Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - středa 17. 5.2023

Jak to vidí Tarot uprostřed tohoto týdne, na co zaměřit pozornost, kde nechat věci plynout...Afirmace na zkvalitnění vztahu. Máj - Lásky čas.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - středa 17. 5.2023

Nejbolestivější je, až příliš se ztratit v lásce k někomu jinému a zapomenout, že i vy sami jste výjimeční. Ernest Hemingway

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Bylo by dobré se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

B ý K

Nové začátky s dobrou vyhlídkou do budoucna se budou hlásit o slovo. Vydejte se na novou cestu, do nejistoty, k novým břehům, i když předem není známo, jak to vše skončí. Dnes byste měli naslouchat svému partnerovi, umět se do něho vžít a přijmout jeho myšlenky jako by byly vaše. Jde o nový, nevšední způsob vnímání. Je možné, že se s vámi bude chtít někdo rozloučit a nebo vy sami uvážíte, že nastal čas změny a že se nebojíte vstoupit na jiný, neznámý břeh. Ale nezapomeňte, některá rozhodnutí už nejdou vzít zpět. To se může týkat stěhování nebo pořízení si svého domácího mazlíčka.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

B L í Ž E N C I

Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tím, že probudíte dávno odsunutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo v dětství. Určete si cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází.

Afirmace: Přizpůsobuji se běhu života.

Rak

Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Zdá se, že se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. A pokud se vám to nepodaří, nezoufejte a vyčkejte, až do hry vstoupí nějaký nový faktor.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Lev

Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam.

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Panna

Očekává se od vás projev optimismu, radost a chuť do života. Vůle je schopností mysli, odehrává se uvnitř nás. Rozhodnutí pod jejím vlivem mají následně vliv na budoucí rozhodnutí. Připravte se na dnešní příval energie a využijte ji pro něco velkého. Nejdříve si tedy ujasněte svůj záměr, protože síla z vašich rukou může mít podobu přetlakované energetické bomby, kterou můžete využít k čemukoliv, avšak nezapomeňte na zodpovědnost svých činů. Máte šanci vnést světlo do stínů duše a transformovat v sobě důležité oblasti a to zejména sexuality. Vhodná je tantra. Na dnešní den budete jistě dlouho vzpomínat, pokud přiložíte ruku k dílu.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou povahu s partnerem.

V á H Y

Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a podobá se to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

š T í R

Kde se nemůžete rozhodnout a narážíte na nejistotu? Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit a ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama od sebe. Je čas se zastavit, nadechnout, usměrnit své myšlenky, aby nebloudily. Taktéž by bylo rozumné přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní már.

Střelec

Nemusíte čekat na nadcházející narozeniny nebo poslední den v roce, abyste mohli zorganizovat oslavu nebo abyste se zúčastnili veřejných radovánek. Přesně takový den je tady i dnes, proto využijte této příznivé situace a pusťte se do příprav. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru. Kocovinu jistě nepotřebujete prožívat. Jiní mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí.

Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Kozoroh

Zkuste dnes vidět a hledat pravdu, najít smysl života, prosadit si své ideály. Máte jasné představy, kterých chcete ve svém vztahu uskutečnit. Pokud i váš partner je nakloněn vašimi cíly, budou rychle zhmotněny, pokud se ale vaše cíle neshodují, může to vyvolat značné napětí. Prověřte tedy své ideály s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Ale pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci tím projít bez úhony.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

V O D N á Ř

Buďte obezřetní u podepisování smluv, zvlášť dejte důraz na dodatky a odstavce s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče. Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky konají jiní a stejně by to někdo udělal neberte za vlastní přesvědčení. Budou prověřovány struktury závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální závislost. V partnerských vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto i tady buďte obezřetní. Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Ryby

Naslouchejte hlasu svého srdce a dělejte co vás baví a činí šťastným. Jestliže jste váhali s Láskyplným gestem k někomu, kdo se vám již delší dobu líbí, dnes je ideální den pro vyjádření těchto svých citů, kdy můžete zažít pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat .

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu