Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení na pondělí 22.5. 2023

Jak to vidí Tarot začátkem tohoto týdne, necháte se inspirovat?

Dnešní horoskop pro všechna znamení na  pondělí 22.5. 2023

Poznáte, že jste zamilovaní, když nemůžete usnout, protože realita je lepší než vaše sny. Dr. Seuss

Výklad pro pohodový Májový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Den je nakloněn úspěšnému podnikání a uskutečnění nových, neobvyklých projektů, vašich myšlenek a plánů. Dnes byste měli spojit hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Věřte ale, že vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary dostáváme za odměnu. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už při vydělávání peněz nebo docházení s partnerem do skupiny duchovního růstu.

B ý K

Energie, která vás bude v tento den obklopovat bude doslova volat po činech a žádné zahálce. V osobních vztazích to může znamenat, že byste měli začít pracovat na společných projektech nebo každý sám. To se může týkat zaměstnání nebo může jít o rodinu nebo domov. Ujasnite si, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou.

B L í Ž E N C I

Každý vztah může vzkvétat a být živý jen když jsou partneři otevřeni stálé změně a novým zážitkům a proměně. Dnes byste měli být ve svém vztahu otevřeni něčemu novému. Pokud jste momentálně bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. Vnější změnu hledáme proto, abychom podpořili změnu vnitřní. Dnes byste neměli brát svět příliš vážně, ale raději na lehkou váhu. Prožijte hravě dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco něco nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to tak dlouho, dokud vám to trpělivost dovolí.

Rak

Nemáte pocit, že vám v životě něco chybí? Nemůže to být duchovní spojení s nějakým člověkem nebo jen prostě neznáte svůj smysl života? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Dopřejte relax a koupel svým nohám.

Lev

úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám snáze uvěří. Skutky jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Ukázaná platí. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol. Den je nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Avšak pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku vnitřní, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů.


Panna

Budou prověřovány struktury závisloti, karmická spojení, materiální a sexuální závislost. V partnerských vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto i tady buďte obezřetní. Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

V á H Y

Zdá se, že se po vás dnes bude chtít, abyste opustili něco, co je pro vás důvěrně známé a vy jste si mysleli, že je to pro vás samozřejmostí. Možná budete odcházet s těžkým srdcem, nebudete se chtít loučit, ale věřte, že nové cesty najdete. Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne.


š T í R

Dnes poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a tím buďte sami sebou. Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky. Názory ostatních pro tento den nechte bez povšimnutí. Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah.


Střelec

Rodinné štěstí je na dosah a přeje veškerým finančním transakcím okolo rodiny, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku. Zároveň se po vás však chce, abyste prověřili své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Dejte průchod situacím, aby se vyvinuly samy s tím, že k vám vše přijde samo v pravý čas.

Kozoroh

Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám. Buďte obezřetní u podepisování smluv, zvlášť dejte důraz na dodatky a odstavce s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče.

V O D N á Ř

Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých se bojíte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Naopak den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti , obzvlášť v oblasti umění.

Ryby

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení, už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení štíra. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás.

Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu