Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 15. 7. 2023 Denní karta- Poučení se z překážek.

Sobotní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Dejte si pozor na bojovnou náladu. Naopak tam, kde to je žádoucí, vypusťte páru.

Dnešní horoskop - sobota 15. 7. 2023   Denní karta- Poučení se z překážek.

"Chyba není totéž co překážka, jak nás učí škola. Chyba je poučení pro příště, jak nás učí sám život." Jan šejbl

Výklad pro pohodový červencový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Je tady čas, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí. I v osobních vztazích může přinést tento den zkoušku kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

B ý K

Pokud dnes pocítíte, že se vám nabízí ta správná příležitost, třeba změna zaměstnání, chytněte štěstěnu za pačesy. Proto by bylo dobré se chopit příležitostí a nesetrvávat na jednom místě. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty. štěstí růstu v životě je dar. Je větší, než ego, a tak není vaší zásluhou. štěstí se nedá udržet násilím, pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho nedržet. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být.

Afirmace: štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

B L í Ž E N C I

Bylo by dobré se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Rak

Nebojte se odhalit pravdu i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem na kloub až na dřeň. Pocítíte okamžik znovuzrození. Dostává se vám druhá šance všude tam, kde už nepřistoupíte na žádné polovičatosti. Zkuste svého partnera pochopit bez kritizování a přijmout jeho klady i zápory. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a pročistěte váš vztah. Nadešel čas se ke starému otočit zády. V oblasti zdraví je potřeba se věnovat pročištění slinivky a nosních dutin, kdy jsou tyto orgány propojeni.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Lev

V oblasti pracovních vztahů si možná uvědomíte, že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost ve vztazích ke kolegům. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem, že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Volbou vhodné komunikace můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Pokud někdo v tento den cestuje do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. Někoho může překvapit návštěva z Ameriky.

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Panna

Intuice k mnohým bude dnes promlouvat, ne každý ji však uposlechne. Všímejte si vnuknutí a věřte, že všechny změny, které uděláte, povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které není dobré dlouho potlačovat, ani jim dávat větší význam. Zamyslete se nad tím, komu jste neodpustili a udělejte to právě dnes. Taktéž vás mohou provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

V á H Y

Energie, která vás bude v tento den obklopovat bude doslova volat po činech a žádné zahálce. V osobních vztazích to může znamenat, že byste měli začít pracovat na společných projektech nebo každý sám. To se může týkat zaměstnání nebo může jít o rodinu nebo domov. Rozhodněte se, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Dnes se můžete vydat na cestu, naplánovat stěhování.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

š T í R

Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých se bojíte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Naopak den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění. Je dobré si udělat meditaci na odpuštění matce a na vaše početí.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Střelec

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu. Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama.Tím předejdete bolestem hlavy.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.


Kozoroh

Den přináší osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací, svazků a zábran. Odhodlání k důležitému kroku, osvobození se od opomíjené temné stránky vaší osobnosti, vymanění se z pletek, svazků a idejí. To, co se vám dnes zrodí jako záměr, může být časem nalezení hluboko ukrytého pokladu. Tam, kde přestává hodnocení, se projasňuje a prohlubuje vnímání. Na svém partnerovi byste dnes neměli chtít nic měnit, ani kritizovat. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, či jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás.

Afirmace: Všechno je jak má být.

V O D N á Ř

Motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud z těchto vlastností splníte třeba jen polovinu, do hry náhle vstoupí starší, sebejistá a diplomatická žena, která veškeré úkoly dotáhne do zdárného konce. Ve vztazích byste měli dosáhnout toho, po čem dlouho toužíte. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Ryby

Vaše mysl je nejspíš přetížena a unavena z neustálého analyzování a pochybování. Jestliže pociťujete pochybnosti a napětí, není dobré dnes dělat žádná vážná rozhodnutí. Až budete mít chvilku času, zkuste se zeptat sami sebe, kdy toto pochybování začalo, zklamal vás partner nebo jste vložili důvěru v někoho, kdo ji zneužil? Zdá se, že jste si okolo sebe vystavili zeď, která vás měla dočasně ochraňovat před dalším zklamáním. Je na čase nechat pochybnosti odplynout a odevzdat je vyšší moci.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Přeji všem báječný víkend.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352 . https://www.youtube.com/watch?v=8wS96gYBsyo&t=7s

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat...

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu