Zpět na články

Denní horoskop pro všechna znamení na pondělí 7.8.2023

Předpověď denních karet na pondělí. Denní karta upozorňuje na přehnané analyzování, slovo je nebezpečná zvraň, tam kde je zapotřebí, můžete poradit.

Denní horoskop pro všechna znamení na pondělí 7.8.2023

Denní karta- využití moudrosti, nadhledu a životních zkušeností, někdy i kritiky

„Příroda přikázala ženě: buď krásnou, můžeš-li, chytrou, chceš-li, moudrou a uvážlivou však musíš být neustále.“ Pierre-Augustin de Beaumarchais

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes budete prověřování jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a nebudete si začínat se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. To může znamenat i to, že někdo bude chtít obchodovat s informacemi, obchodním tajemstvím a nebo také uvědomění si, že je v práci na vás vytvářen nepřiměřený nátlak a tím budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Při hledání smyslu života se nespokojte s prázdnými formulemi a nevýstižnými frázemi. Někdy přijde vhod dobrá rada od duchovního průvodce, budete vnitřním hlasem žádáni, abyste ho vyhledali. V oblasti zdraví je příhodné věnovat péči rukám, a to třeba pupalkovým nebo jojobovým olejem.

Afirmace: „Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.”

Býk

Na začátku nového pracovního týdne to budete nejspíš vy, kdo bude v zaměstnání určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést tým. Někdy se může stát, že se vzdáte vlastních zájmů ve prospěch kolektivu. V partnerských vztazích očekávejte dynamičnost, vášeň a potřebu partnera být středem pozornosti. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam. Najděte si dlouhodobý cíl. Dopřejte péči svým mandlím třeba inhalací ze šalvěje, zkuste pro dnešek místo zázvorového čaje tento kořen žvýkat.

Afirmace : „Mám ráda sebe sama, říkám vše, co si myslím, protože to tak je v pořádku”.

Blíženci

Dnes byste měli využít své komunikační přednosti, které jsou vám vlastní, pokud budete mít potřebu někomu poradit, nebojte se být zdvořilý, avšak nastavte správnou míru, aby se z toho nestal syndrom nápomoci druhým. Měli byste použít logiku a uvažovat silou analýzy, podloženou na rozumovém základě a objektivně pronikat do problémů z vašeho pohledu do okolí, využít svůj důvtip jako výhodu oproti ostatním, umět se postavit čelem k výzvám, protože jste si vědomi, že síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. Šťáva z jahod a čerstvých pomerančů na vás bude působit obzvlášť blahodárně.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Rak

Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. Je tady velká šance napravit něco, co jste dlouho odkládali. U někoho doplacení alimentů nebo odhodlání přihlásit své ratolesti do jejich oblíbených zájmových kroužků nebo ještě do letního tábora. Nebojte se nechat proudit Lásku do vašeho bytí, mějte rádi život, tím předejdete ucpávání průchodům a zvyšování cholesterolu. Z bylinek je velmi nápomocná borůvka a to její listy v podobě čaje, kdy právě rostou.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Lev

City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Zdá se, že se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. To se může odehrávat jak ve vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. A pokud se vám to nepodaří, nezoufejte a vyčkejte, až do hry vstoupí nějaký nový faktor. Dejte výživu kůži na rukách v podobě aloe vera nebo měsíčkového krému.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Panna

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na nastavení správné míry. Dva energetické nápoje vám dodají potřebnou sílu a křídla pro daný okamžik, avšak druhý den můžete pocítit pravý opak. Neotáčejte se zády k ostatním. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama. Tím předejdete bolestem hlavy. Omezte přísun tuku, zvolte lehčí stravování. Vaše tlusté střevo se vám odmění.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Váhy

Život vás postaví před nejvyšší úkol - seberealizaci. Ta by měla být uskutečněna při plnění úkolů, které jsou osudově dány pro každého z vás. Zisk přijde pouze v případě, budete-li ochotni k Láskyplnému dávání. Čím více dáváte, tím více dostáváte. Využijte příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad, udělejte něco, na co jste si netroufli, třeba si kupte los. Máte šanci získat “tučný úlovek”. Nelpěte na starých myšlenkách a názorech, zbavením se starého očistíte močový měchýř. Z čajů mu prospěje kopřiva nebo přeslička. Sbírejte brusinky, právě rostou.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Štír

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním, máte šanci zažít dualitu ve vztazích, to znamená Lásku přijímat i dávat. Tento den je hodně blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Kamarádovi odpustíte více, než svému partnerovi, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit odpoutání a úlevu. přijímejte radost v jakékoliv podobě, tím odlehčíte slinivce a nebudete muset řešit zvýšení cholesterolu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Střelec

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne a také větší příval zpráv a dopisů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte slev a obnovte si šatník. Dopřejte péči svým játrům a žlučníku. Játra jsou propojeny se zrakem, pokud jim dopřejete detox, zlepší se vám i vidění. Z bylin vám budou nápomocny řebříček, pampeliška, pelyněk, puškvorec. Ve stravě pomůže kvašená zelenina. Na fyzické úrovni je dobrý pomocník boxovací pytel.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Kozoroh

Ti, kteří se pohybují v oblasti právní nebo finanční a nedařilo se jim úspěšně dotáhnout do konce složité smlouvy, mají dnes osud nakloněn k uzavření těchto dohod. Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení. V oblasti zdraví je dobré nastavit lehčí stravování a zvýšit fyzickou aktivitu, třeba jen tím, že dnes vyměníte výtah za chůzi do schodů. Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost. Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte. Použijte proto otevřené a poctivé jednání. Ve vztazích byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. Láska je dítětem svobody.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Vodnář

V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu , taktéž dobrou radu a přátelskou pomoc při řešení úkolů. V osobních vztazích můžete můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Taktéž mohou padnout pouta připoutanosti k partnerovi a odhození manipulace a boje. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě. Spoléhejte na intuici a nepřeceňujte rozumování ve snaze vytěžit ze všeho maximum. Tím si nezavaříte své mozkové závity.

Afirmace: Sobě i partnerovi dopřávám svobodu.

Ryby

Určete si cíl a zapojte se do nových projektů, naplánujte si svou budoucnost, abyste mohli postupně malými krůčky kráčet úspěchům naproti. Vaše vyhlídky jsou na dosah ruky, je však potřeba mít jasnou představu o tom, čeho chcete dosáhnout. To se týká jak pracovních úkolů nebo zlepšení vašeho vztahu. Třeba i jen k sobě samotnému. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Rozpoznejte včas manipulaci druhých, tím předejdete bolestem hlavy a migréně. Z bylinných čajů je vhodný řebříček, chmel, lípa a divizna.

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Přeji všem báječný, letní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT

@vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=mm5AR4ySPUw

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat …

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu