Zpět na články

Dnešní horoskop - pondělí 31. 7. 2023 . Denní karta- zasněnost, vzpomínky na dětství

Jak to vidí Tarot v předpovědi pro poslední červencový, pracovní den? Nahlédnete i dnes do svého osudu? Denní karta nabádá k dětské spontánnosti. Možná zažijete pocit, že stará Láska nerezaví.

Dnešní horoskop - pondělí 31. 7. 2023 . Denní karta-  zasněnost, vzpomínky na dětství

„Nikdy jsem nebyl zastáncem skupinové terapie. Raději jsem jednotlivé pacienty doprovázel do jejich dětství, kde je ukrytý klíč od životního scénáře.“ Ivo Pondělíček

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes vás čeká radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě skvělých příjmů. Hledejte nový cíl a projekty a za nimi se vydejte, neměli byste ustrnout na vavřínech. Ve vztahu byste též měli prožít radostné chvíle, už jen třeba tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální. Tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu. Naplánujte cestu třeba s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás něco nové, nepoznané.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Býk

Vaše hlava se dnes dnes nejspíš utká s vaším srdcem a rozum zvítězí nad city. Je potřeba se odprostit od bolesti, zklamání a lítost poslat na dovolenou. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Taktéž ve vztazích je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde se nevrací, ba naopak, vaše důvěra byla zneužívána. Zkuste se zamyslet nad svou žárlivostí , to, co žárlí, není Láska. Když sami sebe budete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. Milostný trojúhelník bude odhalen.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Blíženci

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový. Znamená to přechod na stranu vítězů, kdy vy jste vítěz sám nad sebou, nad vašemi vlastními chybami a nedorozuměními. Můžete je změnit a nasměrovat tak, jak je vám příjemno. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Vítězství může být i takové, že zvolíte ukončit vztah nebo změnu zaměstnání. I toto je vítězství sám nad sebou. Užijte si vavřínový věnec, symbol vítězů.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Rak

Není každý den posvícení a ten dnešní říká, umíte přijmout i porážku, prohru a strach ze ztráty? Tak to v životě chodí a je potřeba zpytovat svědomí, zamyslet se, proč se to mohlo stát, aby se to příště již neopakovalo. Nakonec vás to posune a usoudíte, že to mělo svůj význam. Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Lev

Tento den se bude pro vás jevit jako výzva, abyste udělali nějaké rozhodnutí, vedoucí k závažnému kroku, kdy uvážíte, že nastal čas změny a že se nebojíte vstoupit na jiný, neznámý břeh. Je dobré si uvědomit a myslet o krok dopředu než jindy, že některá rozhodnutí už nejdou vzít zpět. To se může týkat stěhování nebo pořízení si svého domácího mazlíčka.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Panna

Nastal čas odpočinku a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani stromu. Přepadají vás otázky typu: “ Má mě opravdu rád, jsem pro něho skutečně dost dobrá”? Tyto myšlenky by bylo dobré odstranit, protože díky nim ztrácíte smysl pro realitu. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom a tam a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Váhy

Po dlouhém a namáhavém výstupu jste dosáhli vrcholu a můžete z bezpečného bodu sledovat vzdálený horizont. Je tady schopnost vidět do budoucnosti, přicházejí nové myšlenky, máte podnikavého ducha. Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně pohánějí vpřed. Den je příznivý pro obchodní cesty s využitím dobré komunikace, nových nápadů. Čím více budete důvěřovat sobě, tím hlubší bude vaše důvěra ve váš vztah. Vaše pohoda se brzy přenese i na vašeho partnera, kdy se bude cítit skvěle ve vaší přítomnosti. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Štír

Věříte, že kolegové v práci jsou stejně nadaní jako vy a mohou vám pomoci se dostat o krok vpřed? Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Střelec

Jste otevřeni vůči svému okolí, pohráváte si se všemi možnostmi, které k vám přicházejí. Konvenční modely vztahů, zaměřující se na bezpečnost už pro vás přestaly být důležité. Ponořili jste se do vlastních pocitů a těm začínáte věřit. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Možná to bude v cizině.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Kozoroh

Nové začátky s dobrou vyhlídkou do budoucna se budou hlásit o slovo. Vydejte se na novou cestu, do nejistoty, k novým břehům, i když předem není známo, jak to vše skončí. Dnes byste měli naslouchat svému partnerovi, umět se do něho vžít a přijmout jeho myšlenky jako by byly vaše. Jde o nový, nevšední způsob vnímání, větší odhodlání pro samostatnost. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Vodnář

Váš dnešní problém možná tkví v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Bylo by dobré objevovat nové cesty, změnit pohled na věc, aby se před vámi otevřely nové obzory, které jste dosud neviděli. Vnímejte tedy dnes nové výzvy a neobvyklé situace. Jestliže ve vztazích nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně. Nebuďte k této situaci pokud možno lhostejní a raději zvolte mínění : odložme na zítřek to, co nemusíme udělat dnes a k ničemu se nezavazujte.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Ryby 

Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Vaše myšlenky by se pro vás měly stát přesvědčením, abyste byli schopni uskutečnit cíle, pro které se budete muset angažovat. Neutíkejte před zodpovědností. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm musíte i při jeho nedostatcích setrvat. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně. Obhajujte svou pravdu.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Přeji všem báječný, letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=AzlGY_Hwzsk&t=6s 

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat …

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu