Zpět na články

Dnešní horoskop - neděle 30. 7. 2023

Předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení na poslední červencovou neděli. Necháte se inspirovat výkladem?

Dnešní horoskop - neděle  30. 7. 2023

„Miluji ty lidi, kteří se dokáží usmívat i v potížích ...“ Leonardo Da Vinci

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Všímejte si vnuknutí a věřte, že všechny změny, které uděláte, povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které není radno potlačovat, ani jim přikládat větší význam. Zamyslete se nad tím, komu jste neodpustili a udělejte to právě dnes. Taktéž vás mohou provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Dnes nastal čas je propustit a projít temným lesem, abyste došli k poznání, že se v něm žádné příšery nepotulují.

Býk

Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. Hluboký partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a vyjasněte si možnosti.

Blíženci

Dnes byste měli spojit hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Věřte ale, že vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary dostáváme za odměnu. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už při vydělávání peněz nebo docházení s partnerem do skupiny duchovního růstu.

Rak

Dnes můžete pociťovat smutek a bezesné noci. Proč tomu tak je, z čeho máte obavy, proč máte sklony k sebekritice a sebeodsuzování? Vaše mysl vědomě myšlenkami zraňuje vaši duši. Pokud to nejsou obavy z tohoto dne, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste tenkrát nerozuměli, nikdo vám to jako děcku nevysvětlil a to se ukrylo v podobě bolesti hluboko do míst, kam se denně nechodí. Často se pak můžete trestat sami nebo přenášíte bolest na partnera, kdy je nevědomě určena vašemu otci nebo matce. Dnes je příhodný čas to odstranit třeba meditací. MEDITAČNÍ TERAPIE - Pročištění vztahu s matkou - Umay Wolf

Lev

Tento den je o uvědomění si svých citů a emocí, které se skrývají ve vašem nitru. Naslouchejte více druhým a buďte jim přátelským rádcem, za kterým je možné přijít kdykoliv pro radu nebo jen pouhé naslouchání. Jestliže zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, zpytujte svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Strach odejde, pokud se mu podíváte do očí, pojmenujete ho a připustíte si, že žádnou osobu nemůžete vlastnit ani násilím držet u sebe.

Panna

Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. Žádný učený z nebe nespadl. Máte jasné představy, které byste chtěli ve svém vztahu uskutečnit. Pokud i váš partner je nakloněn vašimi cíly, budou rychle zhmotněny, pokud se ale vaše cíle neshodují, může to vyvolat značné napětí. Prověřte tedy své ideály s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. 

Váhy

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. 

Štír

Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost. Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte. Použijte proto otevřené a poctivé jednání. Ve vztazích byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. Láska je dítětem svobody.

Střelec

Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii je příhodné využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Negativita a úzkost musí dnes z cesty. 

Kozoroh

Vidět a hledat pravdu, smysl života do dalších dnů, prosadit si své ideály. Touha po učení a hledání cesty a smyslu života, toto jsou výzvy pro váš dnešní den. Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí. Toto vše budoucnost zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup pro komunikaci bez přetvářky a zametání problémů pod koberec.

Vodnář

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až přijdou horší časy. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy? Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama. Tím předejdete bolestem hlavy.

Ryby 

Dnes se připravte se na nějaká překvapení, otevřete se určitým podnětům a využijte nevšedních příležitostí, jež k vám budou přicházet. Očekává se od vás projev optimismu, radost a chuť do života. Připravte se na dnešní příval energie a využijte ji pro něco velkého. Nejdříve si tedy ujasněte svůj záměr, protože síla z vašich rukou může mít podobu přetlakované energetické bomby, kterou můžete využít k čemukoliv, avšak nezapomeňte na zodpovědnost svých činů. Máte šanci vnést světlo do stínů duše a transformovat v sobě důležité oblasti a to zejména sexuality. Vhodná je tantra.

Přeji všem báječný, letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352.  

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu