Zpět na články

Dnešní horoskop - neděle 23. 7. 2023 Denní karta - Velekněžka- intuice. Tajemství, které by nemělo být vyzrazeno.

Jak to vidí Tarot v předpovědi na neděli? Denní karta je o mystice, tajemství, které nemá být vyzrazeno. Intuice, znamení shůry.

Dnešní horoskop - neděle 23.  7. 2023   Denní karta - Velekněžka- intuice. Tajemství, které by nemělo být vyzrazeno.

„Kdykoli si položíte otázku: Co by udělal ten, kdo se má rád?, obdržíte prostřednictvím intuice správnou odpověď určenou osobně vám.“Teal Swan

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

V partnerských vztazích očekávejte dynamičnost, vášeň a potřebu partnera být středem pozornosti. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam. Lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly, a to jsou dnes vaše atributy, tak je využijte do sytosti.

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Býk

Čehokoliv se dnes ujmete, to vám může připravit trvalou radost. Dnes můžete sklízet plody bohatství veškerých možností. Můžete dostat dary a výhry, které se k vám dostanou bez vašeho přičinění. V rodině by měla panovat pohoda, kdy se sejde vícero generací najednou a budou řešit  uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Žádá se po vás změna a ti, kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, to mohou z počátku týdne zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Blíženci

Tento den je o bystrosti a předvídatelnosti, mějte se na pozoru, zda vás někdo nechce ošidit nebo si omotat okolo prstu. Buďte obezřetní v dopravních prostředcích, abyste nebyli okradeni. Při podepisování smluv se zaměřte na dodatky psané malým písmem.V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. To, co nás paralyzuje je strach a negativní očekávání, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Pokud se přistihnete v tomto okamžiku, zkuste si vzpomenout na něco hezkého. Den je vhodný k započetí půstu.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíc.

Rak

Zdá se, že vás dnes bude chtít opustit něco, co je pro vás důvěrně známé a vy jste žili v domnění, že je to pro vás samozřejmostí. Možná budete odcházet s těžkým srdcem, nebudete se chtít loučit, ale věřte, že najdete nové cesty. Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se odhodit strach ze samoty.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Lev

Den je nakloněn obchodním cestám s využitím skvělé komunikace, nových nápadů. Také v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Čím více budete důvěřovat sobě, tím hlubší bude vaše důvěra ve váš vztah. Vnitřní vyrovnanost a klid se propojí s radostí ze života a vitalitou. Vaše pohoda se brzy přenese i na vašeho partnera. Bude se cítit skvěle ve vaší přítomnosti. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Panna

Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Možná máte pocit, že vás mnozí omezují. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztazích byste mohli pocítit neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To by mohlo být způsobeno tím, že se chcete vyhnout konfliktním střetům s partnerem. Rozumné by bylo omezit se v přejídání a začít s lehkým půstem nebo dietou.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Váhy

Autorita, stabilita a řád by měly být vaší dnešní nejvyšší předností. Měli byste vytvořit klid a teplo domova a ochraňovat svůj majetek a být ochránce pro všechny z vašeho okolí. Dnes nedělejte žádné kompromisy, tam, kde víte, že byste šli proti svému svědomí. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie a důslednost, vycházející z vaší vůle, abyste uvedli věci do pořádku a dokončili rozjednanou práci. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Štír

 Měli byste se zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarat se o svoji hojnost. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Přestaňte se těchto pocitů bát a využijte je ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě našich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo a bavilo jako dítěti.Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním. Určete si cíl a hleďte vpřed a vnímejte, co k vám samo přichází.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Střelec

Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, mohou dnes úspěšně splnit své cíle, které je dnes čekají. Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze opravdových problémů a jejich následného řešení. Cesta je cíl, i když se někdy nevyvíjí tak rychle, jak by bylo potřeba, ale kvalitní promyšlená strategie s malými krůčky mívá trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí. Využijte energie pro dlouhodobé investování. Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. 

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Kozoroh

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny. Vydejte se na cestu třeba s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to poprvé.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Vodnář

Dnes naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. Nechť vás v tento den provází intuice, laskavost, emoce, tvořivost a ochrana. To proto, že se po vás bude chtít naslouchat pocitům druhých, abyste jim věnovali svůj čas, Lásku, podporu a nápady. Dnes se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích, v médiích a ve světě umění. Nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Setkání se ženou středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, bude pro vás přínosné, protože to je žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Ryby 

V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárným cílům. Lidé se vám budou rádi svěřovat, tajemství by nemělo být vyzrazeno. Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého. V klidovém období naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady a řešeními.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Přeji všem báječný, prosluněný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop- neděle. Intuice, mystika, tajemství.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu