Zpět na články

Dnešní horoskop - pátek 14. 7. 2023 Denní karta- Hvězda- splněné sny.

V Tarotu se ukazuje pátek jako den splněných přání. Užijte si tento den na pohodu.

Dnešní horoskop - pátek 14. 7. 2023   Denní karta- Hvězda- splněné sny.

"Chodím spát nad hvězdy, protože sny, které si přeji, se dějí nad hvězdami. Pod hvězdami se ty sny stávají skutečností."

Výklad pro pohodový červencový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárným cílům. V klidovém období naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady a řešeními.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

B ý K

Rozhodněte se, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Dnes se můžete vydat na cestu, naplánovat stěhování, prohlédnout si pár bytů na pronájem nebo domů a chat ke koupi.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

B L í Ž E N C I

Něco uvnitř se ve vás změnilo a najednou vás napadá, je tato cesta i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Den vhodný pro stěhování, cestování. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Rak

Lidé se vám budou rádi svěřovat, tajemství by nemělo být vyzrazeno. Nechť vás v tento den provází intuice, laskavost, emoce, tvořivost a ochrana. To proto, že se po vás bude chtít naslouchat pocitům druhých, abyste jim věnovali svůj čas, Lásku, podporu a nápady. Dnes se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích, v médiích a ve světě umění. Nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Lev

Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Panna

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Jsou i tací, kteří se živí pomluvami a záviděním a najdou si způsob, jak někomu škodolibě ublížit. Pokud dnes padne Černý Petr na vás, pak dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého protivníka usadíte, protože toto gesto mlčení od vás určitě nečekal. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. I slovo je neviditelná zbraň.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi své úzkosti a obavy.

V á H Y

Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Otevřenou komunikací se můžete dozvědět, co opravdu chcete. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. Věřte v sebe, že to dokážete bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.


š T í R

Využijte svou duševní čilost. Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádankách, místo toho, abyste řekli, pojďme se společně dívat do hvězd, řekněte, mám chuť se s tebou tělesně sblížit. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě potěší.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Střelec

Kdo by neměl rád překvapení a radostné novinky, záblesk ducha nebo podnětný nápad? To vše k vám dnes letí rychlostí blesku. Využijte svou duševní čilost. Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme se společně dívat do hvězd, řekněte, mám chuť se s tebou tělesně sblížit. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě obšťastní.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Kozoroh

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy? Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama. Tím předejdete bolestem hlavy.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

V O D N á Ř

Projevte dnes svou sílu, buďte silní a autoritou pro svoji rodinu, děti a okolí. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Vypořádejte se s nezpracovanými vazbami na otce. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti partnera. Využijte rozum i velký příliv energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Ryby

Někdy jste tak ponořeni do práce, že pro pracovní nasazení ani nemáte šanci vnímat varovné signály vašeho těla. A tak to je právě dnes, kdy je na čase si stanovit priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Stojí vám za to tedy zvážit, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dnů?

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Přeji všem báječný letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352 . https://www.youtube.com/watch?v=Vjw6GLMuEqw&t=5s

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat...

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu