Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - středa 7. 6 2023

Inspirace pro ty, jež se nebojí podívat pod pokličku svého dnešního osudu.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - středa 7. 6 2023

"Dospělým se stanete ten den, kdy se poprvé zasmějete sám sobě." Ethel Barrymoore

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Vaše motivace bude prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud tyto vlastnosti využijete třeba jen z poloviny, klidně se může stát, že úkoly převezme sebejistá a diplomatická žena, která zbytek projektu dovede do zdárného konce. V partnerských vztazích očekávejte dynamičnost, vášeň a potřebu partnera být středem pozornosti.

B ý K

Dnešní den po vás může prověřit, zda se umíte přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé, měli byste pomáhat sobě i druhým.

B L í Ž E N C I

Tento den je o vzájemné spolupráci. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Někdo si toho může všimnout a i pro vás navrhne odměnu. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám.

Rak

Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Otevřenou komunikací se můžete dozvědět, co opravdu chcete. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. Věřte v sebe, že to dokážete bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením.

Lev

Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých se bojíte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Naopak den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění.

Panna

Vaše hlava se dnes dnes nejspíš utká s vaším srdcem a rozum zvítězí nad city. Je potřeba se odprostit od bolesti, zklamání a lítost poslat na dovolenou. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Taktéž ve vztazích je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde se nevrací, ba naopak, vaše důvěra byla zneužívána. Zkuste se zamyslet nad svou žárlivostí , to, co žárlí, není Láska. Slunce neví nic o temnotě, Láska o žárlivosti.

V á H Y

Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Chce to být otevřen svým pocitům a emocím, abyste se po příchodu úspěchu uměli opravdově radovat. Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Ve vztazích projevte taktéž porozumění a toleranci.

š T í R

Něco uvnitř se ve vás změnilo a najednou vás napadá, je tato cesta i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Den vhodný pro stěhování, cestování. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem.

Střelec

Využijte dnešní den pro sdružování se s přáteli a s těmi, kteří vás umí rozveselit. Tento den je však o umění nastavení správné míry, protože je zde blízká hranice k přehánění a požitkářství. Nastavte si tu správnou míru u všeho, do čeho se pustíte. Jeden zákusek obšťastní vaše chuťové buňky, ale více už nemusí prospívat vašemu zdraví. To platí i ve vztazích, užijte si náklonnost, ale nepřežeňte to k poživačnosti. V práci by vám dnes mělo jít vše od ruky a přinést radost, ale i tady to nepřehánějte s družností.

Kozoroh

Energie, která vás bude v tento den obklopovat bude doslova volat po činech a žádné zahálce. V osobních vztazích to může znamenat, že byste měli začít pracovat na společných projektech nebo každý sám. To se může týkat zaměstnání nebo může jít o rodinu nebo domov. Ujasnite si, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem.

V O D N á Ř

Oblast v partnerském vztahu byla vystavena na iluzích, která teď ztrácí pevnou půdu pod nohama a rozpadá se jako domečky z karet. Ve vztahu bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít, k tomu ale potřebujete odvahu riskovat, být poctiví a je zapotřebí se naučit být zranitelní a svou zranitelnost nezastírat. Je to stav projekce. Řekněte ano svému životu, ano svému strachu, ano své Lásce. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty.

Ryby

Dnes můžete zažít vnitřní pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a rozhodnete se udělat rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. S odstupem času, možná deseti týdnů uvidíte věci z jiného pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo zamrzet.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat ..

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu