Zpět na články

Jak žít v harmonii - 7 tipů (nejen) pro Lvy

Jaká jsou základní doporučení pro ty, kteří se narodili v ohnivém znamení Lva, nebo pro všechny, v jejichž horoskopu je toto ohnivé znamení výrazně zastoupeno.

Jak žít v harmonii - 7 tipů (nejen) pro Lvy
  1. Systematicky si budovat pozici, díky které bude možné něčemu velet, něco řídit. Je jedno, zda jde o pracovní kolektiv, zahrádkářský klub, skupinu na facebooku, nebo partu kamarádů.
  2. Klíčové je sebevědomí. Dobře odhadovat své možnosti, nepřeceňovat se, ani se nepodceňovat. Pokusit se objektivně vyhodnotit na co mám a na co ne.
  3. Nevynucovat si uznání a respekt nefér prostředky, brát v potaz potřeby a možnosti ostatních.
  4. Rozvíjet kreativitu, ale současně nepodceňovat rutinní záležitosti. Dotahovat věci do konce, nepřehlížet maličkosti - případně si na tyto činnosti (např. v práci) pokud je to možné někoho najmout.
  5. Usilovat o rozumný balanc mezi zábavou a povinností, nestřídmostí a zdravým životním stylem, lenošením a soustředěnou prací. 
  6. Pravidelně se pohybovat, snažit se výrazně omezit škodlivé látky jako je alkohol a kouření, nezdravé a tučné jídlo. 
  7. Dle tradiční astrologie se mohou u Lvů vyskytnout problémy se srdcem a páteří. Je tedy nutné včas se zaměřit na prevenci.
Sdílet na Facebooku
Pavla Kopalová

Pavla Kopalová

Astrologické poradenství Partnerský horoskop

Věnuji se klasické astrologii a technikám osobního rozvoje. Astrologii jsem vystudovala ve Škole klasické astrologie vedené Ing. Richardem Stříbrným a Ing. Zdeňkem Bohuslavem.

Podobné články

7 tipů pro Váhy - jak využít své silné stránky

Astrologie a horoskopy

Váhy jsou vzdušné znamení, které je spojeno s planetou Venuše. Jsou to lidé, kteří milují harmonii, krásu, umění a spravedlnost. Mají smysl pro estetiku a diplomacii. Jsou společenské, družné a přátelské . Nicméně, mohou být také nerozhodné, váhavé, závislé na druhých a povrchní.

Zastavení se Saturnem

Slunce, měsíc a planety

Možná mě toto téma napadlo z důvodu, že již podruhé v tomto roce tranzitní Saturn přechází nad Merkurem v mém nativním horoskopu, který stojí na 29,6 st. kozoroha.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu