Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - čtvrtek 25. 5.2023

Dnešní předpověď pro všechny, kteří rádi nahlédnou pod pokličku svého osudu a nechají se inspirovat.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  čtvrtek 25. 5.2023

Pú, jak se píše láska? Láska se nepíše Prasátko, tu cítíš.A.A. Milne

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Setkání se ženou středního věku může být pro vás přínosné, pokud zavedete řeč na její úspěchy z oblasti financí. Nechte se inspirovat a osvojte si její vlastnosti.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.


B ý K

Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a podobá se to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

B L í Ž E N C I

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Rak

Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých se bojíte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Naopak den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti , obzvlášť v oblasti umění.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Lev

Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Časem pochopíte, co vám tato situace měla objasnit a vy si uvědomíte, že je někdy potřeba zpytovat svědomí. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Panna

Dnes byste se měli zaměřit na překonání vlastnických nároků, nastavit si otevřené dávání a přijímání propojení Lásky, tvořivosti a duchovní výměny. Zisk ve vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. A to třeba s okolím, pro které bude vaše zamilovanost i upřímná Láska nakažlivá. Tím se naplní kosmický zákon hojnosti. Využijte příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad, udělejte něco, na co jste si netroufli, třeba si kupte los. Máte šanci získat "tučný úlovek".

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

V á H Y

Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a pokud pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

š T í R

Dnes se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích, v časopise, ve světě umění nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Střelec

Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Kozoroh

Naslouchejte hlasu svého srdce a dělejte co vás baví a činí šťastným. Jestliže jste váhali s Láskyplným gestem k někomu, kdo se vám již delší dobu líbí, dnes je ideální den pro vyjádření těchto svých citů, kdy můžete zažít pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

V O D N á Ř

Přichází rozloučení, uvolnění, konec, je to uzavření nějakého cyklu, opuštění nefunkčních vzorců. Zároveň oznamuje příchod něčeho nového, jenže to nemohlo přijít, dokud neodejde něco, co už neslouží a je přežitek. Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Nastává doba změny myšlení, přijetí nových názorů, přesvědčení, která nebyla vaše, ale nýbrž převzatá od rodičů, učitelů. Ve vztazích zvažte, zda má pro vás význam držet něco nefunkčního násilím, pokud necítíte, že by mohla přijít změna. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Ryby

Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Otevřenou komunikací se můžete dozvědět, co opravdu chcete. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. Věřte v sebe, že to dokážete bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.


Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat ..

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu