Zpět na články

Jaký bude týden od 12. 6. 2023 do 18. 6. 2023 podle kartářky.

Význam první vytažené karty je určen už jejím názvem. Nemusí jít nutně o vztahovou záležitost, ale o silné rodinné pouto. Může se též jednat o výběr mezi dvěma zaměstnáními.

Jaký bude týden od 12. 6. 2023 do 18. 6. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí Tarotových karet.

Berani:

Zamilovaní, Osmička holí, Velekněz

Význam první vytažené karty je určen už jejím názvem. Nemusí jít nutně o vztahovou záležitost, ale o silné rodinné pouto. Může se též jednat o výběr mezi dvěma zaměstnáními. Nabízí se růst vaší kreativity, nebo poroste váš bankovní účet. Vzhledem k tomu, že stále máte co dělat, se ani chvilku nenudíte. Vaše plány se konečně dají do pohybu, na obzoru je cestování a jednání s chytrými lidmi. Radost, aktivita, všechny záležitosti se odehrávají nesmírně rychle. Jednejte uvážlivě, moudře, hledejte způsoby, jak život obohatit duchovnem.

Býci:

Měsíc, Páže pohárů, Rytíř holí

Občas ignorujete to, co máte přímo před očima. Nesnažte se oklamat sami sebe, podívejte se realitě přímo do očí a jednejte. Máte-li v rodině nemocnou osobu, zajistěte jí laskavý a soucitný dohled. Pokud se chcete pustit do podnikání, začněte své plány realizovat okamžitě. Plánujete vzrušující výlet do jiné země, zejména tam, kde je horké podnebí? Najděte si společníky a vyrazte za dobrodružstvím. Vy sami o sobě zjistíte, že hýříte dobrými nápady, jste chytří a ve společnosti se předvedete jako skvělý společník.

Blíženci:

Devítka pohárů, Desítka holí, Síla

Žijete si spokojeně, vše se vám daří, starosti si nepřipouštíte. Ale pokud se nebudete snažit, abyste si současný status zachovali, připravte se na potíže. Mohou souviset se stávajícím podnikáním nebo se současným zaměstnáním. Pravděpodobně jste si problémy zavařili sami. Požádejte někoho o pomoc, přeneste na někoho jiného část odpovědnosti, podívejte se na situaci z jiné perspektivy. Vy sami máte silnou vůli, tak zatněte zuby a ujměte se herkulovského úkolu. Díky své vnitřní síle i morální statečnosti překážky překonáte.

Raci:

Páže holí, Král mincí, Mág

Brzy se seznámíte s temperamentním a vnímavým nadšencem, který vás přijme do kolektivu svých zaměstnanců. Uslyšíte zajímavé novinky z oboru, někteří se budou muset vydat na studijní cestu nebo se přestěhovat do jiného bydliště. Setkáte se s velkorysými a důvěryhodnými lidmi, v novém zaměstnání budete úspěšní. Více než nedostatků si ale raději všímejte kladů a požehnání, které vám nové pracovní místo přináší. Naučíte se kombinovat své city, kreativitu a důvtip a brzy získáte pověst úspěšného pracovníka. Zbavte se strachu, obav, chmur - věřte si. Jestli ale máte nějaké tajemství, nechejte si ho raději pro sebe.

Lvi:

Eso mečů, šestka holí, Císařovna

Musíte se nějak rozhodnout, vyjádřit svůj názor. Situace je náročná, musíte zvážit důkladně všechna pro a proti. Další vytažené karty říkají, že vše zdárně zvládnete a nyní se už můžete těšit z potlesku nad vaším vítězstvím. Někomu se zlepší pracovní podmínky a tím pádem ho čeká i vyšší plat, jiný zrozenec se bude hřát na výsluní, budou ho hřát světla ramp či možnost veřejně vystupovat. Půjdete za svým štěstím, které povede k naplnění romantického vztahu, k manželství, ke stěhování do krásné přírody.

Panny:

Král holí, Desítka mincí, Mírnost

Máte nakažlivý smysl pro humor, hýříte zajímavými nápady, ale řada z nich skončí dřív, než spatří světlo světa. Jste stále nabuzeni přijímat něco nového, i když za chvilku se nadchnete pro jiný a zajímavější projekt. Na okolí působíte občas roztěkaně, jako byste nevěděli, co zrovna chcete. Vy se ale názory okolí příliš nezatěžujete, je vám jedno, co si ostatní myslí. Váš rodinný život je téměř bez mráčků. Pokud se rozhodnete něco ze svého dědictví prodat, vynese vám to hodně peněz. Poslední vytažená karta vás nabádá k tomu, abyste se naučili spojovat duchovní a materiální potřeby. A pokud se ještě v těchto dvou světech dokážete suverénně pohybovat, bude váš osobní život ještě harmoničtější a vyrovnanější.

Váhy:

Čtyřka holí, Svět, Devítka mincí

Během období těžké práce jste něčeho dosáhli, takže můžete oslavovat. Uvolněte se, bavte se, těšte se na příjemně strávenou dovolenou. Jedno šťastné období končí, začíná něco dalšího. Otevírá se před vámi mnoho nových příležitostí. Můžete si vydělat peníze zahradničením, zemědělskou či chovatelskou činností. Neplýtvejte časem, dále se vzdělávejte v oboru, který vás baví. Máte před sebou hojnost a prosperitu nejen pro sebe, ale i pro svou rodinu. Neusínejte na vavřínech, ani nepřešlapujte na jednom místě, pohněte se kupředu a začněte klást větší důraz na růst kariéry.

štíři:

šestka pohárů, Královna holí, Čtyřka mincí.

Zkuste oprášit nějakou dovednost z dřívějška, mohla by být velmi cenná pro budoucnost. Ve společnosti patříte k lidem, kteří nikdy žádnou zábavu nezkazí. Umíte potřebným podat pomocnou ruku a v případě nutnosti projevit soucit. Pokud jste žena v domácnosti, dokážete spojit vedení domácnosti s rozvíjením svých dalších osobních zájmů. Ovšem nikdy na sobě nenecháte štípat dříví. Pokud někdo překročí vytyčenou hranici, dáte mu najevo, kde je jeho místo. Žijete ve finanční jistotě, ale zatím neopouštějte vyježděné koleje a nepouštějte se do finančních investic či jiných transakcí.

Střelci:

Spravedlnost, Královna mečů, Poustevník

Ocitli jste se v tíživé situaci. Cestou vpřed může být kompromis, který vám poskytne povzbuzení a větší vyrovnanost. Nezaplétejte se do žádné soudní žaloby. Pokud je nevyhnutelná, nějakou dobu vyčkejte. Ve vztahové oblasti vás čeká klid a pohoda, zakotvení u rodinného krbu. Konečně budete mít po svém boku člověka, který to s vámi myslí dobře, bere život vážně a statečně vám vždy pomůže. Najdete světlo v temnotě i odpovědi na hluboce zakořeněné otázky. Najevo vyjdou též věci, o nichž jste dosud měli velmi málo informací.

Kozorozi:

Osmička mincí, Dvojka pohárů, Velekněžka

Jste schopní a zruční, umíte vydělat peníze. Proč neuvažujete o tom, že si svým koníčkem pár peněz přivyděláte? Nabídněte něco zvláštního, jedinečného, co umíte jenom vy. Nezadaní najdou emočně upokojující vztah, možná byste neměli zapomenout před uzavřením sňatku sepsat předmanželskou smlouvu. Věřte více své intuici, svým snům a otevřete se poselstvím, která k vám vysílá Vesmír. Určitě neberte na lehkou váhu rady někoho, kdo je starší než vy. Poučte se ze zkušeností svých i ze zkušeností svých přátel. Připravit se můžete též na přírůstek do rodiny.

Vodnáři:

Kolo štěstí, Páže mečů, Trojka pohárů

Všechno kolem vás se závratnou rychlostí mění. Díky změnám se můžete naučit tolerovat období, kdy se vám až tolik nedaří, protože víte, že brzy dojde ke změně a bude lépe. Jestli se chystáte podepsat nějakou dohodu či smlouvu, pečlivě si ji předem prostudujte, zda neobsahuje záměrnou nebo náhodnou chybu. A hlavně každé rozhodnutí, které v těchto dnech učiníte, pořádně zvažte. Blíží se společenská událost, na níž byste měli zazářit. Kupte si nějaký model, změňte barvu vlasů, zkrátka dělejte vše pro to, abyste se cítili dobře a nebyli za Popelku.

Ryby:

Eso holí, Čtyřka pohárů, Slunce

Pohráváte si s myšlenkou zahájení nějakého nového programu, který bude vzrušující a inspirující. Vytažené karty vás k zahájení něčeho, co vám přinese společenskou prestiž, přímo vyzývají. Dívejte se dál než na momentální situaci, nepohybujte se stále ve vyježděných kolejích, svému okolí máte co nabídnout. Poslední vytažená karta svým zrozencům přináší plno radosti, vzrušení a slávy. Někdo se může těšit a brzkou svatbu a na narození dítěte. Někdo se přestěhuje do velmi teplého kraje - a to natrvalo, či na asi půlroční dobu. Otevírá se před vámi mnoho příležitostí. Chopte se šance na nové kontakty a na nová přátelství.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu