Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 22. 7. 2023 Denní karta- Nová cesta.

Předpověď denní karty na víkend, pro všechna znamení. Denní karta nabádá na výlety, nová dobrodružství, nejenom ty adrenalinové. Cesty do zahraničí.

Dnešní horoskop - sobota 22. 7. 2023   Denní karta- Nová cesta.

„Pokud chcete uspět, měli byste se vydat novými cestami, a ne jít po vyšlapaných stezkách úspěchu.“ John Davison Rockefeller

Výklad pro pohodový červencový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

 Provází vás smutek a zažíváte bezesné noci? Proč tomu tak je? Z čeho máte obavy? Pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o očištění vaše podvědomí. Je možné, že chce vyjít na povrch něco z dětství, co vám nebylo vysvětleno. Tato nevědomost se ukryla v podobě strachu hluboko do podvědomí. Proto dnes, s odstupem času je vhodné se na minulost podívat s moudrostí, která se získala věkem. Může se to týkat hádky rodičů, kdy jste měli obavy, abyste nepřišli o jednoho z nich. Zkuste navštívit rodinné konstelace nebo si zameditujte na rodinné vzorce. https://www.csfd.cz/film/8766-pan-prilivu/prehled/

Býk

Po vás se nejspíš bude vyžadovat, abyste uměli pohladit vlídným slůvkem, měli porozumění pro druhé a pokud to dokážete, věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být tím bezstarostným dítětem. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu.

Blíženci

Váš pomyslný klid může dnes narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. Můžete se nechat inspirovat nebo vykročit společně. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka, nyli byste otevřeni změně a přijali ji třeba i v cizině?

Rak 

Nepřízeň osudu byla překonána, den je vhodný k početí potomka nebo se obklopovat dětmi a jejich přirozeností a energií štěstí. Taktéž je nakloněn optimismu, který vám může otevřít nový směr. A to jak ve vztazích, tak i v pracovním prostředí, kde se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Přináší tedy slávu a věhlas, vítězství a uznání vašich schopností. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a pokud pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce.

Lev

V tento den můžete mít pocit, že je smutek okolo vás a že máte bezesné noci. Proč tomu tak je, z čeho máte obavy, proč máte sklony k sebekritice a sebeodsuzování? Vaše mysl vědomě myšlenkami zraňuje vaši duši. Pokud to nejsou obavy z tohoto dne, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste tenkrát nerozuměli a to se ukrylo v podobě strachu hluboko do míst, kam se denně nechodí. Často se pak můžete trestat sami nebo přenášíte bolest na partnera, kdy je nevědomě určena vašemu otci nebo matce. 

Dnes je příhodný čas to odstranit buď meditací nebo přidávám pro inspiraci úžasný film.

video.https://www.csfd.cz/film/8766-pan-prilivu/prehled/

Panna

Zkuste se zamyslet a zeptat se sami sebe zda se neomezujete v práci, zda postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku.

V oblasti zdraví je potřeba dnes věnovat větší péči páteři, ta oznamuje, že je potřeba zjistit, jak to máte s úctou sami k sobě. Vše musí být v rovnováze, pakliže není rozum a cit, páteř se vychýlí do strany. Rozum posílíte uplatňováním logiky a důvěrou v druhé, cit se posiluje , že se pokusíte vcítit do druhých. Dnes byste měli přijmout výzvu a vyrovnat se i se složitějšími stránkami svého partnera. Hluboký partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a vyjasněte si možnosti.

Váhy

Pro dnešní den je výhodné, umět zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory. Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Pokud to půjde, zůstaňte v klidu s vírou, že zítra je taky den. Jestliže ve vztazích nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm dokážete i při jeho nedostatcích setrvat. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně. 

Štír

Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a pokud pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Budete pro ně skvělý týmový hráč, který je dokáže motivovat a prohřát svým přirozeným úsměvem.

Střelec

Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Kozoroh 

Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit.Také se tomu říká uvíznout v komfortní zóně. Uvolněte se novým možnostem. Někdy méně je více. Zvažte, jestli jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého dáti do bezpečí. 

Vodnář 

Jestli o něčem víte, co vás někde uvnitř svazuje, omezuje a je postavené vzůru nohama, přemýšlíte jinak, než vám radí srdce, pak máte velkou šanci to dnes změnit, abyste se mohli pohnout z místa.Můžete konečně přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti. Dojděte až za hranice svého ega, začněte znovu důvěřovat a věřit v život, to vás může dovést k přehodnocení, že je potřeba změnit prostředí, zcela nové uplatnění svých předností, vymanit se z partnerského vztahu, v kterém jste uvízli a marně se z něho snažíte vymanit. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování.

Ryby

Odhoďte žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Přeji všem báječný letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352 . https://www.youtube.com/watch?v=i07Hx5izrhg 

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat…

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu