Zpět na články

Jaký bude týden od 24. 7. 2023 do 30. 7. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí karet Mars, Venuše.Berani: Pokud budete hodně komunikovat, rozkvete...

Jaký bude týden od 24. 7. 2023 do 30. 7. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí karet Mars, Venuše.

Berani:

Pokud budete hodně komunikovat, rozkvetete. U žen bude posílena jejich ženská stránka, muži potřebují především uznání okolí. Pusťte se do činnosti, která bude spojena s přírodou. Pracujte na zahradě, běhejte v parku, projděte se se svými potomky v lese. Zajímá se o vás více lidí, ale nejste schopni si někoho z nich vybrat. Není to nikdo, kdo by si zasloužil, abyste mu věnovali více pozornosti. V hlavě se vám rojí plno nápadů, které se týkají zaměstnání, úpravy bydlení, ale i oblečení a zevnějšku. Neohlížejte se na nic, vy sami jste na prvním místě. Abyste byli žádoucí a krásní, připravte si koupel nebo sprchu, do níž přidáte muškátovou a levandulovou esenci. Až se osušíte froté ručníkem, posypejte si tělo levandulovým pudrem, a co nejčastěji opakujte zaklínadlo: Jsem krásný/á, zbožňuji svou mysl, svou duši i své tělo a pečuji o ně.

Býci:

Muži budou ze všeho nejvíce potřebovat, aby jim jejich blízcí důvěřovali a nezpochybňovali jejich názory a jejich rozhodnutí. Rovněž nebudou chtít vyvolávat žádnou diskuzi. Ženy naopak budou chtít vyjádřit svůj názor, potřebují, aby jim někdo naslouchal. Protože ani jedna strana nebude chtít ustoupit, připravte se na třenice, hádky a rodinné spory. Pokud do řešení problémové situace zasáhnou potomci, bude doma tak dusno, že zrozenci by měli odjet na pár dnů někam mimo bydliště, než se situace doma uklidní. Jenom si dejte pozor, abyste nezačali příliš toužit po romantice a nepodlehli svodům a flirtování. Jestli chcete mít doma opět pohodu a klid, udělejte si věneček ze slámy, kapradí a břečťanu. Do věnečku přidejte pár lučních květin a výsledné dílo ovažte kouskem zelené vlny. S věnečkem projděte dům nebo byt a pak ho zavěste ke vstupním dveřím. Opakujte si následující zaklínadlo: pojďte k nám, dobří skřítkové, tančete u nás a smějte se tak, abyste i v nás vyvolali smích a dobrou náladu.  

Blíženci:

Muži nesnesou, když jim někdo říká, co by měli dělat. Ženám zase vadí, když je muž neustále kritizuje a málo chválí. Jestli máte dojem, že jste zoufale sami, zkuste místo smutku čarovat. Svůj telefon potřete navlhčeným bílým hadříkem. Zapalte si růžovou svíčku a v duchu si říkejte, jaká slova od své milované osoby potřebujete slyšet. Jeho nebo její celé jméno napište desetkrát na kousek růžového papíru. Papír podržte v ruce a desetkrát si budete opakovat zaklínadlo, při němž požádáte svého anděla strážného o pomoc. Poproste ho, aby se vztahy mezi vámi urovnaly a doma opět zavládla nádherně provoněná atmosféra. Papír zmačkejte nebo složte a mějte ho deset dnů v blízkosti svého telefonu. Pak, až se situace doma zklidní, papír spalte.

Raci:

Ženy by se měly soustředit na to, aby dělaly vždy jen jednu věc, ale pořádně. Bohužel si myslí, že jen ony umějí vše nejlépe, a tak se zbytečně pouštějí do více věcí najednou. Výsledkem je uštvaná a naštvaná žena. Pokud zapomenete odpočívat, pokud nebudete delegovat povinnosti též na jiné členy rodiny, štěstí a spokojenost se vám budou vyhýbat. Muži by rádi své ženě s plněním každodenních povinností pomohli, ovšem je třeba, aby jejich snaha byla slovně oceněna a nikoliv kritizována. V zaměstnání vám přibydou nové povinnosti, ovšem plat zůstane stejný. Nezbude vám nic jiného, než si zahrát na přísného šéfa a povinnosti rozdělit mezi své spolupracovníky. Dávejte si pozor na podezřelé finanční transakce. Žena, která chce otěhotnět, by měla věnovat více pozornosti svému bříšku a co nejčastěji si na pokožku vmasírovávat krém s jablečnou vůní. Představujte si, že celý tento prostor je vyplněn jasem, teplem a novým životem.

Lvi:

Zrozenci obou pohlaví by si měli dávat pozor na slova, která při komunikaci používají. Hlavně by se měli vyvarovat slov – VŽDYCKY a NIKDY. Tato slova totiž ukazují, že si lidé nejsou v něčem úplně jisti. Rovněž se vyhýbejte zobecňování, to vede k tomu, že se jeden z partnerů začne vehementně bránit. Proč jste si na sebe nabrali tolik povinností, že je nemůžete zvládnout? Člověk přece není stroj, a i stroj je přizpůsoben na určitý výkon a není radno ho přetěžovat. A výsledek vidíte. Stres, únava, stagnace a pocit, že už nemůžete dál. Vaše nervy dostávají pořádně zabrat. Zbavte se starostí a nedostatku pozitivní energie následujícím kouzlem. Vezměte si obyčejné slaměné koště s dřevěnou násadou, tu omotáte zelenou a zlatou stužkou. S koštětem obejděte všechny místnosti, náznakově vymetejte to špatné, abyste uvolnili prostor pro něco nového. V jednom z pokojů na závěr udělejte koštětem kolem sebe kruh ve směru hodinových ručiček a proneste zaklínadlo: můj domov je plný štěstí, koště je můj talisman. Do svého domova přivolávám spokojenost, zdraví a radost.

Panny:

Hravým způsobem a s úsměvem dávejte svému protějšku najevo, že si ceníte toho, že vám naslouchá. Pak si totiž můžete být jisti, že životní problémy nemusí řešit jen jeden z partnerů, ale že jste dva, kteří si vždy pomohou. Budete chtít navštívit plno kulturních akcí, ale vzhledem k finanční situaci na všech nebudete přítomni. Možná bude stačit, když ty, s hodně drahým vstupným, navštívíte jen zpovzdálí, určitě vám některé skladby neuniknou. Taky nemusíte vidět a slyšet všechno. Svoje nápady ohledně podnikání rozhodně neskrývejte před členy rodiny, řekněte je jednoduše, vyhněte se sáhodlouhým proslovům. Ovšem nikoho nesmíte nutit k tomu, aby dělal něco, co nechce. Jestli se vám zdá, že vám někdo chce odloudit toho, koho milujete, použijte následující ochranné kouzlo. Sedmkrát pozpátku napište celé jméno osoby, která vám otravuje život. Papír vložte do skleněné misky, posypejte ho solí a pepřem, můžete použít i kajenský pepř. Přidejte trochu citronové šťávy a papír nechejte v misce přes noc, aby nasákl touto magickou směsí. Druhý den dále od svého bytu zakopejte směs do země a sedmkrát si opakujte nějakou mantru, v níž poručíte dotyčné osobě, aby se vám nepletla do života.

Váhy:

Muži používají slova k tomu, aby se podělili o informace. Mají tendenci uvědomovat si věci postupně a celkový obraz si vytvářejí na základě jednotlivostí. Ženy používají slova k tomu, aby se podělily o své emoce. Ženské vědomí do sebe nejprve nasává celkový obraz dané informace, a teprve postupně objevuje jeho části. Určitě si každý zrozenec něco přeje. A aby se mu jeho osobní přání splnilo, může zkusit kouzlit a čarovat. Ve čtvrtek večer si oblečte něco čistého a světlého. Na bílý papír nakreslete pěticípou hvězdu a tu připevněte na horní část vstupních dveří. Stoupněte si před dveře, dívejte se na hvězdu a představujte si, že se vaše sny plní. Pravou rukou se během následujících sedmi dnů hvězdy občas dotkněte a přitom v duchu žádejte svého strážného anděla o pomoc.

Štíři:

Zrozenci obou pohlaví by bez požádání neměli nikomu nabízet své rady. Se zlou by se potázali. Rovněž odolejte pokušení řešit za jiného, byť blízkého člověka, jeho problémy. Vyslechněte, pokývejte hlavou, a raději mlčte. Někdo, komu jste kdysi půjčili peníze, se nesnaží peníze vrátit. Abyste se dočkali vrácení svých peněz, použijte následující kouzlo. V pondělí večer, pokud možno za úplňku, se pohodlně posaďte v místnosti, kde máte absolutní klid. Vypněte mobil, neposlouchejte hudbu, pouze se soustřeďte na osobu, které jste půjčili peníze. Předem si nachystejte červenou svíčku a do ní hřebíkem vryjte částku, kterou vám dotyčná osoba dluží. Svíčku kolem dokola posypejte solí a pepřem, zapalte ji a nechejte ji asi 20 minut hořet. Vizualizujte si dlužníka a sdělte mu v duchu, že pokud vám peníze do určitého data nevrátí, bude mít špatné spaní a bude ho trápit nečisté svědomí. Kouzlo opakujte několik dní, tak dlouho, než svíčka dohoří.

Střelci:

Ženy v nevyvážených vztazích se budou bát, že je partner opustí. Pokud se jedná o vztah se zadaným partnerem, pak jsou jejich obavy oprávněné. Možná ale konec vztahu je přinutí více se nad ukončenou známostí zamyslet a jít dál. Čekání na návštěvu a na telefon jim spíše než radost způsobovalo vrásky na čele. Muže bude tento týden trápit změna počasí, objeví se zdravotní potíže, zejména se zády a s klouby. Budou muset možná kvůli injekci vyhledat lékaře, případně se objednat na masáže. Jestli chcete prodat auto, motorku, kolo apod. za dobrou cenu, před prodejem proveďte následující rituál. Vezměte kbelík s vodou, do něho nastrouhejte trochu mýdla, přidejte citronovou šťávu. Obejděte dopravní prostředek ve směru hodinových ručiček, přitom rozprašujete na předmět prodeje vodu z kbelíku. Opakujte si slova, v nichž se bude vyskytovat značka dopravního prostředku i požadovaná částka. Auto apod. umyjte, vyleštěte a požádejte svého strážného anděla o pomoc s prodejem.

Kozorozi:

Muži by si měli dát pozor, aby nezapomněli na nějaké významné datum v kalendáři. Kdybyste na něco zapomněli, počítejte se špatnou náladou své partnerky. Maličkosti by ji vytočily, ztrácela by nad sebou kontrolu, na vše by reagovala nepřiměřeně. Mějte na paměti, že o každý vztah je třeba pečovat, abyste si navzájem nezevšedněli. Jestli jste unaveni a nejlépe si odpočinete od každodenního shonu doma, udělejte si občas sami pro sebe uklidňující rituál. V klidné místnosti se posaďte a zavřete oči. Zhluboka dýchejte, uvolněte svou mysl i své tělo. Představte si, že vás obklopuje ráj. Čerstvý vzduch, ticho, slyšíte zpívat jen ptáky, hřeje vás sluníčko, radujete se z nádherných barev květin. Přicházejí k vám usměvaví lidé a vítají vás v oáze lásky a štěstí. I vy sami otevíráte své srdce radosti a světlu. Teprve až ucítíte, že jste mladí, svěží a plni energie, otevřte oči a zjistíte, že chmury jsou pryč a vrásky na čele už nejsou tak hluboké.  

Vodnáři:

Muži si budou hájit své právo na svobodu. Hlavně ti, kteří budou mít dojem, že je někdo omezuje. Ženy, pokud se nestanou součástí mužových aktivit, dají svou nespokojenost najevo velmi tvrdě. Zvýšením hlasu, slovními útoky, výčitkami. Možná i žárlivými scénami. Hledáte cestičky a způsoby, jak k sobě přilákat současného partnera, partnerku? Začněte vysílat ty správné signály. Vezměte si růžovou svíčku a do ní hřebíkem vyryjte jeho nebo její monogram. Prst namočte do jasmínové esence a vyryté iniciály potřete odshora směrem dolů. Svíčku umístěte na okno tak, aby na ni dopadlo měsíční světlo. Během doby, kdy svíčka hoří, přivolávejte k sobě toho, po kom vaše srdce touží. Rituál opakujte každý den asi deset minut, dokud svíčka nedohoří.

Ryby:

Muži by se měli více zajímat o každodenní radosti i starosti své ženy. Ptejte se jí na konkrétní věci, na události, které během dne zažila. Muži v tomto týdnu budou potřebovat prostor, aby se vzpamatovali ze stresu, který v zaměstnání zažívají. Poskytněte jim možnost klidu, ticha, nezlobte se na něho, když bude delší dobu mlčet. Nikoho na návštěvu nezvěte, nehovořte dlouho svými kamarádkami. Vztah zkuste okořenit pomocí koření. Vibrace koření bývá tak silná, že dokáže rozpálit i unaveného partnera. Tady hodně záleží na barvě vašich vlasů. Světlovlasí muži a ženy blondýnky neprohloupí, když vsadí na skořici. U hnědovlasých je třeba použít muškátový oříšek. Černovlasí lidé vzbudí pozornost použitím bazalky. Rusovlasí zazáří půvabem díky zázvoru a špetkou papriky. Koření, které patří k vašim vlasům, nasypejte kolem sebe ve směru hodinových ručiček a přitom si říkejte: bylinka a koření ke mně přivábí mou lásku. Mantru opakujte každý den sedmkrát po dobu sedmi dnů.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu