Zpět na články

Jaký bude týden od 3. 7. 2023 do 9. 7. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí karet Madžong.

Jaký bude týden od 3. 7.  2023 do 9. 7. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí karet Madžong.

Berani

Voda, Nefrit, Drak

Připravte se na komunikaci, která probíhá cestou korespondence, vzájemného setkávání se, může se jednat též o cestování - do zahraničí, přes vodu, případně využití léčivé vody v lázních. Nemoci, pokud nějakými trpíte, zmizí, jakoby mávnutím zázračného proutku. Pilná práce vám začne přinášet plody. Nefrit je v Číně ceněn nad zlato, je to učiněný poklad, který nikdy nezrezaví, nepodlehne zkáze. Pokud v této době najdete vhodný protějšek, bude se jednat o dlouhodobé přátelství a nesmírně cenný vztah. Nečekaně přijdete k majetku, s nímž jste nepočítali. Může se na vás usmát i štěstí v loterii. Ale raději se vyhýbejte vysokým vsazeným částkám, v sázkách nikdy není nic jistého.

Býci

Jednorožec, Loutna, Kachna

Hodně přemýšlíte o budoucnosti, vaše názory se shodují s reálnou situací. Dokážete odhadnout, co vás čeká, díváte se dopředu, předvídáte potíže, odhalíte podvod a klam. Stačí vám pozorně sledovat řeč těla a už hned víte, s kým máte co do činění. V milostných vztazích při navazování nových přátelství se nebude jednat o trvalý vztah, nýbrž pouze o flirt. Opravdová láska to tedy nebude, ale to neznamená, že byste se neměli pobavit. Navštěvujte hudební festivaly, ale i muzea a výstavy obrazů. Právě nyní nastává čas na zahálku, bezstarostnost a četbu. Před sebou máte samé pozitivní věci a strávení krásných chvil ve společnosti těch, které máte rádi a kteří mají rádi vás.

Blíženci

Žába, Východ, Tygr

Máte přehnané plány, vysoké ambice, stanovené cíle jsou příliš vysoké. Na jejich splnění si musíte možná doplnit vzdělání, získat pracovní zkušenosti, karta upozorňuje, že byste měli zvýšenou pozornost věnovat i svému zdravotnímu stavu. V případě, že chcete podnikat, zamyslete se nad otázkou, zda vaše finanční zdroje jsou dostačující. Vaše úsilí v současné době není na takové úrovni, abyste získali ve svém oboru renomé. Hodně podléháte názorům okolí, místo toho, abyste šli odhodlaně vpřed. Chybí vám podle karet mravenčí píle, pokora a úcta k okolí. Spíše sázíte na dravost, agresi, vlastní autoritu, tělesnou zdatnost. Hlídejte si své chování, v kartách vidím setkání s policií nebo úředníky. Zdravotní problémy, pokud se u některého zrozence vyskytnou, bude třeba konzultovat s odborníky. V milostných vztazích máte před sebou staršího nápadníka, či soka nebo sokyni v lásce.

Raci

Chryzantéma, Vstup, Květ švestky

Číňané považují chryzantému za symbol slunce. Nastal čas, abyste sklízeli plody své práce. Zvolněte pracovní tempo, plánujte společenské aktivity, dovolenou, zábavu. Máte před sebou nové životní začátky, při nemoci se jedná o uzdravení, v milostných vztazích brzy začne společné soužití. Může jít též o přestěhování, novou pracovní pozici, nové zaměstnání, přijetí na školu, univerzitu. Jestli pracujete na nějakém dlouhodobějším projektu, vnesete do něho nové nápady a nové světlo, najdete klíč k řešení problémů. Přestanete se trápit hledáním chyb, vnitřní neklid a pochybnosti rázem zmizí. Mladí duchem se začnou cítit svěže, probuzeně, možná si najdou čas na romantickou lásku.

Lvi

Kapr, Broskev, Páv

Zbavili jste se každodenních starostí, dny plynou klidně, máte dostatek času k rozjímání. Vyrovnali jste se s obtížnou situací, už jste zdraví a v pohodě. Cestujte, raději absolvujte více kratších cest než jednu delší. I ve starším věku není od věci uvažovat o studiu. Zvýšíte si sebevědomí a dostanete na výplatní pásce více peněz. Nezapomeňte si koupit něco nového, třeba i extravagantního, hlavně že se věc líbí vám. Muži by si měli dát pozor na nevěru, přílišné utrácení, na hádky a žárlivost. Naopak ženy čeká všude úspěch. Pouze při obchodních jednáních by si obě pohlaví měla dát pozor, aby s nimi někdo nejednal nečestně.

Panny

Země, Perla, Dům

Víte, co chcete, stojíte nohama pevně na zemi, věříte si. V případě, že hledáte zaměstnání, orientujte se na stavební inženýrství, práci v lesnictví a v zemědělství. Pečlivě si hlídejte své výdaje, abyste se nedostali do mínusu. Pro Číňany je perla znakem kultivovanosti, přepychu, bohatství, čestného postavení. Z toho plyne, že budete hledat partnera nebo partnerku hlavně podle majetku, abyste byli finančně zabezpečeni. V záležitosti, která se týká zdraví, karta sděluje, že váš zdravotní stav se bude postupně lepšit. Někteří zrozenci, kteří uvažují o podnikání, budou v brzké době podnikat z domova. Záležitosti, spojené s těmito aktivitami, budou úspěšné.

Váhy

Lotos, Bambus, Jih

Egyptský bůh Slunce Ré se podle pověsti objevil jako dítě v lotosovém květu, který se vznášel na vodní hladině. Karta říká, že vás čeká nový životní směr, nástup do školy, nová kariéra, odchod z domova, narození dítěte. Konečně se začnou realizovat vaše tajná přání. I bambus je spojen s aktivitou, malováním, psaním, učením. Vaším úkolem je být čestný, spravedlivý a dbát na své ctnostné chování. V brzké době čekejte dopis nebo zprávu, která vám dá odpověď na otázky, které vás trápí. Půjde o příznivou informaci formou úřední listiny. Pokud řešíte zdravotní stav, můžete očekávat jeho výrazné zlepšení. V milostných záležitostech září nad vaším vztahem sluníčko. Takže nic nepokazte a držte raději negativní emoce na uzdě.

štíři

Začátek, Houba, Borovice

Zelený drak je karta požehnání. Patříte k velmi ctižádostivým lidem, kteří jsou odhodláni dosáhnout úspěchu. Jedná se o vynikající kartu pro zahájení nových aktivit. Jestli se v milostném vztahu trápíte, máte na výběr. Vztah ukončit nebo se ujmout iniciativy a být smělejší. Druhá vytažená karta Houba je znamením něčeho neobvyklého, nečekaného, něčeho, před čím zůstanete stát s otevřenými ústy. Každopádně půjde o boření tradic, zaběhaných zvyklostí. Není ovšem zatím jasné, jaký bude výsledek. Zda zvrat událostí vám přinese štěstí nebo zkázu. Ve finančních záležitostech se vyhýbejte spekulacím, rizikům i lidem, které dobře neznáte. V milostných záležitostech se připravte na soupeře v lásce. Bude se jednat o někoho, kdo je úspěšnější, vzdělanější a movitější, než jste vy.

Střelci

Dům, Vrba, Sedm hvězd

Je velmi důležité, abyste měli svou vlastní střechu nad hlavou. Velká část úspěchu každého člověka spočívá v cihlách a v maltě. Svůj domov budete později přebudovávat na své pracoviště. Vaší velkou devízou při jednání s lidmi je diplomacie, díky níž dosáhnete úspěchu i tam, kde jiní odešli s prázdnou. Ve volném čase se posaďte k potoku, kde rostou vrby. Přímo jí řekněte, co vás trápí a poproste ji o radu. Vrba je spojena i s truchlením, utěší vás ve vašem trápení. V její kůře též najdeme látky, z nichž se připravuje aspirin. V problému, který řešíte, byste měli více pozornosti věnovat detailům a nepřehlížet i praktickou stránku dané záležitosti. Možná budete muset získat více informací v odborných knihách. V milostných vztazích se konečně rozhoupejte, nebudete odmítnuti.

Kozorozi

Západ, Učenec, Tygr

Musíte se vypořádat s nějakou překážkou, která se týká partnerství. Může se jednat o životního partnera, ale rovněž může jít též o partnera obchodního, či podnikatelského. V partnerských a manželských vztazích je vše v pořádku. Jiná situace je ovšem u té druhé skupiny vztahů, kde začíná převládat vzájemná nedůvěra, rivalita. V současné době nezačínejte s novými projekty, počkejte na podzimní měsíce. Vedle praktických zkušeností nezapomínejte na teoretické znalosti. S prosbou o pomoc se můžete obrátit na vlivnou osobu, neodmítne vás. Vyhlídky na novou lásku jsou příznivé, štěstí můžete najít ve vztahu s klidným a pilným partnerem, spíše starším, než jste vy. Na cestách autem dodržujte předepsanou rychlost.

Vodnáři

Hmyz, Nebe, Želva

Nepracujete systematicky a pravidelně, spíše nárazově. Když se vám chce, nebo když musíte. Jinak dáváte přednost odpočinku nebo trávení volného času podle své okamžité nálady. S financemi to není proto nijak slavné, naopak v milostných záležitostech si vedete výborně a možná budete chystat svatbu. I když se příliš nesnažíte, osud je vám nakloněn a čekají vás šťastné dny a prosperita - hlavně díky movitému protějšku. Pohodlí, stabilní rodinný život, koupě půdy nebo pozemku, přestěhování. Vaši známí vám mohou jen v skrytu duše závidět. K vodě nebo na dovolenou si přibalte do zavazadla detektivku, křížovky, cestopis.

Ryby

Rybář, Oheň, Perla

Preferujete zdravý selský rozum, ovšem v jednání s lidmi byste měli projevit více tolerance. I když se vám zdá, že řešení nějakého problému stagnuje, nebo se nevyvíjí tak, jak vy si představujete, stačí vyčkat na příznivější chvíli, a pak začít jednat. Při hledání zaměstnání se ucházejte o práci v chemickém nebo dřevařském průmyslu. V lásce se držte dál od zadaných nebo ženatých protějšků, žít ve stresu přece nepotřebujete. Raději si všímejte kolem sebe lidí, které jste trochu podceňovali, ale ve skutečnosti mají tito lidé velkou hodnotu. Začněte se starat o své finanční záležitosti, nepouštějte se do projektů, které budou vyžadovat další a další výdaje.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu