Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - pátek 2.6..2023

Předpověď pro dnešní den pro ty, kteří se rádi nechají inspirovat Tarotem.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - pátek 2.6..2023

"Neučte své děti číst... Učte své děti, aby se zeptaly, co čtou, a naučte je zeptat se na vše." George Dennis Carlin

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Do vašeho života vstoupí něco nového, připravte se na změny. Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tak, že probudíte dávno zapomenutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Duch se propojí s hmotou. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci.

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

B ý K

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

B L í Ž E N C I

Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Výlet do lesa ke studánce vás obohatí. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí na úkolu se sociálním cítěním.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Rak

Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor. Tu můžete následně využít s větší cílevědomostí a odvahou se pustit do většího rizika, jak v povolání, tak ve vztazích. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Lev

Dnešní den po vás může prověřit, zda se umíte přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé, měli byste pomáhat sobě i druhým. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Panna

Tento den je ve znamení volby. Ať už se to bude týkat Lásky jak ve vztazích, na pracovišti nebo ve vašem domově. Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou a správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Další rozhodování může být týkající se dětí nebo starší generace.

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit,je to mystérium, které se musí žít.

V á H Y

Rodinná pohoda se hlásí o slovo a přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni.

š T í R

Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Střelec

Vaše dosavadní jistota může být náhle podkopána a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Ale toto vše by mělo přijít, protože uzavření se do své ulity před okolím nejde donekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. I přesto se těšte se na vše nové. Až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasněji. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Kozoroh

V tento den můžete dojít k zjištění, že jste se kdysi uzavřeli před světem ve věži poskytující údajnou jistotu, která se však náhle začíná otřásat. Tato jistota mohla být mylně vnímána jako ochrana před nepříjemnými vlivy v dětství, neporozumění v zaměstnání od kolegů nebo naopak ujišťování sebe sama, že toto místo je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Jenomže toto zdání vám nemůže poskytovat ochranu donekonečna a tím bude nejspíš zbořena vaše zdánlivá jistota.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

V O D N á Ř

Mystika zasahuje do našich životů věky a vy dnes máte možnost instinktivně rozeznat vhodné od nevhodného, to co přichází z vnitra jako opravdové. Máte možnost nahlédnout za závoj nevědomí, avšak nerozhrnout ho. Využijte dnes svou přirozenost, laskavost, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a intuici. Možná dnes zažijete znamení shůry. Zachovejte si svou nestrannost a při jednání či rozhodování vyhledávejte střed, rovnováhu, soucit, soulad a pochopení. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Ryby

Nechť vás v tento den provází intuice, laskavost, emoce, tvořivost a ochrana. To proto, že se po vás bude chtít naslouchat pocitům druhých, abyste jim věnovali svůj čas, Lásku, podporu a nápady. Dnes se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích, v časopise, ve světě umění nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neprodleně neváhejte ozvat ..

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu