Zpět na články

Jaký bude týden od 1. 5. 2023 do 7. 5. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle karet Andělé světla. Co čeká jednotlivá znamení v tomto týdnu, andělé sdělují prostřednictvím zprávy v mobilu.

Jaký bude týden od 1. 5. 2023 do 7. 5. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle karet Andělé světla. Co čeká jednotlivá znamení v tomto týdnu, andělé sdělují prostřednictvím zprávy v mobilu.

Berani:

Ctižádost

Nastal čas k tomu, abyste si zvýšili laťku svých osobních cílů. Začněte se věnovat velkým vizím. Myslete více na sebe než na druhé a dopřávejte si více odpočinku a pohodlí. Významné místo ve vašem životě i nadále bude zaujímat domov. Myšlenky se budou točit kolem zvelebování bydlení. Cítíte se nyní docela dobře a přejete si, aby současný stav trval nějakou dobu. Nezadaní budou řešit SMS zprávy od ctitelů a ctitelek. Ovšem žádnou euforii neprožíváte, spíše vám je zájem druhého pohlaví občas nepříjemný. Vyhovují vám spíše nezávazné vztahy. V oblasti profesní rostete, rozvíjíte se a rozkvétáte. Čeká vás mnoho společenských kontaktů, ve svém oboru máte našlápnuto k tomu, abyste se stali uznávaným odborníkem.

Býci:

Spolupráce

Moudří andělé radí, abyste své dovednosti a nadání použili k obecnému dobru. Nechtějte vyhrát za každou cenu, občas se vzdejte svého ega. Važte si lidí ve svém okolí a v každém podporujte to nejlepší. Kolektiv spolupracovníků stmelujte, hledejte možnosti, jak si můžete vzájemně pomáhat. Noste s sebou všude diář, abyste nezapomínali termíny schůzek. Občas vypínejte mobil, potřebujete víc klidu. Někteří zrozenci budou ve vztahu pociťovat strach ze zklamání. Nejlepší bude sporné věci si s dotyčnou osobou vyjasnit. Možná se leccos obrátí k lepšímu. Občas toužíte po něčem, co v současnosti mít nemůžete. Ale své sny sněte dál, časem možná nastane něco nepředvídatelného a vaše tajná přání se začnou plnit.

Blíženci:

Dobrodružství

Nic vás nebaví, život vám připadá nesmírně jednotvárný. Zkuste být na nějakou dobu malým dítětem, které si vždy dokáže najít svoji hračku a vydávat se kdykoliv na dobrodružné cesty. Vymaňte se ze stereotypů a návyků, v nichž jste uvízli. Využijte svých finančních i profesních možností, abyste se vydali na dovolenou či na služební cestu, abyste oživili své osobní i pracovní vztahy. Naslouchejte více znamením a signálům, které vám naznačí, kam jít a čeho si všímat. Připravte se na velké změny, které ovšem nemusí probíhat vždy hladce. Někdy mohou být spojeny se slzami nebo tlakem okolí. Je zbytečné se trápit, sami se musíte vzchopit a najít si svůj cíl. Změnám nevzdorujte, je to zbytečné. Hlavně si realisticky naplánujte, jak jít dál.

Raci:

Laskavost

Važte si péče, kterou vám poskytuje okolí. Buďte laskavější a ohleduplnější ke svým nejbližším. Laskavostí rozpouštíte neviditelné bariéry, které si kolem sebe stavíte. Odměnou vám bude pocit vnitřního míru, vřelost a láska. I když máte sklony k opatrnosti, zkuste občas něco risknout nebo se vrhnout do flirtování. A že přitom utržíte nějaké šrámy nebo jizvy? Nic se neděje, zasmějte se a opět se do nějakého milostného dobrodružství pusťte. Aspoň budete mít na co ve stáří vzpomínat. Začněte se bavit, navštěvujte koncerty, tančírny, třeba se zúčastněte i nějaké televizní soutěže. Vezměte na vědomí, že slova mají kouzelnou moc. Mohou tvořit nebo ničit.

Lvi:

Naděje

Vytažená andělská karta znamená, že v určité důležité oblasti vašeho života opět brzy vyjde slunce. Hlavně si ujasněte, co opravdu chcete a požádejte svého strážného anděla o pomoc. Věřte, že lásku, klid a pohodu si zasloužíte. Už brzy se budete ve stavu euforie budit do nového dne. Přestaňte se snažit, abyste své bližní učinili šťastnými a raději se starejte o své vlastní potřeby. Při cestě autem nebo jakýmkoliv dopravním prostředkem si nechávejte větší časovou rezervu kvůli zácpám na komunikacích. I nadále se tepleji oblékejte, sluníčko je stále zubaté, hlavně ráno a večer vás může překvapit vítr a chlad. Zrozenci, kteří působí v politických funkcích, nebo se chtějí zapojit do politiky, budou ve svých činech velice samostatní, a tím pádem se stanou pro ostatní nebezpečnými protivníky.

Panny:

Vděčnost

Proveďte bilancování svého života a poděkujte za dary, které vám Vesmír poskytl. Poděkujte za vše hmotné i nehmotné. I nadále zůstaňte pokorní a uvědomte si, že vděčnost otevírá dveře k hojnosti a k lásce. Nezatěžujte svůj mozek věcmi, které stejně nemůžete změnit. Raději plánujte s přáteli posezení u vína nebo pohodový víkend. Začněte se zajímat o příbuzné, které jste delší dobu neviděli, zeptejte se jich, zda nepotřebují vaši pomoc. Pokud potřebujete pomoc shůry, přiložte dlaně k sobě jako při modlitbě a přiložte ruce k srdci. Prsty jsou natažené a směřují nahoru. Přesně definujte, po čem toužíte, co potřebujete. Pozvěte do svého života lásku, zdraví, blahobyt a štěstí.

Váhy:

Tvořivost

Nechejte představivost a fantazii plynout a nasměrujte svoji tvůrčí energii k něčemu, co vám vnese do života radost. Začněte realizovat nový projekt, napište knihu, namalujte obraz, fotografujte. Těšte se ze svých tvůrčích sil a využívejte je v zájmu nejvyššího dobra. Na svět se nyní mohou dostat vaše geniální nápady, především pokud se budou týkat cestování nebo organizování kulturních a společenských akcí. štěstí se bude na vás usmívat v každé činnosti, do které se pustíte. Profesně se sice můžete rozvíjet mnoha směry, ale raději si zvolte jen jednu činnost a u té vytrvejte. A co je důležité, budete ji umět převést do materiální hodnoty. V širší společnosti zazáříte díky své manuální zručnosti.

štíři:

Zvídavost

Zajímejte se více o lidi kolem sebe. Těm, kteří jsou nemocní nebo bázliví, dodejte radost třeba úsměvem nebo vlídným slovem či pochvalou. Všímejte si více svého osobního života. Nežijete na příliš vysoké noze? Zřejmě bude třeba změnit životní styl, protože finanční rezervy, které máte, budou brzy vyčerpány. Berte vážně a zodpovědně výchovu svých ratolestí, nehýčkejte je a nerozmazlujte je. Domácí práce nejsou jenom záležitostí dospělých, ale i děti se mohou zapojit do úklidu domu, bytu, zahrady. Muži, by se měli při hledání vhodného protějšku zaměřit na něžné, plaché, bojácné a křehké ženy. Budou je moci ovládat a manipulovat jimi.

Střelci:

Disciplína

Jsou Střelci a Střelci. Ti, kteří dodržují disciplínu, i z mála dokáží vytvořit velkou věc, jsou v pohodě, vnitřně svobodní, nezávislí, žijí spokojeně a bez velkých stresů. Druhá skupina zahrnuje zrozence, kteří stresové situace řeší nevěrou, zpronevěrou, alkoholem. Viníka hledají ne v sobě, ale v někom nebo v něčem jiném. Neukázněný člověk je nebezpečný nejen pro své okolí, ale i pro sebe. Pokud se Střelci druhé skupiny nevzpamatují, budou převálcováni problémy. Začněte o svém životě více přemýšlet a snažte se změnit, co se změnit dá. Zbavte se závislosti na alkoholu, na cigaretách, zhubněte, cvičte, vzdělávejte se a hlavně - buďte dochvilní a plňte své sliby.

Kozorozi:

Smysl pro humor

Udělejte si čas též na zábavu, nejen prací je člověk živ. I ty nejobtížnější situace lehčeji překonáte, když se na ně podíváte z té humornější stránky. Pozor si dávejte na zvládnutí emocí, které mohou u starších ročníků souviset se zhoršeným zdravotním stavem. Pokud můžete, snažte se co nejvíce pohybovat, být akční a hodně času trávit na čerstvém vzduchu. Přivolejte k sobě bezpečnost a zaopatření. Jak? Z obou dlaní utvořte misku, přitiskněte dlaně k sobě malíkovou stranou, dlaně směřují vzhůru. Představujte si, že do vašich dlaní kane požehnání v podobě zářivého zlatého a bílého světla. Světlo shůry vám plní dlaně a přetéká přes jejich okraj. Rituál podle potřeby opakujte a nezapomínejte svému andělu strážnému poděkovat.

Vodnáři:

Krása

Zaměřujte se na krásu ve svém nitru, na své dobré vlastnosti, na laskavost a talent. Pobývejte mezi podobně naladěnými lidmi. Vaše vnitřní pohoda bude působit na všechny lidi, s nimiž se setkáte. Co ze sebe budete vyzařovat, to se k vám mnohonásobně vrátí. Zajímejte se o své bližní, hledejte k nim cestu, navazujte nové kontakty. Občas si udělejte den sami pro sebe, vypněte mobil, počítač, nepřijímejte žádné hovory, třeba si i poplačte. Možná budete cítit kolem sebe prázdnotu, ale i ta je nezbytná pro nový začátek. Hledejte nadějné výchozí body, o něž se můžete opřít. Pečlivě prozkoumejte, kolik energie vkládáte do vztahu vy a kolik váš protějšek. Možná nastal čas si promluvit o tom, co vás trápí. Pozor na zamilovanost v pokročilém věku, nový objekt si pořádně prověřte.

Ryby:

Příležitost

Neustále se vám nabízejí nové příležitosti, jak zúročit vzdělání, píli, moudrost, profesní úspěchy. Využijte všeho, co se vám nabízí, později už dveře k novým příležitostem mohou být pro vás zavřeny. I když nejste perfekcionisté, dosahujete osobních úspěchů závratnou rychlostí. Dokážete být mimořádně vytrvalí a práce se nebojíte. V milostných záležitostech se vyskytnou komplikace hlavně u těch zrozenců, kteří si našli zadaný protějšek. Váš idol už přestal mít zájem něco ve svém životě měnit, proto počítejte s rozchodem. Budete se sice nějakou dobu trápit, ale svým způsobem se vám uleví. Konečně nastal čas vymanit se z toho, co vás svazovalo a do jisté míry též omezovalo.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu