Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 3. 8. 2023 - Denní karta - blahobyt, požitkářství

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu pro ty, kteří se nechají inspirovat. Denní karta oznamuje, že je dobré si užít luxusu, blahobytu, masáže. Je ovšem potřeba nastavit správnou míru, jinak se energie může obrátit proti vám.

Dnešní horoskop - čtvrtek 3. 8. 2023 - Denní karta - blahobyt, požitkářství

„Pouze někteří lidé dovedou snést blahobyt - u druhých lidí samozřejmě.“ Mark Twain

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran 

Neváhejte udělat první krok, když bude možnost navázat upřímné styky s druhými, rádi ho přivítají. Třeba se i naskytne příjemná možnost si s někým zakoketovat. Umění přijmout partnera i v jeho odlišnostech, uznání kosmického řádu a jeho protikladů, odstranění napětí ve vztazích, to vše dnes můžete zažít na pohodu, proto zaplašte neblahé myšlenky a místo toho, abyste svou energii plýtvali v malicherných hádkách, byste se měli učit partnera přijmout v jeho rozdílnosti, aniž byste ho chtěli měnit. V oblasti zdraví je vhodné doplnit vápník a ten je nejvíce obsažen v sedmikráskách, které už rostou. Nemusíte z nich dělat čaj, můžete si je přidat do hotové polévky nebo zeleninového salátu.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Býk

Dnes nedělejte žádné kompromisy, tam, kde víte, že byste šli proti svému svědomí. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie a důslednost, vycházející z vaší vůle, abyste uvedli věci do pořádku a dokončili rozjednanou práci. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství, neklaďte na partnera vysoké nároky, ve vzpomínkách na otce, autoritu.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Blíženci

Provází vás smutek a zažíváte bezesné noci? Proč tomu tak je? Z čeho máte obavy? Pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o očištění vaše podvědomí. Je možné, že chce vyjít na povrch něco z dětství, čemu jste tenkrát nerozuměli. Tato nevědomost se ukryla v podobě strachu hluboko do podvědomí. Často se pak můžete trestat sami nebo přenášíte bolest na partnera, kdy je nevědomě určena vašemu otci nebo matce. Dnes je příhodný čas to odstranit buď meditací nebo přidávám pro inspiraci úžasný film. video.https://www.csfd.cz/film/8766-pan-prilivu/prehled/

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Rak

Chtěli byste se pohnout z místa dál a mít zase spoustu tvůrčí energie? Zdá se, že jste ustrnuli na místě a pro tento dočasný stav nevidíte další možnosti, které se vám nabízejí. Bylo by dobré se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

 

 Lev 

Po dobře vykonané práci vás možná doma čeká menší oslava, zábava, uvolnění. Najednou pocítíte klid v duši a radost, která vás povede k jakékoliv činnosti, harmonii a pocitu družnosti. Také je dosti možné, že si všimnete, co pro vás vaše partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých povinností a tím zanedbává své zájmy a koníčky. Dopřejte jim také odpočinek a radovánky.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Panna

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek nebo je možné zažít pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance. Dnes můžete pocítit naplnění z práce nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci. Odměnou vám může být to, že si vás někdo všimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. V oblasti partnerských vztahů je vhodná společná meditace a upřímný rozhovor o oblastech, které vás uvnitř tíží. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Váhy

Chopte se nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme se společně dívat do hvězd, řekněte, mám chuť se s tebou tělesně sblížit. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě ohromí.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Štír

Čehokoliv se dnes ujmete, vám může připravit trvalou radost. Rodinná pohoda se hlásí o slovo a přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je na čase nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Žádá se po vás změna a ti, kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, mohou zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Střelec

Přišel čas na odpočinek a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani stromů. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Trpělivost přináší růže. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny. V oblasti zdraví dejte péči svým nožkám, dejte je večer výš, jak své srdce.

Afirmace : Spočívám v pravdě.

Kozoroh

Zdá se, že jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Vodnář

Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Ve vztazích se nechte vést svým srdcem, na vaší společné cestě vás bude provázet půvab, krása a emocionální výměna. Pokud budete důvěřovat své intuici, bude vnější úspěch uspokojovat a naplňovat i vaše nitro. Nedělejte žádné plané kompromisy. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Ryby 

Každý vztah může vzkvétat a být živý jen když jsou partneři otevřeni stálé změně a novým zážitkům a proměně. Dnes byste měli být ve svém vztahu otevřeni něčemu novému. Pokud jste momentálně bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. Vnější změnu hledáme proto, abychom podpořili změnu vnitřní. Dnes byste neměli brát svět příliš vážně, ale raději na lehkou váhu. Prožijte hravě dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco  něco nového. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Přeji všem báječný, letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - čtvrtek - blahobyt, radost.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu