Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - neděle 28.5.2023

Náhled do Tarotu na poslední Májovou neděli. Necháte se inspirovat pro dnešní den?

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu  - neděle 28.5.2023


Rodíme se osamoceni, žijeme sami, umíráme sami. Jen skrze lásku a přátelství můžeme na chvíli vytvořit iluzi, že sami nejsme. Orson

Výklad pro pohodový Májový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Kde se nemůžete rozhodnout a narážíte na nejistotu? Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit a ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Je čas se zastavit, nadechnout, usměrnit své myšlenky, aby nebloudily. Taktéž by bylo rozumné přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí.

B ý K

Čehokoliv se dnes ujmete, to vám může připravit trvalou radost. Rodinná pohoda se hlásí o slovo a přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Žádá se po vás změna a ti, kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, to mohou z počátku týdne zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze.

B L í Ž E N C I

Možná jste si vystavili okolo sebe obrannou zeď po zkušenostech, které byly pro vás bolestivé, to způsobilo potlačení nějaké životně důležité stránky. Tím se stala nadřazená moc rozumu, díky které musí zvládnout tyto rušivé síly. Je potřeba si vyjasnit, co vlastně chcete a nenecháte se již odvádět od správného směru. Žádá se od vás, abyste již nebyli předpojatí, abyste tuto zeď zbourali a vpustili do života opět slunce, Lásku a důvěru.

Rak

Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Podnikání v oboru v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes na růžích ustláno. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb a opakování stejných vzorců ve vztazích. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, zbytečně se nedohadujte a buďte trpěliví. Pozor na nevěru a žárlivost.

Lev

Co je štěstí? Muška jenom zlatá, která za večera kol tvé hlavy chvátá, oblétá ti skráně, v kadeři se skryje. Takto vidí štěstí básník Heyduk. Pro vás to může být poznání, že nelze ovlivnit to, co je dané. Že k vám mohou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které vás učí rozeznávat koloběh života a že všechny vaše proměny jsou pro vaše dobro a obohacují vás. štěstí růstu v životě je dar. Je větší, než ego, a tak není vaší zásluhou. štěstí se nedá udržet násilím, pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho nedržet. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách.

Panna

Jestliže zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil. Jedna z možností je ta, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry, někteří ale nemusí znát míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout. Ujasněte si své priority a jděte si svou cestou.

V á H Y

Chopte se nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme se společně dívat do hvězd, řekněte, mám chuť se s tebou tělesně sblížit. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě obšťastní.

š T í R

Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Chce to být otevřen svým pocitům a emocím, abyste se po příchodu úspěchu uměli opravdově radovat. Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Ve vztazích projevte taktéž porozumění a toleranci.

Střelec

Buďte pro své okolí pozemským andělem. V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Můžete se radovat z daru, že máte možnost se spojit s partnerem a vytvořit požehnaný vztah. Je to štěstí, když se najdou dva, kteří k sobě patří. Pokud budete se svou Láskou zacházet uvědoměle, můžete si vzájemně pomáhat všude tam, kde byste jiné dny činili vše s obrovskou námahou.

Kozoroh

Tento den se jeví znamením volby. Ať už se to bude týkat Lásky jak ve vztazích, na pracovišti nebo ve vašem domově. Možná jste se právě zasnoubili a následně jste dostali nabídku odcestovat za prací do ciziny. Tato zkouška může znamenat prověření vašich vztahů a poznání, že co k sobě patří, vždy k sobě najde cestu zpět a naopak, co nám nepatří, neudržíme ani silou, ani stavěním si vzdušných zámků.

V O D N á Ř

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. To vám může natolik zastřít jasné uvažování, že uvěříte v možnou prohru své osoby. Bylo by dobré najít příčinu těchto strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat. Dnes můžete zažívat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a rozhodnete se udělat rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. S odstupem času, možná deseti týdnů uvidíte věci z jiného pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo zamrzet.

Ryby

Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. Zacházejte proto s Láskou a s partnerem Láskyplně. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst. Buďte otevření s vizí, že lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory.

Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.


Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu