Zpět na články

Dnešní horoskop pro úspěšný den pro všechna znamení. Neděle 7. 5..2023

Předpověď dle Tarotu pro nedělní Májový den, obzvláště ve vztazích. Máj - Lásky čas.

Dnešní horoskop pro úspěšný den pro všechna znamení. Neděle 7. 5..2023

Máj - Lásky čas. Afirmace pro zkvalitnění partnerského vztahu.

"Najít lásku je dobré, ale nehledat a dostat je lepší."SHAKESPEARE

Výklad pro pohodový Májový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a tím buďte sami sebou. Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky. Názory ostatních pro tento den nechte bez povšimnutí. Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

B ý K

Dnešní den je ve znamení ohně, to může způsobit touhu a přání, zúčastnit se akcí, které volají po zážitcích a dobrodružství. Tuto energii je výhodné nasměrovat do sportu nebo adrenalinových činností. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do zbrklého jednání. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Vložte do vašeho vztahu dynamiku a sílu. Negativita a překážející úzkosti musí z cesty. Očistná síla ohně může pomoci poznat a pročistit všechny oblasti, které ve vašem vztahu znamenají překážku na cestě k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

B L í Ž E N C I

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí, nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Dnešní den je o umění přijmout porážku. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Rak

Nastal čas odpočinku a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani stromu. Přepadají vás otázky typu: "Má mě opravdu rád, jsem pro něho skutečně dost dobrá"? Tyto myšlenky by bylo dobré odstranit, protože díky nim ztrácíte smysl pro realitu. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom a tam a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Lev

Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy a potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Ve vztazích se nechte vést svým srdcem, na vaší společné cestě vás bude provázet půvab, krása a emocionální výměna. Pokud budete důvěřovat své intuici, bude vnější úspěch uspokojovat a naplňovat i vaše nitro. Nedělejte žádné plané kompromisy.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Panna

Den je nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Avšak pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku vnitřní, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů. Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění, a budou vás nejspíš časem zatěžovat. Kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

V á H Y

Autorita, stabilita a řád by měly být vaší dnešní nejvyšší vlastností.Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě v tento den. Máte totiž dostatek energie a důslednost, abyste uvedli věci do pořádku a dokončili nedokončenou práci. Využijte rozum i velký přínos energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Připravte se na jaro. Posilujte solar plexus třeba tím, že zařadíte do svého šatníku žlutou barvu nebo si pořiďte žlutý polštář či přikrývku na oblast břicha, nejen ke sledování televize.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

š T í R

Projevte dnes svou sílu, buďte silní a autoritou pro svoji rodinu, děti a okolí. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Vypořádejte se s nezpracovanými vazbami na otce. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti partnera. Využijte rozum i velký příliv energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše.

Afirmace: Nebráním se ukazovat a projevovat své mužské principy.

Střelec

Jste otevřeni vůči svému okolí, pohráváte si se všemi možnostmi, které k vám přicházejí. Konvenční modely vztahů, zaměřující se na bezpečnost už pro vás přestaly být důležité. Ponořili jste se do vlastních pocitům a těm začínáte věřit. Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji i v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na první chvíli.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Kozoroh

Den přináší osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací, svazků a zábran. Odhodlání k důležitému kroku, osvobození se od opomíjené temné stránky vaší osobnosti, vymanění se z pletek, svazků a idejí. To, co se vám dnes zrodí jako záměr, může být časem nalezení hluboko ukrytého pokladu.Trpělivostí je možné získat druhou šanci tam, kde víte, že jste selhali nebo vydali malé úsilí. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení.

Afirmace: Všechno je jak má být.

V O D N á Ř

Možná dnes zažijete znamení shůry. Zachovejte si svou nestrannost a při jednání či rozhodování vyhledávejte střed, rovnováhu, soucit, soulad a pochopení. Druzí se vám budou rádi svěřovat se svým tajemstvím a to by mělo zůstat u těch, kterým bylo svěřeno, aby se nezklamala jejich důvěra. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. A v případě, že budete odloučeni na větší vzdálenost, můžete vaše spojení učinit telepaticky. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Ryby

Zkuste dnes vidět a hledat pravdu, najít smysl života, prosadit si své ideály. Máte jasné představy, kterých chcete ve svém vztahu uskutečnit. Pokud i váš partner je nakloněn vašimi cíly, budou rychle zhmotněny, pokud se ale vaše cíle neshodují, může to vyvolat značné napětí. Prověřte tedy své ideály s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Ale pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci tím projít bez úhony.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.


Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.


Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu