ve velké výhodě. Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor. Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu