Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - čtvrtek 1.6. 2023

Náhled do Tarotu pro dnešní den, inspirace pro všechna znamení. Přeji příjemný den, nejen Den Dětí.

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - čtvrtek 1.6. 2023

"Pokud chceme pochopit své děti, musíme si vzpomenout na to, jaký jsme sami byli děti." LJanka

Výklad pro pohodový červnový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Určete si cíl a zapojte se do nových projektů, naplánujte si svou budoucnost, abyste mohli postupně malými krůčky kráčet úspěchům naproti. Vaše vyhlídky jsou na dosah ruky, je však potřeba mít jasnou představu o tom, čeho chcete dosáhnout. To se týká jak pracovních úkolů nebo zlepšení vašeho vztahu. Třeba i jen k sobě samotnému. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě.

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

B ý K

Vydejte se na novou cestu, do nejistoty, k novým břehům, i když předem není známo, jak to vše skončí. Dnes byste měli naslouchat svému partnerovi, umět se do něho vžít a přijmout jeho myšlenky jako by byly vaše. Jde o nový, nevšední způsob vnímání.Je možné, že se s vámi bude chtít někdo rozloučit a nebo vy sami uvážíte, že nastal čas změny a že se nebojíte vstoupit na jiný, neznámý břeh. Ale nezapomeňte, některá rozhodnutí už nejdou vzít zpět. To se může týkat stěhování nebo pořízení si svého domácího mazlíčka.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

B L í Ž E N C I

V tento den můžete pocítit, že jste dovršili nějakou životní etapu a dojít k uvědomění, jakým směrem se má dál ubírat vaše životní cesta, budete nejspíš hledat nový směr. Na úrovni vědomí to znamená, že budete vnímat, že je dobré učitnit rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. V oblasti pracovních vztahů si třeba povšimnete, že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost ve vztazích ke kolegům. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem, že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Volbou vhodné komunikace můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Pokud někdo v tento den cestuje do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta.

Afirmace: Všechno je tak, jak má být.

Rak

Zkuste dnes vidět a hledat pravdu, najít smysl života, prosadit si své ideály. Máte jasné představy, kterých chcete ve svém vztahu uskutečnit. Pokud i váš partner je nakloněn vašimi cíly, budou rychle zhmotněny, pokud se ale vaše cíle neshodují, může to vyvolat značné napětí. Prověřte tedy své ideály s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Buďte ve střehu a připraveni, máte větší šanci tím projít bez úhony.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Lev

Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku. Probuďte svou vnitřní moudrost a logiku. Ovládejte silné city a dostane se vám rady, božského vnuknutí, silné ochrany i rovnováhy na úseku vzdělanosti, zasvěcení. Budete nejspíš prověřování jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, které je nezávislé na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Panna

Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom a tam a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

V á H Y

Zkuste se zamyslet a zeptat se sami sebe zda se neomezujete v práci, zda postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. Dnes byste měli přijmout výzvu a vyrovnat se i se složitějšími stránkami svého partnera. Hluboký partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a vyjasněte si možnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

š T í R

Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Střelec

Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vás nejvíce bavilo v dětství. Přeměňte své myšlenky v činy a ty se poté snadněji uskuteční. Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází.

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Kozoroh

Využijte energie pro dlouhodobé investování. Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Otevřenost, důvěra a kvetoucí Láska jsou kvality srdce, vnímejte svého partnera očima srdce. Srdce nesoudí ani neposuzuje. Vyjadřujte své potřeby otevřeně a svobodně. Dnes je den, kdy je možné se chopit úkolů, které by jiné dny neměly šanci na realizaci. Komunikace s dětmi by měla být přínosná a potěšující, protože vám dokáží naslouchat a uvěřit a to by mělo být pro vás největší odměnou.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

V O D N á Ř

Dnešní den po vás může prověřit, zda se umíte přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé, měli byste pomáhat sobě i druhým. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Ryby

Zdá se, že jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Přeji všem báječný červnový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte právě teď ozvat.


Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu