Zpět na články

Jaký bude týden od 31. 7. 2023 do 6. 8. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 31. 7. 2023 do 6. 8. 2023 podle kartářky. Výklad pro tento týden jsem připravila pomocí karet Andělé světla.

Jaký bude týden od 31. 7. 2023 do 6. 8. 2023 podle kartářky.

Berani:

Důvěřujte tomu, že vyšší síly života vědí, co je pro vás nejlepší. Pamatujte si, že čekání je přípravou na něco, co předčí vaše očekávání. Přijměte situaci takovou, jaká je, nenechejte se strhnout ke zbrklosti, netrapte se. Až nastane ta správná chvíle, otevřou se před vámi dveře štěstí a radosti. Pokud rádi kouzlíte, vždy se zabývejte jen jedním kouzlem a nechejte ho působit po dobu tří dnů až jednoho měsíce. Vaší bylinou pro následující období je andělika. Podle pověsti ji na Zem přinesli právě andělé. Někdy se jí říká též svaté býlí. Ochrání vás před silami zla, před nemocemi, negativní energií. Přidávejte si ji do koupele, smyjete agresi temných sil. Noste ji na těle, odežene temnou energii a zlé duchy. Rozsypejte ji po rozích svého bytu, nebudete se hádat a doma zavládne mír. Pijte ji jako čaj, prodloužíte si život. V plátěném sáčku si ji dávejte pod polštář, navážete kontakt se svým andělem strážným.

Býci:

Někdy nevíte, jak dál. Především je třeba s úctou přijímat lidi, s nimiž se setkáváte. Každá náročná situace, kterou prožíváte nebo v brzké době budete prožívat, vás nabádá, abyste opustili staré vzorce chování. Odpusťte lidem, kteří vám ublížili, nerozebírejte stále věci, které jsou už dávno za vámi. Život jde dál a vy byste v sobě měli najít dostatek síly a odhodlání, abyste se naučili radovat z maličkostí a hledali v každém člověku jen ty dobré stránky. Nachlazení vyléčíte tak, že inhalujete nad hrncem, v němž se vaří brambory. A jestli vás bolí klouby a domníváte se, že máte artrózu, tak si do skleničky s Alpou /francovkou/ nasypejte půl sáčku hřebíčku. Sklenku zavřete, louhujte 14 dní a po 14 dnech natírejte bolavé klouby.

Blíženci:

První srpnový týden je plný změn a překvapení. Vše, co vás potká, přijměte s pokorou, pokud byste nějak vzdorovali, přivodili byste si pouze problémy a špatnou náladu. Na záležitosti kolem sebe jste nahlíželi jen z jednoho úhlu. A nyní zjistíte, že jsou i jiné způsoby řešení. Buďte otevřeni všemu novému, nic jiného vám nezbývá. Podívejte se pořádně na stav svých nehtů. Pokud máte na nehtech bílé skvrny, máte sklony k utrácení. Ovšem bílá skvrna na nehtu palce vede k velkému finančnímu zisku. A příliv peněz začíná ve chvíli, kdy si část nehtu se skvrnou odstřihnete.

Raci:

Neuzavírejte se před lidmi a dovolte lásce, aby proudila do vašeho srdce a dotkla se všech, které máte rádi. Důležitá pro vás je nyní radost ze štěstí druhých. Mezi své blízké budete v těchto dnech šířit vyrovnanost, lásku, klid a mír. Jestli máte z něčeho neznámého strach, třeba ze zubaře, sevřete palec pěstí druhé ruky a říkejte si: „vy a já, to jsme tři“. Uvidíte, že se vám brzy uleví. Rozdrceným rozmarýnem posypejte práh dveří. Přivábíte pozornost člověka, který těmito dveřmi projde. A aby k vám chodil někdo milý co nejčastěji, tak na podrážky jeho bot napište své jméno. Své sebevědomí podpoříte tím, že si do jídla budete přidávat tymián.

Lvi:

Pozor na vzpomínky na minulost, svádějí vás k pláči. Ale vy už jste v takové životní fázi, že plakat nemusíte. Raději nasměrujte svoje myšlenky na nové plány, nové projekty, napište třeba kuchařskou knihu. Obklopte se krásnými věcmi, kupte si něco výstředního, těšte se ze svých tvůrčích sil. Jestli máte zahradu, upevněte vztahy se sousedy a pozvěte je na grilování. Nezapomeňte používat při vaření bylinky. Dobromysl zklidní centrální nervový systém a podpoří dobrou náladu. Na uklidnění je výborná též mateřídouška. Spánek je důležitý, dodržujte pitný režim, večer před spaním si nezapomeňte připravit meduňkový čaj.

Panny:

Mějte na paměti, že život je občas plný dobrodružství. A něco zajímavého čeká právě na vás. Naslouchejte znamením, signálům, které vám naznačí, co máte udělat, by se vše zdařilo. Spolehněte se na svou intuici a na svůj úsudek. Pokud se nedokážete rozhodnout, pak vsaďte na zdravý selský rozum. Patříte k vnitřně silným a vrovnaným lidem, tak si věřte. Dostanete pozvánku na rodinné setkání. Na nic se nevymlouvejte a běžte. Nezapomínejte chodit pravidelně do posilovny a na masáže. Vráskám a záhybům kůže se dá předcházet. Pět hřebíčků přelijte šálkem vroucí vody, nechejte dvacet minut louhovat. Tímto nálevem si ráno a večer omývejte postižená místa.

Váhy:

Nastal čas k tomu, abyste si zvýšili laťku. Rozhodně se nesmíte smířit s průměrností, nýbrž je třeba stanovit si za cíl to, co nad průměr vyniká. Dále se učte, vzdělávejte se, studujte. Zbavte se negativních myšlenek, udržujte si otevřenou a jasnou mysl. Nebojte se vzlétnout. Zázračný vliv na vaše zdraví má matka příroda. Co nejvíce pobývejte na čerstvém vzduchu. Zelená barva léčí, a pokud můžete, obklopte se jí i doma. Bolavé nohy si občas namáčejte na deset minut do koupele z mateřídoušky. Dům nebo byt vykuřujte rostlinami máku. Ochráníte své bydlení před bleskem a zlými silami. Do vykuřovadla můžete ještě přidat oman pravý, ochráníte rovněž domácí zvířata i rostliny. Sušený oman noste na těle jako amulet, ochrání vás před zlými kouzly.

Štíři:

Vyhýbejte se mocenským sporům a konfliktům, nechtějte stále vyhrávat. Dopřejte pocit vítězství občas též někomu jinému. Spolupracujte více s lidmi různých profesí a různých zájmů. Naslouchejte jim pozorně a informace pak vhodně využijte ke svému profesnímu růstu. Pozor na pohodlnost – škodí linii. Jednání na úřadech budou úspěšná. Věnujte větší pozornost svým snům. Pod polštář si občas dávejte jeden bobkový list, bude se vám zdát o budoucnosti. V obdobích kolem úplňku zůstávejte obezřetní při jednáních s lidmi, někteří se začnou chovat jinak, než jste čekali. Před svými současnými vztahy nevzpomínejte na své bývalé lásky. Budete-li mít problém se spaním, uvařte si pohankový čaj.

Střelci:

Udělejte si čas na veselou zábavu. Uvolněte se, vzpomeňte si na svůj smysl pro humor. Legrace a smích vám pomohou zvládat i těžší životní situace. Smích je zázračný lékař, když se upřímně zasmějete, jste šťastnější a uvolněnější. Zbavíte se tíživého strachu, možná vás napadnou zajímavé myšlenky, které vaše potíže promění v potěšení. Na smutek prý pomáhá tzv. zastrašené víno: bílé víno ryzlink rychle ohřejte, pak do něho vlijte stejné množství studené vody a okamžitě pijte. Nezapomínejte na obyčejnou cibuli, elixír intelektuálů. Její účinné látky ji předurčují především pro lidi, kteří intenzivně pracují duševně. Cibule nejlépe působí v syrovém stavu, snižuje krevní tlak a cibulová šťáva s medem nebo s přírodním cukrem podporuje vykašlávání.

Kozorozi:

Dívejte se občas na život zvídavýma očima dítěte. Více volného času věnujte malým dětem, pokud je máte ve své rodině. Díky dětské zvídavosti objevíte řadu zapomenutých věcí. A něco budete muset též znovu nastudovat, abyste mohli pravdivě odpovědět a nemuseli si nic vymýšlet. Máte dojem, že potřebujete více osobního štěstí? Zajděte si do numismatického obchodu a kupte si minci s Merkurem. Chcete mít co nejdříve miminko? Mějte pohlavní styk každý druhý den v měsíci. Na uklidnění zkuste použít starý ruský recept: smíchejte kvalitní včelí med s čerstvě umletými vlašskými ořechy. Ráno a večer užívejte jednu čajovou lžičku směsi.

Vodnáři:

Svoje myšlenky si vybíráte sami. Zaměřte se hlavně na ty láskyplné, pozitivní a radostné. Jestli pečujete o nějaké zvíře, naučte ho poslouchat vaše povely. Neukázněný pes je nebezpečný vám i druhým. Stejně tak i svým dětem nastavte mantinely a neodpouštějte jim nekriticky každý prohřešek. Stanovte jim jasné hranice a limity a nedovolte jim, aby je kdokoliv z nich překračoval. Nedovolte nikomu, aby vámi manipuloval. Nikdo nesmí zneužít ve svůj prospěch vaše citlivá místa. Čerstvé lístky šalvěje roztírejte o zuby, vyčistíte jejich zčernání. V případě, že rádi navazujete nové a nové vztahy a potácíte se od jednoho zklamání ke druhému, začněte žvýkat kořínky lékořice. Zklidnění vám přinese též lékořicový čaj nebo šťáva.

Ryby:

Váš život se postupně začne plnit hojností, láskou a úspěchy. Všechno ve vašem životě se děje ve správný čas a vy si lásku, radost a prosperitu zasloužíte. Oslavujte s druhými lidmi, s přáteli, s rodinou, smějte se, užívejte si letní pohodu a slunné dny. Nemyslete na potíže, na náročné vztahy na pracovišti. Za pár dnů nebo týdnů se situace změní, také se nic nejí tak horké, jak se uvaří. Snažte se působit na okolí klidně a vyrovnaně. Věřte si, důvěřujte svému úsudku a jednejte podle něho. Jednou provždy zavrhněte komplexy méněcennosti. Jestli si ve vyšším věku chcete zachovat plodnost, žvýkejte sezamová semínka. Proti impotenci a proti stárnutí existuje přírodní lék, na který sázeli staří Egypťané – a to šalvěj lékařská.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu