Zpět na články

Jaký bude týden od 26. 6. 2023 do 2. 7. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí karet Kouzelní delfíni a mořské víly.

Jaký bude týden od 26. 6. 2023 do 2. 7. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí karet Kouzelní delfíni a mořské víly.

Berani

Odpočinek, Požehnaná změna, Splněná přání

Je na čase zvolnit tempo a odpočinout si od všech aktivit. Udělejte si aspoň jeden den sami pro sebe a hýčkejte se jako miminko. Máte před sebou velkou životní změnu. Nenastane zítra ani za týden, ale postupně se k ní schyluje. Na jedné straně se na změnu těšíte, na straně druhé vám nahání strach. Bránit se nebo se bát je zbytečné, k nové zodpovědnosti jste postrkováni Vesmírem a nic s tím nenaděláte. Nová situace vám splní vaše nejtajnější přání, které ukrýváte hluboko ve svém srdci a o němž téměř nikdo neví. Konečně přeměníte svou touhu do fyzické podoby. A rada do budoucna: každý týden nebo každý měsíc si napište na kus papíru svůj cíl nebo přání. Papír si nechejte pod polštářem a pozorujte, co se bude dít.

Býci

Léčivé srdce, Neztrácejte naději, Hudba pro zhmotňování

Zamyslete se nad svým stravováním a celkovým životním stylem. Slazené limonády nahraďte bylinkovými čaji, omezte příjem masa a masných výrobků. Více se zajímejte o recepty středomořské kuchyně. Častěji se usmívejte a nezapomeňte občas s kolegy nebo sousedy prohodit vlídné slovo. Nezapomínejte si pustit hudbu, při níž můžete tančit nebo zpívat. Odstraníte stresy po náročném pracovním vypětí a vaše myšlenky opět ovládne radost a pohoda. Jestli budete unaveni a bude vás bolet celé tělo, smíchejte ve stejném poměru mátový čaj s kvalitním bílým vínem a pijte 2-3x denně šálek. Jenom si nesedejte za volant nebo na kolo.

Blíženci

Zvažte své možnosti, Božská magie, Léčení vztahu s matkou

Jste na vrcholu svých sil, daří se vám, dokážete všechno, co chcete. I když máte dojem, že určité věci nemůžete změnit, pletete se. Zamyslete se nad každým krokem, který chcete učinit, uvidíte možnosti, kterých jste si dříve nevšímali. Na záležitosti, které se nevyvíjejí právě tak, jak 0byste chtěli, pohlédněte z jiného úhlu, třeba se na ně podívejte očima malého dítěte nebo nemohoucího starého člověka. Možná nastal čas požádat o pomoc vesmírné síly. Nezapomeňte zavolat své mamince, otci, tetě, strýci, vyslechnout je a pozvat je třeba na výlet nebo na oběd. Přitáhnete si do svého vlastního života více lásky, hojnosti a pozitivní energie.

Raci

Zjednodušte si život, Poklid, Nový úsvit

Udělejte si pořádek ve skříni, zbavte se všeho nepořádku a zbytečností, abyste obnovili rovnováhu v toku vašich aktivit. Lépe si zorganizujte svůj volný čas, rozpracované projekty doveďte ke zdárnému konci. Naučte se říkat NE lidem, kteří po vás stále něco chtějí. Některý den v týdnu věnujte sami sobě. Právě nyní kvetou lípy, tak si jejich květů připravte odvar. Vodou si potírejte obličej, omezíte tvorbu pih, odvar můžete použít při koupeli, zharmonizujete v těle tok energie. Vyplavíte negativitu a ve vaší mysli zůstanou jen radostné pocity. Než budete na zahradě ořezávat větve černého bezu, vždy ho požádejte o svolení. Černý bez je totiž nevyzpytatelný, a pokud s ním dobře vycházíte, dokáže udržet čarodějnice stranou.

Lvi

Je vám pomáháno, Buďte pozorní, Ranní afirmace

Den ze dne se cítíte lépe a lépe, únava se postupně ztrácí a vy se cítíte pohodově. Během cestování nebo při setkání s lidmi si všímejte, o čem se hovoří. Pokud vícekrát zaslechnete stejnou informaci, považujte ji za znamení, které vás má buď varovat, nebo na něco důležitého upozornit. Každý den si ráno opakujte, jak je život úžasný, a protože jste pod ochranou andělů, začnou se plnit i vaše přání. Najednou překážky mizí a otevírají se před vámi nové životní perspektivy. Naučte se odpouštět a zapomínat na příkoří. Roste vám na zahradě divizna? Tak si z jejího kořene vyrobte amulet, který vás ochrání před zlými duchy a zlými silami.

Panny

Pomocník, Rozjímání, Ochrana

Máte před sebou práci v týmu. Neodmítejte tuto nabídku, přijměte ji, s pomocí lidí, které znáte, či teprve poznáte, máte větší šanci naučit se v brzké době něčemu novému. V každé volné chvilce budete o pracovních úkolech přemýšlet. Uvolněte se, nenechejte se nikým a ničím vyrušovat, a své nápady a připomínky zaznamenávejte na papír. Před usnutím si je v posteli pročtěte a ráno, po probuzení, si napište vše, co se vám buď zdálo, nebo vás v souvislosti s pracovním úkolem napadlo. Požádejte svého strážného anděla o pomoc a radu, když budete mít dojem, že jste málo výkonní a málo kreativní. Na věci, kterým nerozumíte, se neváhejte svých spolupracovníků zeptat. Odstraníte si vnitřní nejistotu a budete se cítit silnější a neohroženější. Při bolestech hlavy a zad rozmístěte pod postel několik dubových větviček.

Váhy

Čekejte, Hleďte vzhůru, Čas jít dál

V současné době především odpočívejte, nikam nespěchejte. Nebojte se, nic vám neuteče, nic nepropásnete. Nedržte se při zemi a mějte vysoké cíle. I nadále zůstávejte láskyplní k okolí. Do jídelníčku zařaďte řasy z Atlantiku, je v nich jód - např. Dulse, Kelp, Chaluhu bublinatou - posilují váš imunitní systém a pomáhají při infekci štítné žlázy. Zubní pastu občas vyměňte za rozemletou dobromysl. Budete mít dlouho svěží dech a zuby se vám budou lesknout. K bělení zubů používejte citronovou šťávu. Před zubním kazem vás ochrání žvýkání čerstvého slézu a česnáčku lékařského. Sledujte svůj dech, věnujte pozornost hlubokému dýchání. Vynechejte moučná a sladká jídla a pokrmy z masa, zatěžují játra a žlučník.

štíři

Duchovní partner, Pozitivní energie, Alchymie

Toužíte po velké lásce, novém milostném dobrodružství, hledáte způsoby, jakými upoutat druhé pohlaví. Usmívejte se, jednejte přátelsky, upřímně, srdečně. Na nic si nehrajte, buďte sami sebou. Také více přemýšlejte o tom, s kým se stýkáte, vyhýbejte se každému, kdo je znuděný, agresivní, vulgární a neustále vás jen kritizuje. Velký pozor si dávejte na kouzla a rituály, kterými chcete přivolat lásku. Může se totiž stát, že partner nesplňuje vaše představy a požadavky, a potřebujete se ho zbavit. A pak nastane problém, protože vás stále pronásleduje jeho zhrzená duše. Připravte si nálev z květů chryzantémy a teplé kvítky přiložte na unavená víčka, vodou si umývejte pokožku.

Střelci

Hrajte si, Příliv prosperity, Ano

Hodně jste pracovali, potřebujete se nějak rozptýlit. Zajděte si na nákupy, na návštěvu, na procházku. Zejména pobyt v přírodě a na čerstvém vzduchu vás nabije novou energií a zajímavými nápady. Máte před sebou dny nečekaných telefonátů, pracovních i osobních schůzek, ale především ucítíte podporu ze strany těch, kteří vás mají rádi. Otevírají se před vámi dveře nových pracovních příležitostí i dveře lásky. Stačí říci ANO a zjistíte, že vaše intuice vás opět nezklamala. Z jídelníčku raději vyřaďte v těchto dnech hovězí maso. Pokud ho totiž sníte, je nutno ho zajíst citronem, protože ten likviduje usazeniny kyseliny močové. A jestli budete mít dojem, že je váš organizmus zablokován, zpívejte hlasitě nebo jen v duchu "óm". Trápí-li vás častý kašel a astma, zpívejte hodně a cokoliv, nápěv je libovolný.

Kozorozi

Poraďte se s odborníkem, Mějte víru, Rozhodněte se

V určité oblasti potřebujete získat více informací. Vezměte si papír a tužku a dotazy, na něž potřebujete znát odpověď, si stručně zapište. Požádat někoho o pomoc není známkou slabosti, ale přece se říká, že více hlav, více rozumu. Musíte věřit, že jste si odborného poradce vybrali dobře a podle karet konkrétní výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. I když vám řada známých bude předávat své zkušenosti, udělejte pouze takový rozhodný krok, který chcete udělat pouze vy. Rozhodně nedělejte to, co chtějí a k čemu vás nabádají druzí. Za svá rozhodnutí, ať dobrá či špatná, nesete odpovědnost jen vy sami. Aby vás intuice vedla správným směrem, nezapomínejte po každém rozhodnutí zaklepat na dřevo. Přivoláte si ducha daného stromu, který vás ochrání před smůlou.

Vodnáři

Hlídejte si své myšlenky, Důstojnost, Podnikání

Uvědomte si, že každá myšlenka nějak ovlivňuje váš život. Hlavně si co nejčastěji opakujte, že nebudete myslet na špatné věci, zrušíte všechny negativní myšlenky a budete kolem sebe hledat jen to dobré. Někdo, kdo vás má rád, vás překvapí nečekaným dárek. Může se jednat o věc, či pozvánku na nějakou akci nebo možná i na dovolenou. Nezapomeňte poděkovat a projevit radost, protože vaše vděčnost vám zabezpečí, že se s podobnými dárky budete setkávat častěji. Pokud si chcete vydělávat podnikáním, udělejte si nejprve průzkum trhu a zaměřte se na oblasti, které na trhu práce chybí. Na vchodové dveře připevněte svazek kopru, ochrání vás před zlými silami.

Ryby

Nebojte se snít, Přátelství, Pokladnice

Odpovězte si na otázku, zda jste dostatečně kvalifikováni v určitém oboru. Pokud ano, rozhodně není třeba se něčeho obávat. Pokud ne, jediná cesta vpřed je doplnění nebo zvýšení potřebné kvalifikace. Právě nyní n00astává čas, abyste se více začali smát a sešli se s přáteli na kus řeči. Vyjdete ze své ulity, něco se dovíte a pak se s novou chutí opět vrátíte ke svým povinnostem. K některým zrozencům přicházejí zajímavé pracovní nabídky, podzimní stáže v zahraničí, veřejná reprezentace vašeho pracoviště apod. Zopakujte si cizí jazyky, doplňte šatník, nezapomeňte též na pohodlné boty. Ne všechna jednání budou probíhat ve vyhřátých sálech a s číšníky za zády. Budete muset občas vyrazit v bundě a s batohem na zádech do terénu.

Sledujte dobu, kdy kýcháte. Jestliže opakovaně kýcháte za časného jitra, před snídaní, můžete se těšit na příjemnou zprávu, dopis, dárek, na milou návštěvu.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu