Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - čtvrtek 18.5.2023

Předpověď dle Tarotu pro dnešní den, pro ty, kteří se nechají inspirovat. Máj- Lásky čas.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - čtvrtek 18.5.2023

Láska začíná, když potlačíme své ego a uděláme místo někomu jinému. - Rudolf Steiner

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Projevte dnes svou sílu, buďte silní a autoritou pro svoji rodinu, děti a okolí. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Vypořádejte se s nezpracovanými vazbami na otce. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti partnera. Využijte rozum i velký příliv energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

B ý K

Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a pokud pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

B L í Ž E N C I

Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína.Jiní mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Rak

Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed. Nebojte se zdravě zariskovat a udělat něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého změna zaměstnání. I ve vztazích se očekává změna a menší riskování. Líbí se vám sousedka a neměli jste odvahu ji oslovit? Proč to nezkusit právě dnes? Že by vás mohla odmítnout? Rozum kalkuluje, propočítává. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. To ví, že se vždy stane přesně to, co nejvíce potřebujete ke svému osobnímu rozvoji.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Lev

Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Je to Láska sama o sobě, Láska, která není ničím omezena která se může rozvíjet, překročte svůj stín a nechte se vést na vlně Lásky. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Panna

Pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku vnitřní, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů. Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění, a budou vás nejspíš časem zatěžovat. Kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

V á H Y

Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Překážky, které se před vámi objeví, se dají snadno zdolat, když procítíte moc přítomného okamžiku.To, co nás paralyzuje je strach a negativní očekávání, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Pokud se přistihnete v tomto okamžiku, zkuste si vzpomenout na něco hezkého. Nastává čas zamyslet se nad odlehčením stravy, ti co uvažují o půstu se na něho mohou připravit.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíc.

š T í R

Jste otevřeni vůči svému okolí, pohráváte si se všemi možnostmi, které k vám přicházejí. Konvenční modely vztahů, zaměřující se na bezpečnost už pro vás přestaly být důležité. Ponořili jste se do vlastních pocitům a těm začínáte věřit. Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Střelec

I v tento den se vám může stát, že se najde někdo, kdo vám cosi nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit. Ale nezoufejte, dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého nepřítele odzbrojíte, protože toto gesto od vás určitě neočekával. Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi své úzkosti a obavy.

Kozoroh

Tento den je ve znamení volby. Ať už se to bude týkat Lásky jak ve vztazích, na pracovišti nebo ve vašem domově. Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou a správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Další rozhodování může být týkající se dětí nebo starší generace.

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit,je to mystérium, které se musí žít.

V O D N á Ř

Získejte pro sebe opět svobodu, nezávislost. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět. I ve vztazích se očekává změna a menší riskování. Nebojte se oslovit někoho, kdo se vám delší dobu líbí. Rozum kalkuluje, propočítává. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. To ví, že se vždy stane přesně to, co nejvíce potřebujete ke svému osobnímu rozvoji. Čím méně se budete bránit změně, tím snadněji porostete. Ten, kdo se odevzdá životu nebo milovanému člověku, opustí pevný břeh jistoty, svého známého světa, tím hledá novou kvalitu bezpečí v sobě samém a v Celku.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Ryby

Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Setkání se ženou středního věku může být pro vás přínosné, pokud zavedete řeč na její úspěchy v oblasti finanční. Nechte se inspirovat a osvojte si její vlastnosti.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu