Zpět na články

Dnešní horoskop - pátek 28. 7. 2023. Denní karta - Šťastné vyhlídky

Páteční předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu z náhledu Tarotu. Denní karta oznamuje- šťastné vyhlídky do dalších dní.

Dnešní horoskop - pátek 28. 7. 2023. Denní karta - Šťastné vyhlídky

„Pokud chcete být šťastní, buďte.“ Lev Nikolajevič Tolstoj

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Měli byste použít logiku a uvažovat silou analýzy, podloženou na rozumovém základě a objektivně pronikat do problémů z vašeho pohledu do okolí, využít svůj důvtip jako výhodu oproti ostatním, umět se postavit čelem k výzvám, protože jste si vědomi, že síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Býk

Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, třeba film Barbie. https://www.csfd.cz/film/300589-barbie/hraji/ Nezapomeňte ale nastavit správnou míru, až budete sedět u sklenky kvalitního moku. Kocovinu jistě nepotřebujete druhý den odhánět zaručenými vyprošťováky. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí, bude to nakažlivé a oceněné.Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Blíženci

Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Bylo by moudré, nečinit na partnera nepřiměřené nároky. Dnes si dejte pozor, abyste určili správnou míru tam, kde se při nedodržení střídmosti dostanete do stavu závislosti. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení Štíra. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Rak

Jestliže jste váhali se vyjádřit s Láskyplným gestem k někomu, kdo se vám již delší dobu líbí, pak nastal den k vyjádření těchto citů. To vám může navodit pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v ráji. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Je velká pravděpodobnost a šance urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru, přichází velké šance na usmíření. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Lev

V páteční den máte šanci prožít příjemný, emocionální stav. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření. Můžete to být vy, kdo přijde s Láskyplným gestem. Neskrývejte proto své city a buďte otevřeni svému okolí.Tyto pocity se dají prožít jak v srdci, tak i na rozumovém cítění. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Panna

Zaměřte se na své vnímání a buďte více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému, buďte více smyslní.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Váhy

Není to pro vás již únavné, že se neumíte rozhodnout a necháváte za sebou resty? Je na čase udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. Která cesta a rozhodnutí je správná, ano, ptáte se dobře? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. To vede k poznání, že je potřeba uvěřit v souznění duše a ducha. Důležité bude to, že se konečně vyjádříte a tím se pohnete ve svém vývoji o kus dál.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Štír

Po mnohých povinnostech je čas užít si zábavu, družnost a radost ze života, zapojit se do společenských událostí. Dnešní den je nakloněn navazování nových kontaktů, společného podnikání, buďte proto otevření a přátelští, pak může vzniknout něco nového a je šance vyřídit něco, co jste odkládali proto, že vám to bylo nepříjemné. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Někteří si možná všimnou, že pro ně partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých možností a tím zanedbává své priority a koníčky. Zaslouží si pochvalu a ocenění. Myslíte, že byste je mohli obdarovat květinou?

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

 

Střelec

Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Potěší vás nějaká milá zpráva, telefonní hovor, který byl v nedohlednu nebo jen zažijete pocit, kdy se konečně štěstěna přiklonila na vaši stranu. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Kozoroh

Den vám přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských.  V oblasti zdraví procvičte své kotníky, třeba při sezení u počítače zvedněte střídavě nohy a kružte nejprve kroužky doleva a pak do prava. Aby nedošlo k oslabení tohoto místa, zkuste být dnes takoví, jací opravdu jste, odhoďte pro dnešek masku a věřte, že se nemusíte podřizovat náladám druhých. To může nakazit i ostatní.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Vodnář

Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Ryby 

Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii tedy nasměrujte do sportu nebo adrenalinových činností. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Vyvarujte se dramatických situací a nepřiměřených scén. Moudří tuto situaci dokáží využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Negativita a úzkost musí dnes z cesty. Týká se to vašeho nitra a také dynamiky ve vztahu s partnerem. Očistná energie ohně vám pomůže pročistit všechny překážky ve vztahu a k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Přeji všem báječný, letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop -pátek - šťastné vyhlídky do budoucna.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu