Zpět na články

Dnešní horoskop pro úspěšný den pro všechna znamení - úterý 9. 5..2023

Květnová předpověď na dnešní den, inspirace a rady, jak ho prožít na pohodu.

Dnešní horoskop pro  úspěšný den pro všechna znamení - úterý 9. 5..2023

Máj - Lásky čas.

"Krása je potřebná na svatbu, láska na každý den." - Finské přísloví

Výklad pro pohodový Májový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnešní den po vás může prověřit, zda se umíte přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé, měli byste pomáhat sobě i druhým. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky.

B ý K

Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte. Tento den vám bude přes nějaké situace ukazovat, že spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Miska vah musí být v rovnováze, takže můžete být zbaveni trestu, avšak vina vám uvnitř sebe sama zůstane. Věnujte dnes péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou jarní výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte.

B L í Ž E N C I

Je tady den, který vás bude vést k opuštění starých známých cest, aby mohla být objevena cesta nová a s ní i uspořádání nových životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje. Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího. Uvědomte si, že vše nefunkční je potřeba opustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje. Pokud máte pocit vyhoření, cesta změny vás inspiruje pro nový životní směr. Po čase ucítíte úlevu.

Rak

Zdá se, že jste některá přesvědčení postavily vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Lev

Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed. Získejte pro sebe opět svobodu, nezávislost. Nebojte se zdravě zariskovat a udělat něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého změna zaměstnání. I ve vztazích se očekává změna a menší riskování. Líbí se vám sousedka a neměli jste odvahu ji oslovit? Proč to nezkusit právě dnes? Že by vás mohla odmítnout? Rozum kalkuluje, propočítává. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. To ví, že se vždy stane přesně to, co nejvíce potřebujete ke svému osobnímu rozvoji.

Panna

Cesta je cíl, i když se někdy nevyvíjí tak rychle, jak by bylo potřeba, ale kvalitní promyšlená strategie s malými krůčky mívá trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí. Využijte energie pro dlouhodobé investování. Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Otevřenost, důvěra a kvetoucí Láska jsou kvality srdce, vnímejte svého partnera očima srdce. Srdce nesoudí ani neposuzuje. Vyjadřujte své potřeby otevřeně a svobodně. Dnes je den, kdy je možné se chopit úkolů, které by jiné dny byly bez šance na realizaci.

V á H Y

Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Zkuste se zamyslet a zeptat se sami sebe zda se neomezujete v práci, zda postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku. V oblasti zdraví je potřeba dnes věnovat větší péči páteři, ta oznamuje, že je potřeba zjistit, jak to máte s úctou sami k sobě. Vše musí být v rovnováze, pakliže není rozum a cit, páteř se vychýlí do strany. Rozum posílíte uplatňováním logiky a důvěrou v druhé, cit se posiluje , že se pokusíte vcítit do druhých.

š T í R

Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Střelec

Začátkem týdne to nejspíš budete vy, kdo bude určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést tým. Motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud z těchto vlastností splníte třeba jen polovinu, do hry náhle vstoupí starší, sebejistá a diplomatická žena, která veškeré úkoly dovede do zdárného konce. Ve vztazích byste měli dosáhnout toho, po čem už dlouho toužíte.

Kozoroh

Každý z vás má uvnitř sebe schopnost nalézt inspiraci, získávat dovednosti a zkušenosti a v neposlední řadě i osvojovat si své vědomosti. Spojením všech těchto tří aspektů je zdárný předpoklad pro vytvoření svého nejlepšího díla. Jestliže pracujete na nějakém projektu, máte vizi, pak v sobě nebo se svými spolupracovníky dokážete vytvořit takové dílo, na které budou všichni zúčastnění pyšní. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte vpřed, cíl už se rýsuje. odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny. Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek nebo je možné zažít pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance.

V O D N á Ř

Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na vavřínech. Je na čase vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není značka ideál a tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu. Vydejte se na cestu třeba s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás poprvé.

Ryby

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání nebo zažije pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu.

Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu