Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - úterý 6. 6. 2023

Předpověď pro tento den pro jednotlivá znamení. Necháte se inspirovat výkladem z Tarotu

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - úterý 6. 6. 2023

"V každém dospělém člověku se skrývá dítě, které si chce hrát." Friedrich Nietzsche

Výklad pro pohodový červnový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Mystika zasahuje do našich životů věky a vy dnes máte možnost instinktivně rozeznat vhodné od nevhodného, to co přichází z vnitra jako opravdové. Máte možnost nahlédnout za závoj nevědomí, avšak nerozhrnout ho. Využijte dnes svou přirozenost, laskavost, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a intuici. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. A v případě, že budete odloučeni na větší vzdálenost, můžete vaše spojení učinit telepaticky. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

B ý K

Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. Také je šance napravit něco, co jste dlouho odkládali, jako například doplacení alimentů nebo konečně dovolit přihlásit své ratolesti do jejich oblíbených zájmových kroužků nebo letního tábora.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

B L í Ž E N C I

Podnikání v oboru v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes na růžích ustláno. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb a opakování stejných vzorců ve vztazích. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, zbytečně se nedohadujte a buďte trpěliví. Pozor na nevěru a žárlivost.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Rak

Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji i v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na první chvíli.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Lev

Dnes budete prověřování jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a nebudete si začínat se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Možná budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, které je nezávislé na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Panna

Naslouchejte hlasu svého srdce a dělejte co vás baví a činí šťastným. Jestliže jste váhali s Láskyplným gestem k někomu, kdo se vám již delší dobu líbí, dnes je ideální den pro vyjádření těchto svých citů, kdy můžete zažít pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

V á H Y

Některým z vás se dnes může stát, že se ocitnete v sedmém nebi nebo potkáte prince na bílém koni. To by se mohlo stát po prožití nějakého příjemného emocionálního prožitku.Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření. Můžete to být vy, kdo přijde s Láskyplným gestem. Neskrývejte proto své city a buďte otevřeni svému okolí.Tyto pocity se dají prožít jak v srdci, tak i na rozumovém cítění.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

š T í R

Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor. Tu můžete následně využít s větší cílevědomostí a odvahou se pustit do většího rizika, jak v povolání, tak ve vztazích. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Střelec

Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo v dětství. Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází. V oblasti zdraví vyměňte bílý cukr za březový nebo stevii, vaše slinivka to ocení.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.


Kozoroh

Dnes nastal čas si uvědomit, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Dnes se můžete vydat na cestu, naplánovat stěhování, prohlédnout si pár bytů na pronájem nebo domů ke koupi, doba je tomu nakloněna.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

V O D N á Ř

Co je štěstí? Muška jenom zlatá, která za večera kol tvé hlavy chvátá, oblétá ti skráně, v kadeři se skryje. Takto vidí štěstí básník Heyduk. Pro vás to může být poznání, že nelze ovlivnit to, co je dané. Že k vám mohou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které vás učí rozeznávat koloběh života a že všechny vaše proměny jsou pro vaše dobro a obohacují vás. štěstí růstu v životě je dar. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách.

Afirmace: štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Ryby

Čehokoliv se dnes ujmete, to vám může připravit trvalou radost. Rodinná pohoda se hlásí o slovo a přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Žádá se po vás změna a ti, kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, to mohou z počátku týdne zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Přeji všem báječný červnový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu