Zpět na články

Dnešní horoskop - pondělí 17. 7. 2023. Denní karta- Zasněnost, vzpomínky.

Náhled do předpovědi z Tarotu pro první den nového týdne pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta vypovídá o zasněnosti, nostalgii, dětské spontánnosti.

Dnešní horoskop - pondělí 17. 7.  2023. Denní karta- Zasněnost, vzpomínky.

"Mládí žije z nadějí, stáří ze vzpomínek." Francouzské přísloví

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárným cílům. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

B ý K

Jestliže máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje a doufáte na podnět zvenčí, tak dnešním dnem se to může náhle změnit. Váš klid může narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně. Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na první chvíli.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

B L í Ž E N C I

Dnes více jak v jiné dny pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tato energie se dá využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Očistná energie ohně vám pomůže pročistit všechny překážky ve vztahu a k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Rak

Intuice k mnohým bude dnes promlouvat, ne každý ji však uposlechne. Všímejte si vnuknutí a věřte, že všechny změny, které uděláte, povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které nepotlačujte, ani jim nedávejte větší význam. Zamyslete se nad tím, komu jste neodpustili a udělejte to právě dnes. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Naopak den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti , obzvlášť v oblasti umění.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Lev

Není to pro vás již únavné, že se neumíte rozhodnout a necháváte za sebou resty? Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se projeví jako přínosné. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Panna

Neváhejte udělat první krok, když bude potřeba navázat upřímné styky s druhými. Uvidíte, že to přivítají. Třeba se Vám naskytne i příjemná možnost si s někým zakoketovat. Umění přijmout partnera i v jeho odlišnostech, uznání kosmického řádu a jeho protikladů, odstranění napětí ve vztazích, to vše dnes můžete zažít na pohodu, proto zaplašte neblahé myšlenky a místo toho, abyste svou energii plýtvali v malicherných hádkách, byste se měli učit partnera přijmout v jeho rozdílnosti, aniž byste ho chtěli měnit. Odkládáte-li už dlouho něco nepříjemného, třeba nějaký telefonický rozhovor, je zde velká pravděpodobnost k úspěšnému pořízení. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k vítězství.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

V á H Y

To, co jste dlouho plánovali a připravovali má dnes velkou šanci dostat konkrétní podobu, tak se nebojte projevit své úsilí k dosažení konečného výsledku. Budete na to mít dostatek energie, a proto je ji potřeba využít. Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům, protože vy budete ten, kdo ochraňuje život. Nenechávejte za sebou žádné resty.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

š T í R

Dnešní den po vás může prověřit, zda se umíte přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé, měli byste pomáhat sobě i druhým. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Střelec

Dnes vás může nečekaně navštívit někdo z dávné minulosti, z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli. Tím se můžete ve vzpomínkách dostat do svého dětství, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. Tyto vlastnosti i vzpomínky pak můžete využít pro získání nových přátel a pro obnovení nějakých nefunkčních vztahů, proto buďte radostní po celý den a přitom se zaměřte na vlastní nitro, kde se tato radost po celou dobu nachází. Ta může být nakažlivá i pro vaše okolí.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Kozoroh

Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. Zacházejte proto s Láskou a s partnerem Láskyplně. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst. Buďte otevření s vizí, že lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Tento den vás vyzývá k započetí nových projektů, úkolů, učení.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

V O D N á Ř

Po vás se nejspíš bude vyžadovat, abyste uměli pohladit vlídným slůvkem, měli porozumění pro druhé a pokud to dokážete, věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být tím bezstarostným dítětem. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Ryby

Není to pro vás již únavné, že se neumíte rozhodnout a necháváte za sebou resty? Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. A která cesta a rozhodnutí je správná? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=dDnX14Q3rXU&t=6s

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat ...

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu