Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - středa 31. 5.2023

Výklad karet pro poslední Májový den. Afirmace pro partnerské vztahy.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - středa 31. 5.2023

Láska žije navždy. Michael Jackson.

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes byste měli udělat něco správného. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie, potřebnou obratnost důslednost, abyste uvedli věci do pořádku, vyjasnili nejasnosti a dodělali rozdělanou práci. A jestli vás nic jiného nenapadne, pak stačí důkladně uklidit byt, opravit kolo nebo zaplatit čekající účty. Svým dětem a rodině buďte autoritou, vyslechněte si rady, ale poslední slovo by mělo být vaše. Posilněte Třetí čakru, pomůže žlutá barva v oblečení.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

B ý K

Získejte pro sebe opět svobodu, nezávislost. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět. I ve vztazích se očekává změna a menší riskování. Nebojte se oslovit někoho, kdo se vám delší dobu líbí. Rozum kalkuluje, propočítává. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. To ví, že se vždy stane přesně to, co nejvíce potřebujete ke svému osobnímu rozvoji. Čím méně se budete bránit změně, tím snadněji porostete. Ten, kdo se odevzdá životu nebo milovanému člověku, opustí pevný břeh jistoty, svého známého světa, tím hledá novou kvalitu bezpečí v sobě samém a v Celku.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

B L í Ž E N C I

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne a také větší příval zpráv a dopisů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte končících zimních slev a obnovte si šatník.Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Rak

Určete si cíl a zapojte se do nových projektů, naplánujte si svou budoucnost, abyste mohli postupně malými krůčky kráčet úspěchům naproti. Vaše vyhlídky jsou na dosah ruky, je však potřeba mít jasnou představu o tom, čeho chcete dosáhnout. To se týká jak pracovních úkolů nebo zlepšení vašeho vztahu. Třeba i jen k sobě samotnému. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě.

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Lev

Dnešní den po vás může prověřit, zda se umíte přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé, měli byste pomáhat sobě i druhým. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? Já ráda.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Panna

V tento den se můžete potkat se starším, moudrým mužem, který se vám může zdát jako chladný. Jestliže vám ale nabídne radu, pak určitě neprohloupíte a ta bude pro vás přínosná. Tento muž umí být objektivní a jeho odměnou bude jeho vlastní uspokojení, že mohl takto učinit. Jestliže i vy sami budete mít potřebu někomu poradit, nebojte se být zdvořilý. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích. Měli byste se naučit logicky uvažovat silou analýzy na rozumovém základě a objektivně pronikat do problémů z vaší strany do vašeho okolí.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

V á H Y

Nastal čas odpočinku a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani stromu. Přepadají vás otázky typu: " Má mě opravdu rád, jsem pro něho skutečně dost dobrá"? Tyto myšlenky by bylo dobré odstranit, protože díky nim ztrácíte smysl pro realitu. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom a tam a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

š T í R

V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Nebojte se ji konstruktivně využít. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba a jóga.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Střelec

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Kozoroh

Využijte dnes energii, která vám pomůže rozpoznat, kde jste byli předpojatí a to vám nedovolovalo učinit jednoznačné rozhodnutí. Zůstaňte nezávislí, masku, kterou jste si nasadili k obraně už dnes sejměte a buďte svobodní, nečiňte žádné ukvapené kroky, které by vás mohly posunout o krok dozadu. Pozor na ostrý jazyk, slova vyřčená v tento den už se nedají vzít zpět. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

V O D N á Ř

Pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku vnitřní, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů. Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění, a budou vás nejspíš časem zatěžovat. Kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Ryby

V klidovém období naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady a řešeními. Dnes se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích, v časopise, ve světě umění nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy,že byste svou Láskou umačkali toho druhého.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Přeji všem báječný,poslední Májový den.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam: cz

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu