Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení na pátek 19. 5. 2023

Inspirace a rady na pátek dle Tarotu. Věříte na osud nebo na náhody? Afirmace pro vztahy.

Dnešní horoskop pro všechna znamení na  pátek 19. 5. 2023

Lásky nedosáhneme tím, že najdeme dokonalého člověka, ale tím, že se naučíme vidět nedokonalého člověka dokonale. Angelina Jolie.

Výklad pro pohodový Májový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Nebojte se oslovit někoho, kdo se vám delší dobu líbí. Rozum kalkuluje, propočítává. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. To ví, že se vždy stane přesně to, co nejvíce potřebujete ke svému osobnímu rozvoji. Čím méně se budete bránit změně, tím snadněji porostete. Ten, kdo se odevzdá životu nebo milovanému člověku, opustí pevný břeh jistoty, svého známého světa, tím hledá novou kvalitu bezpečí v sobě samém a v Celku.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

B ý K

Vaše mysl je nejspíš přetížena a unavena z neustálého analyzování a pochybování. Jestliže pociťujete pochybnosti a napětí, není dobré dnes dělat žádná vážná rozhodnutí. Až budete mít chvilku času, zkuste se zeptat sami sebe, kdy toto pochybování začalo, zklamal vás partner nebo jste vložili důvěru v někoho, kdo ji zneužil? Zdá se, že jste si okolo sebe vystavili zeď, která vás měla dočasně ochraňovat před dalším zklamáním. Je na čase nechat pochybnosti odplynout a odevzdat je vyšší moci.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

B L í Ž E N C I

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Rak

Proměňte úmysl v čin. Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům, protože vy budete ten, kdo ochraňuje život. Nenechávejte za sebou žádné resty.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Lev

Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Panna

Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

V á H Y

Je tady čas, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí. I v osobních vztazích může přinést tento den zkoušku kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

š T í R

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Budou přicházet originální řešení i myšlenky, příval energie a radost ze života. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Nebojte se vznést nárok na své povýšení. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Ukažte svou velkorysost a upřímné zaujetí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Střelec

Máte-li pochybnosti, nezačínejte dnes nic nového. Dopřejte vývoji věcí klid. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám svou vlastní osobitou cestou. Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav. Cítíte omezení, nemáte svobodu pohybu? Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si dovolili zakazovat a odstraňte rušivé faktory. Nadešel čas propustit nedůvěru v okolí a vše odevzdat vyšší moci.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Kozoroh

Určete si cíl a zapojte se do nových projektů, naplánujte si svou budoucnost, abyste mohli postupně malými krůčky kráčet úspěchům naproti. Vaše vyhlídky jsou na dosah ruky, je však potřeba mít jasnou představu o tom, čeho chcete dosáhnout. To se týká jak pracovních úkolů nebo zlepšení vašeho vztahu. Třeba i jen k sobě samotnému. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě.

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

V O D N á Ř

Dnes byste měli udělat něco správného. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie, potřebnou obratnost důslednost, abyste uvedli věci do pořádku, vyjasnili nejasnosti a dodělali rozdělanou práci. A jestli Vás nic jiného nenapadne, tak stačí důkladně uklidit byt, opravit kolo nebo zaplatit čekající účty. Svým dětem a rodině buďte autoritou, vyslechněte si rady, ale poslední slovo by mělo být vaše. Třetí čakra by měla být dnes posilněná, pomůže žlutá barva.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Ryby

Je možné, že vás okolnosti přinutí si kousnout do kyselého jablka a podívat se pravdě do očí. Vystřízlivět a přiznat si, že do některých vztahů dáváte víc, než se vám vrací. Někdo mohl vaši důvěru špatně pochopit a zneužít ji. Srdce se možná bude bránit, zato rozum bude dnes dobrým rádcem. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu