Zpět na články

Jaký bude týden od 7. 8. 2023 do 13. 8. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 7. 8. 2023 do 13. 8. 2023 podle kartářky. Zrozencům jednotlivých znamení radí v tomto týdnu intuitivní Karty Luny.

Jaký bude týden od 7. 8. 2023 do 13. 8. 2023 podle kartářky.

Berani:

Čiší z vás sebevědomí, které řada lidí považuje za přitažlivé. Vysíláte ze sebe teplo a tím přitahujete pozornost okolí. I nadále budete úzkostlivě chránit soukromí lidí, kterých si vážíte. Zažijete nejedno dobrodružství, ale v případě, že byste se dostali do ožehavé situace, dokážete bezpečně manévrovat a spolehnout se můžete rovněž na skvělé instinkty. Pobývejte co nejčastěji na čerstvém vzduchu, zhluboka dýchejte a někdy si i zacvičte. Měsíc vám vždy, už od doby vašeho narození, poskytuje nástroje k tomu, abyste každou překážku, která se vám postaví do cesty, bez větších problémů  zdolávali.

Býci:

Jste výmluvní, dokážete prodat i neprodejné zboží. Potřebujete dobře vypadat, máte vkus a vzhledovou stránku rovněž na lidech oceňujete. Pokud budete organizovat nějaký večírek, počítejte s tím, že jeho hvězdou nebudete. Nemělo by se vás dotknout, že lidé vaši snahu udělat jim radost nedocení. Měsíc vám umožňuje hlubší pohled na svět, dodává vám pocit rovnováhy a nezávislosti. Jste obdařeni vůlí uspět v každém oboru, v každém zaměstnání. Do jídelníčku zařaďte více mrkve a červené řepy.

Blíženci:

Někdy budete mít dojem, že jste si ukousli větší krajíc, než dokážete sníst. Nabrali jste na svá bedra plno úkolů a nyní začínáte být rozladěni z povinností, které vás provázejí nebo čekají. Počítejte s tím, že se občas budete pohybovat na křehkém rozhraní mezi tradičními hodnotami a nekonvenčním způsobem řešení úkolů. Měsíc před vás postavil výzvy, ale současně vám dal sílu, abyste vždy uspěli. Dařit se vám bude v oblasti reklamy a ve veřejné prezentaci svých pracovních výsledků.

Raci:

V tomto týdnu se uchýlíte do světa romantiky, fantazie, současná realita se ocitne poněkud mimo vás. Budete potřebovat klid, prostor a čas, abyste se mohli věnovat svým zálibám. I nadále bude pro vás domov nesmírně důležitý, ale s péčí o druhé to přehánět nemusíte. Často budete nostalgicky vzpomínat na minulost a zbytečně dlouho budete mluvit o věcech, které okolí až tolik nezajímají. Rovněž se zbavte sklonu hromadit zbytečné věci. Měsíc vám dal do vínku touhu cestovat po nezmapovaných územích. 

Lvi:

Rádi se budete pohybovat ve společnosti svých známých, budete veselými společníky a každému, kdo se dostane do vaší blízkosti, dokážete zlepšit špatnou náladu. Počítejte s tím, že brzy přijde období, kdy budete muset přebrat odpovědnost a rozhodnout za jiné. V tom případě svolejte rodinnou nebo pracovní radu a snažte se získat podporu zúčastněných. V budoucnu by vám totiž mohli vyčítat, že jste se měli rozhodnout jinak. Při kolektivním rozhodování se vnitřně osvobodíte a můžete nerušeně žít svůj vlastní život. Měsíc vám pomáhá přijímat reálný svět a současně nepřestat žít.

Panny:

Rádi přitahujete to, co je nevyzpytatelné, ve volném čase čtete knihy plné záhad a tajemství, rádi luštíte složité křížovky. Vyhýbejte se lidem, kteří vám budou stále říkat, co a jak máte dělat. Zpočátku sice budete mlčet, ale až se situace stane neúnosnou, vypěníte a ve zlosti byste mohli říci něco, čeho byste později litovali. Odreagujte se ve společnosti, kde poteče proudem šampaňské a sebevědomí vám pozvedne neškodný flirt. Mysl vám rovněž pročistí levandulový esenciální olej. Měsíc vás obdařil silou a vytrvalostí, proto dokážete vše, co se nedaří,  zkoušet znovu a znovu.

Váhy:

Sedí vám role prostředníka, usmiřovatele znesvářených stran, svou rozvážností měníte chaos v harmonii. Milujete sladkosti, hudbu, květiny. Většinou budete mít dobrou náladu, nenecháte si ji nikým a ničím zkazit. V milostném vztahu čekejte méně a dostanete více. Pokud děláte úpravy v domě nebo v bytě, vyžádejte si v zaměstnání týdenní volno. Díky svým rozsáhlým znalostem v mnoha oborech byste se měli přihlásit do nějaké vědomostní soutěže. Měsíc vás učí spolupracovat s ostatními, být diplomat a chovat se slušně k lidem ve svém okolí.

Štíři:

Milostné vztahy vám dají pořádně zabrat. Rychle a bez rozmyslu podléháte pokušení, rádi soupeříte v lásce. Váš sarkastický humor také nemusí být každému po chuti. Vnitřní neklid byste měli ovládnout, protože pak na okolí působíte nevěrohodně. Pokud něco nefunguje, budete mít tendenci situaci zveličovat. Jestli hledáte trvalý vztah, potlačte v sobě žárlivost, protože by vás dovedla k nezdaru. Měsíc vám pomáhá očistit své myšlenky, vidět věci jasněji a udržovat si pozitivní výhled do budoucna.

Střelci:

Milujete rozmanitost každodenního života. Vaše mnohostranné zájmy vás podněcují k neustálému rozšiřování pole své působnosti. Rádi i nadále budete navazovat stále nové  a nové vztahy, usedlý život vám příliš nevoní. Vnitřní napětí uvolněte při golfu nebo tenisu. Vaší velkou předností je schopnost pobavit a rozesmát druhé. Přitahují vás výzvy, s penězi budete zacházet podle hesla – lehce nabyl, lehce pozbyl. Ovšem tento životní styl se nedá praktikovat stále, začněte více myslet na zadní kolečka. Měsíc vám dal do vínku schopnost vytěžit ze svých znalostí co nejvíce.

Kozorozi:

Nepracujte tak tvrdě, mohla by trpět vaše rodina a postupně by došlo k vzájemnému odcizení. Volný čas věnujte četbě historické literatury. Umíte jednat s lidmi, na večírcích patříte k oblíbeným hostům především proto, že se zájmem a pozorně vyslechnete jiné účastníky. Pokud stojí o váš názor, nezištně každému poradíte. Nezatěžujte se chybami, kterých jste se dopustili v minulosti. Jestli si budete potřebovat odpočinout, zajděte si na nějaký koncert. V dobré formě vás také udrží svižná chůze. Měsíc vás obdařil trpělivostí a schopností dovést každou věc, kterou jste začali, do zdárného konce.

Vodnáři:

Pyšníte se mimořádnými organizačními schopnostmi, dokážete se zasmát svým chybám. Ale pozor – nesnažte se být tím, čím nejste, nepřisvojujte si cizí zásluhy ani akademické tituly. I když máte atraktivního partnera, nemusí vždy splnit vaše očekávání a může vás brzy začít nudit. Co s tím? Tak přijdou na řadu vaše toulavé spády, neustálé hledání nového vzrušení. Stále hledáte nějaký vysněný ideál. Hlídejte si svůj životní styl, u některých zrozenců se mohou objevit zdravotní komplikace. Díky Luně jste byli obdařeni optimismem, láskou k dobrodružství a zbaveni strachu před nástrahami života.

Ryby:

Milujete vodu, a proto, jestli můžete, zvolte ještě na poslední chvíli uklidňující pobyt u moře. Jestli si cestování nemůžete z nějakých důvodů dovolit, dejte vodě prostor aspoň na své zahradě. Někdy postačí i smočení nohou v dětské vaničce. V tomto týdnu budete hodně nevyrovnaní, náladoví, budete mít dojem, že se vám nic nedaří. Stresu se zbavíte pravidelnými procházkami na čerstvém vzduchu, pomůže i nějaký kolektivní sport. Občas můžete experimentovat v kuchyni a překvapit rodinu nějakým exotickým jídlem. Díky Luně jste dostali do vínku schopnost měnit své tajné sny ve skutečnost.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu