Zpět na články

Dnešní horoskop - úterý 25. 7. 2023. Denní karta -Blaženost, požitkářství- nastavte správnou míru.

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta oznamuje, že je před námi pohodový, pozitivní den, dělejte vše, co vám činí radost, avšak všeho s mírou. Masáž obličeje udělá mnohým radost.

Dnešní horoskop - úterý 25. 7. 2023. Denní karta -Blaženost, požitkářství- nastavte správnou míru.

„Umírněný požitek je dvojnásobný požitek.“ Hermann Hesse

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Radostná zpráva pro všechny, kteří se potýkali s nemocí, změna k lepšímu je na cestě, sice pomalá, ale žádoucí. Vyžaduje tudíž ukázněnost, trpělivost. Pokud máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. V mezilidských vztazích dbejte na objektivitu, nebojte se diplomacie a kompromisu. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu, tam, kde spolupracuje větší počet lidí a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. 

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Býk

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. To vám může natolik zastřít jasné uvažování, že uvěříte v možnou prohru své osoby. Bylo by dobré najít příčinu těchto strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat. Dnes můžete zažívat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a rozhodnete se udělat rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí, nepalte za sebou mosty a zvažte, co s touto situací uděláte dál. S odstupem času, až deseti týdnů můžete změnit úhel pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo mrzet.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Blíženci

Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Pro ty, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Rak

Dnešní den je příležitostí k usmíření nebo k nějaké zábavě, nabídce míru po období hádek, soucitem v době nepřízně. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, třeba také dobrou radu a přátelskou pomoc při řešení úkolů. V osobních vztazích můžete můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Taktéž mohou padnout pouta připoutanosti k partnerovi a odhození manipulace a boje. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě.

Afirmace: Sobě i partnerovi dopřávám svobodu.

Lev

Je tady den, který vás bude vést k opuštění starých známých cest, aby mohla být objevena cesta nová a s ní i uspořádání nových životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, zde je ale potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje. Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího. Uvědomte si, že vše nefunkční je potřeba opustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje. Pokud máte pocit vyhoření, cesta změny vás inspiruje pro nový životní směr. Po čase ucítíte úlevu. Nebojte se říkat ne.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Panna

V partnerských vztazích očekávejte dynamičnost, vášeň a potřebu partnera být středem pozornosti. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam. Lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. Využijte tyto přednosti do sytosti.

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Váhy

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Štír

Máte skvělé důvody vsadit na vítězství, protože tento den je váš úspěšný den. Svým úspěchem jste vzbudili zájem okolí. Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto příznivou zprávu. Znamená to přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. V práci se můžete dočkat uznání a slávy. Vychutnejte si zasloužený vavřínový věnec, vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Střelec

Den je nakloněn obchodním cestám s využitím skvělé komunikace, nových nápadů. V osobních vztazích lze očekávat důvěru, jistotu v partnerství, toleranci, ale ne kompromis. Čím více budete důvěřovat sobě, tím hlubší bude vaše důvěra ve váš vztah. Vnitřní vyrovnanost a klid se propojí s radostí ze života a vitalitou. Vaše pohoda se brzy přenese i na vašeho partnera. Bude se cítit skvěle ve vaší přítomnosti. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Kozoroh

Akceptujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích. Měli byste se naučit logicky uvažovat silou analýzy na rozumovém základě a objektivně pronikat do problémů z pohledu z vaší strany do vašeho okolí. Toto učení a poznání by vám mělo pomoci k řešení i těch zdánlivě neřešitelných problémů. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Vodnář

Pokud jste včera uvažovali o nějakém konci, změně, tak ta se dnes hlásí o slovo. Přichází rozloučení, uvolnění, konec, je to uzavření nějakého cyklu, opuštění nefunkčních vzorců. Zároveň oznamuje příchod něčeho nového, jenže to nemohlo přijít, dokud neodejde něco, co už neslouží a je přežitek, proto uvítejte změnu, a to jak tu vnitřní, tak i tu na povrchu. Abyste prokázali, že to myslíte vážně, je dobré ukázat své odhodlání, třeba, že přestanete s nějakou závislostí nebo prostě uděláte něco jinak, než obvykle. Stačí jít pěšky do schodů nebo jít do práce jinou cestou.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Ryby 

Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky konají jiní a stejně by to někdo udělal neberte za vlastní přesvědčení. Budou prověřovány struktury závisloti, karmická spojení, materiální a sexuální závislost. V partnerských vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto i tady buďte na pozoru. Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody.  

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Přeji všem báječný, prosluněný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - úterý - Blaženost, požitkářství. Dojděte si na masáž obličeje. 

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu