Zpět na články

Jaký bude týden od 19. 6. 2023 do 25. 6. 2023 podle kartářky.

Dnešní výklad začnu poněkud netradičně, zadám vám, čtenářům, domácí úkol. Samozřejmě dobrovolný. Léto už nám klepe na dveře, a když se při procházkách rozhlížím kolem sebe, zjišťuji, že nikde nevidím

Jaký bude týden od 19. 6. 2023 do 25. 6. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí karet Kouzelné časy.

Dnešní výklad začnu poněkud netradičně, zadám vám, čtenářům, domácí úkol. Samozřejmě dobrovolný. Léto už nám klepe na dveře, a když se při procházkách rozhlížím kolem sebe, zjišťuji, že nikde nevidím čmeláky, motýly a včely. Od doby, kdy se příroda začala po zimě opět probouzet k životu, viděla jsem jen jednoho motýla, žádného čmeláka a dvě včely. Jedna seděla na pampelišce a ta druhá, zesláblá, ležela na zemi. Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo má na starosti životní prostředí, poptejte se ho, proč jsou ochraňováni v našich vymýcených lesích medvědi, vlci, rysi, divoká prasata a exotická zvířata, a proč vymírají včely, které jsou základem pro existenci člověka na Zemi. Proč?

Berani:

Posvátný prostor, Tvoření, Tanec

Dopřejte si více klidu a odpočinku, připravte si plán osobních aktivit a hlavně zábavy, zpěvu, hudby, tance. Namíchejte si nápoj, který má očistný účinek na krev, vnitřní orgány, který rozjasňuje a zkrášluje pleť. Do hrnce nalijte vodu a přiveďte ji do varu. Pak přidejte kořen lopuchu, kořen pampelišky, květ červeného jetele a kopřivy. Vařte 10 minut, nechejte louhovat a po vychladnutí a procezení přidejte jeden šálek šťávy z aloe vera. Pijte denně 1-3 sklenice. Muži - Berani, potřebují hodně chvály. Budou hladoví po sexu, což může jejich protějšek unavit. Ženy - Berani, budou navštěvovat luxusní restaurace a stýkat se s osobami vysoké úrovně a pracujících na vysokých postech. Lidé, kteří se s těmito ženami Berany blíže poznají, si budou připadat úžasně, ale také mohou zrozenkyně tohoto znamení nepříjemně uhánět za účelem bližšího seznámení.

Býci:

Moc, Cykly, Sebedůvěra

V zaměstnání se nezastavíte, jste zavaleni úkoly, které nemohou počkat. Zřejmě budete muset požádat o pomoc své spolupracovníky, případně úkoly striktně rozdělit a nepřipouštět žádnou diskuzi. Hlavně se nebojte, náročnou práci zvládnete. Určitě vám pomůže solná koupel, která z vašeho těla odstraní toxiny. Připravte si horkou koupel, ve vodě rozpusťte půl šálku jedlé sody, 3/4 šálku mořské soli a dva šálky epsomské soli. Ve vodě relaxujte nejméně půl hodiny a hlavně nezapomeňte mít po ruce dostatek pitné vody. Velmi vám prospěje vášnivý milostný život, posílí vás na duchu i na těle.

Blíženci:

Integrita, Příroda, Pružnost

Nepodceňujte se, važte si všeho, čeho jste v životě dosáhli. Zůstat za všech okolností slušným člověkem s čistým svědomím - to je životní výhra. A nemalá. Projasněte svůj domov zcela jednoduchými rituály. V každém koutě místnosti několikrát hlasitě zatleskejte, tím nabouráte a uvolníte stagnující energii. Na závěr si poctivě umyjte ruce, aby vám do nich nevsákla negativní energie. Vlídností a světlem naplníte prostor pomocí zvonečku nebo zvonkohry. Zvýšit pozitivní vibrace lze též pomocí pomalého zpěvu mantry "óm", a to nejméně 3x v každém pokoji. Pokud máte zájem o zrozence - Blížence, netrapte se s jeho nedostatky a vinu nehledejte v sobě. Jedná se totiž o zajímavého, náročného, ale i náladového a hodně proměnlivého člověka.

Raci:

Víra, Hodnota, Elegance

Více naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a své intuici. Správná rozhodnutí vám přinášejí maximální uspokojení. Volný čas věnujte procházkám v přírodě, v lese, v parcích, uvidíte krásu v sobě, v druhých, v zeleni, loukách, stromech. Zabezpečte zdravý tok energie kolem postele, na níž spíte. Především pod ní naprosto nic neskladujte. Zbavte se starého harampádí, rozbitých a pokažených věcí, sušených a umělých květin, starých účtenek, knih, které už nechcete číst apod. Pokud chcete k sobě pozvat nějakou návštěvu, zásobte se luxusním pitím a potravinami, které nejsou běžné na našem trhu. Sledujte období úplňků, tehdy vrcholí smyslnost, emocionalita a touha po druhém pohlaví.

Lvi:

Očekávání, Akce, Znovuzrození

Minulost nechejte za sebou a otevřete prostor tomu novému, co má přijít. Očekávejte samé radostné věci, zpívejte slova vděčnosti a děkujte za to, co přijde a nač jste ve svém nitru celou dobu čekali. Přijměte s roztaženými křídly pozitivní změny. Svět je vám nakloněn, do vašeho života se opět vrátilo světlo a slunce. Zárukou fyzického zdraví je u vás psychická pohoda. Z bytu odstraňte zbytečnosti, serepetičky, pochmurné obrazy vyměňte za ty s romantickou tématikou a uklidňujícím dojmem. Pobývejte co nejčastěji ve společnosti známých i neznámých lidí, zpívejte, tančete, vyprávějte vtipy, vaší fantazii se meze nekladou. Hlavně nedovolte, aby do vašeho života vstoupila nuda.

Panny:

Usmíření, útočiště, Humor

Zavzpomínejte občas na minulost, na svoje školní léta, spolužáky, taneční hodiny, první lásky apod. Máte-li dojem, že jste někomu ublížili, poproste ho v duchu o odpuštění. Zasmějte se svým přešlapům a životním nezdarům, nedělejte z nich tragédii, spíše, pokud je to možné, je změňte na životní komedii. Dovolte smíchu a legraci naplnit vaši duši i myšlenky jasnými a zářivými barvami. Jestli potřebujete zapracovat na svém vzhledu a atraktivitě, připravte si bazalkovou koupel. Napusťte si vanu horkou vodou, do ní vhoďte 6 lístků bazalky, 1/2 šálku moučkového cukru a rozmíchejte pravou rukou ve směru hodinových ručiček. Poblíž vany a na bezpečném místě zapalte bílou svíčku a vanilkovou vonnou tyčinku. Ve vaně setrvejte asi 40 minut, do doby dohoření vonné tyčinky. V lázni si čtěte, meditujte, občas podržte obě dlaně nad vodou a představujte si, že k vám přichází shora jasné a bílé světlo, které proudí přes temeno hlavy do srdce, paží, rukou a dlaněmi opět z těla ven, do vody.

Váhy:

Cesta, Přátelství, Blahobyt

Už víte, čeho chcete v životě dosáhnout? Své plány nemusíte nikomu sdělovat, ale jděte za svým snem a dělejte vše pro to, aby se splnil. V brzké době si začnete vybírat mezi svými přáteli pouze ty, kteří vám vždy podali pomocnou ruku, a mezi těmi, kteří vás pouze využívali. Falešné, které konečně uvidíte v pravém světle, nechejte odejít. A držte se těch, kterým na vás opravdu záleží. Dokončete své plány, projekty, studium, kurzy - a posunete se vpřed, na vyšší post za více peněz. Vytrvejte a nic nevzdávejte. Je-li to možné, pověste nad sporák zrcadlo. Při vaření se budete cítit bezpečněji, jídlu předáte ještě pozitivnější vibrace a symbolicky zdvojnásobíte pozitivní vyzařování sporáku.

štíři:

Mírnost, Změna, Spojenci

Začněte být laskavější ke svému okolí, více si všímejte problémů, s nimiž se potýkají vaši nejbližší. Snažte se, aby vaše srdce přetékalo láskou a laskavostí. Zapomeňte na spory se sousedy či kolegy, odvážně eliminujte vše negativní, stres, tlak a strach vašemu zdraví neprospívá. I když občas budou vaše nervy na pochodu, zjistíte, že tento nepříjemný proces vás obohatil a že vydržíte více, než jste čekali. Dokonce se bez váhání a přímo s požitkem pustíte do záležitostí, na jejichž řešení ostatní znamení nemají sílu. Zapracujte i na svém zdraví, čerstvé bylinky dodají připravovanému jídlu nevšední chuť. Saturejka zaboduje v mletém mase, tymián uplatníte při přípravě ryb, bazalku přidejte k těstovinám a k zelenině.

Střelci:

Jasnost, Láska, Síla

Váš životní cíl je jasný, víte, čeho chcete dosáhnout, naučili jste se spoléhat sami na sebe. Lidé, s nimiž jste spolupracovali, nedosahují na jedné straně vaší úrovně, na straně druhé mají nejen přemrštěné finanční požadavky, ale přestáváte si rozumět i v pracovní rovině. Jeden čehý, druhý hot. Vaše životní krédo - budu více naslouchat, než kritizovat, než začnu někoho soudit, zamyslím se - vám bude postupně přinášet morální i finanční dary. Velkorysost a upřímnost k sobě i k druhým, psychická pohoda, to jsou záruky pevného zdraví. Chcete v sobě probudit vnitřní dítě, malého spokojeného človíčka, který si rád hraje, je milován a cítí se šťastně? Přivolejte k sobě na návštěvu víly. Milují jasmín, proto se obklopte jasmínovou vůní, jejich oblibě se též těší skořicové vonné tyčinky. A co návštěvě nabídnete? Připravte si kousek hořké čokolády, do ořechových skořápek nalijte jablečné a šampaňské víno, pivo, nezapomeňte na ovoce. Radost jim uděláte kytičkou z čerstvých zahradních či lučních květin. Hlasitě je pozvěte na návštěvu a požádejte je o pomoc s kdečím, co právě potřebujete řešit. Možná nepřijdou po první výzvě, je třeba vytrvat. Za návštěvu jim ale neděkujte, nemají to rády. Jako odměna stačí drobné pohoštění.

Kozorozi:

Soudnost, Vděčnost, Laskavost

Vážíte si svého domova, své postele, střechy nad hlavou, tekoucí vody, svého oblečení a obutí. Děkujete a znovu děkujete, že váš život kvete a je naplněn radostí. Chcete dodat sobě i svým financím potřebnou energii? Udržujte v čistotě sporák a občas ho naleštěte. Sporák je totiž symbolem zdraví a bohatství. A při úklidu nezapomeňte na prahy. I ty jsou třeba zamést a vyčistit, aby do vašeho příbytku proudila pozitivní energie. Ve styku s lidmi si dávejte pozor na odmítavé a aristokratické vystupování. Snažte se více usmívat a chválit. Chválou nic nepokazíte. U žen je velká pravděpodobnost nechtěného otěhotnění.

Vodnáři:

Manifestace, Léčení, Milost

Poučili jste se z minulých životních lekcí. Postupně se vám otevírají nové dveře a vy do nich odvážně vstupujete. Necháváte odejít všechny úzkosti, váš imunitní systém se každým dnem zlepšuje, utrpení se rozpouští. Milujete sami sebe, své tělo, dobré jídlo, velmi vám prospívá pravidelné cvičení. Začněte pěstovat pelargonie. Jejich polem působnosti je srdeční čakra. Rostlina otevírá naše srdce lásce, přináší nám vlídnost a něhu. Nejlépe se jí daří venku, na přímém slunci, pouze v horkých dnech je třeba jí zajistit stín. Muži se budou honit na hřišti či na pódiu za potleskem, ženy budou u mužů bodovat svým kulinářským uměním. Obě pohlaví budou ve svých dětech vzbuzovat pocit mimořádných osobností.

Ryby:

Hledání, Proměna, Partnerství

Jste připraveni vydat se na novou životní cestu. Svatba, stěhování, nové zaměstnání, návrat domů. Všude, kam se pohnete, se budete setkávat s výzvami, překážkami i nedokonalostmi, které vám přinesou velké rozčarování. Nesmutněte nad věcmi, které nemůžete změnit, protože proces, který nastal a jehož jste součástí, už nejde náhle změnit. Změna je sice možná, ale musí nastat po zralé úvaze. Vše potřebuje čas, trpělivost a odvahu čelit velkým i malým problémům. Velkého pomocníka můžete najít v routě vonné, rostlině, které se daří nejlépe na přímém slunci. Velmi účinně odpuzuje negativní nálady, vibrace a bytosti. Požádejte ji, aby si místo vás poradila s negativitou. Jestliže uhyne, je to tím, že do sebe vstřebala velké množství negativní energie. V takovém případě jí poděkujte za její služby a s láskou ji vraťte zpět do země. Byt zevnitř i zvenku vykuřte bílou šalvějí, abyste vypudili zbývající negativitu. Na závěr varování, někomu routa způsobuje podráždění kůže.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu