Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 29. 7. 2023 .Denní karta- Rodinné bohatství-duchovní i materiální.

Sobotní předpověď z Tarotových karet pro ty, jež se jím nechají inspirovat pro tento den. Denní karta je příhodná - rodinné setkání a bohatství.

Dnešní horoskop - sobota  29. 7. 2023 .Denní karta- Rodinné bohatství-duchovní i materiální.

„Rodina je oporou státu. Lidé, zaměstnaní rodinnými starostmi, nemyslí na politiku.“ Gabriel Laub

Výklad pro pohodový červencový den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Otevřenou komunikací se můžete dozvědět, co opravdu chcete. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. Věřte v sebe, že to dokážete bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Býk

Neváhejte udělat první krok, když bude potřeba navázat upřímné styky s druhými. Uvidíte, že to přivítají. Třeba se Vám naskytne i příjemná možnost si s někým zakoketovat. Umění přijmout partnera i v jeho odlišnostech, uznání kosmického řádu a jeho protikladů, odstranění napětí ve vztazích, to vše dnes můžete zažít na pohodu, proto zaplašte neblahé myšlenky a místo toho, abyste svou energii plýtvali v malicherných hádkách, byste se měli učit partnera přijmout v jeho rozdílnosti, aniž byste ho chtěli měnit. V oblasti zdraví je vhodné doplnit vápník a ten je nejvíce obsažen v sedmikráskách, které právě rostou. Nemusíte z nich dělat čaj, můžete si je přidat do hotové polévky.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Blíženci

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Rak 

Přichází rozloučení, uvolnění, konec, je to uzavření nějakého cyklu, opuštění nefunkčních vzorců. Zároveň oznamuje příchod něčeho nového, jenže to nemohlo přijít, dokud se nepropustí to, co už neslouží a je přežitek, proto uvítejte změnu, a to jak tu vnitřní, tak i tu na povrchu. Abyste prokázali, že to myslíte vážně, je dobré ukázat své odhodlání, třeba tím, že přestanete s nějakou závislostí nebo prostě uděláte něco jinak, než obvykle. Pro začátek stačí jít pěšky do schodů nebo jít jinou, neznámou cestou.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Lev

Zamyslete se nad tím, komu jste neodpustili a udělejte to právě dnes.. Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Sny mohou být řečí Bohů a ty k vám mohou promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Nápomocna může být meditace na rozpuštění strachu. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, zejména v oblasti umění. Energie je nakloněna vyčištění vztahu s matkou.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Panna

V tento den můžete pocítit, že jste dovršili nějakou životní etapu a dojít k uvědomění, jakým směrem se má dál ubírat vaše životní cesta, budete nejspíš hledat nový, životní směr. Na úrovni vědomí to znamená, že budete vnímat, že je dobré učinit rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. Dnes můžete obdržet dar nebo nečekanou pomoc. Volbou vhodné komunikace můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Pokud někdo v tento den cestuje do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. Někoho může překvapit návštěva z Ameriky.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Váhy

Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na vavřínech. Je na čase vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly. Ve vztahu byste měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální a tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu. Vydejte se na cestu třeba s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás poprvé.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Štír

Čehokoliv se dnes ujmete, to vám může připravit trvalou radost. Můžete sklízet plody bohatství z různých možností. To se může týkat darů a výhry, které se k vám dostanou bez vašeho přičinění. V rodině by měla panovat pohoda, kdy se sejde několik generací najednou a budou se řešit smlouvy, investice do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Žádá se po vás změna a ti, kdo věří ve výhru v podobě sázení, mohou zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Střelec

Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu, jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Budete pro ně skvělý týmový hráč, který je dokáže motivovat a prohřát svým přirozeným úsměvem.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Kozoroh 

Motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam.

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Vodnář 

Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto příznivou zprávu. Znamená to přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Potěší vás nějaká příjemná informace.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Ryby

Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a podobá se to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobné chyby příště neopakovat.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Přeji všem báječnou sobotu.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352 . Dnešní horoskop - sobota. Šťastné rodinné setkání. Duchovní i fyzické bohatství.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat…

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu