Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 10. 8.2023

Předpověď na čtvrteční den z Tarotových karet, zaměřené na zdravotní výklad pro tento den. Denní karta je nakloněna velkému byznysu, obchodování a všemu trvalému. Takže máme možnost zhodnotit trvalé hodnoty.

Dnešní horoskop - čtvrtek 10. 8.2023

Denní karta - Král pentaklů- obchodník, hmotné zabezpečení.

Byl to obchodník s patentními pilulkami utišujícími žízeň. Když člověk jednu polkne nemusí týden pít. „Proč to prodáváš?“zeptal se malý princ. „Je to velká úspora času,“odpověděl obchodník. „Znalci to vypočítali. Ušetří se padesát tři minuty za týden.“„A co udělá s těmito padesáti třemi minutami? „Co kdo chce.“ Kdybych já měl padesát tři minuty nazbyt, řekl malý princ, šel bych docela pomaloučku ke studánce…“ Antoine de Saint-Exupéry

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran 

Dneska můžete prožít pocit nejhlubšího naplnění, jedná se o velmi pozitivní předpověď pro tento den. Pro každého to znamená jiný pohled a postoj k těmto pocitům. Můžete pocítit Lásku k Bohu, rodičům, Lásku k sobě samému, Lásku ve všech podobách. Je dobré tyto aspekty v sobě nejprve objevit a pak projevit. Láska se nevnucuje, pouze nabízí. Proto mějte oči otevřené, můžete zažít pocit splynutí s vesmírem. K tomu může být nápomocna meditace na srdeční čakru.

Miroslav Zelenka: Meditace na srdeční 4. čakru (nová) 

Váš orgán dne - kůže. Věděli jste, že to je náš největší orgán? Dejte péči své kůži masáží, kokosovým olejem a při tom pomyslete na tuto mantru : Vždy budu mít vše, co potřebuji.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Býk

Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. Připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového, vaše silná vůle na to čeká.

 Váš orgán dne - slezina. Ve chvílích volna je vhodné cucat lékořici, jít si zatančit nebo zaskákat na trampolíně.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Blíženci

Bylo by dobré se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Váš orgán dne - plíce, dopřejte jim čerstvý vzduch.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

 

Rak

Zkuste dnes vidět a hledat pravdu, najít smysl života, prosadit si své ideály. Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. Žádný učený z nebe nespadl. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Ocení to vaše duše. Pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci tím projít bez úhony. Je dobré si svou očistu ohlídat, aby se neproměnila v agresivitu.

Váš orgán dne - kůže, prospěje vám šťáva z mrkve s kapkou kokosového oleje.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Lev

Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. Zacházejte proto s Láskou a s partnerem Láskyplně. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst. Tento den vás vyzývá k započetí nových projektů, úkolů, učení. 

Váš orgán dne - slinivka, játra a cholesterol, omezte tučná jídla. Radujte se z maličkostí.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Panna

Po dobře vykonané práci vás možná doma čeká menší oslava, zábava, uvolnění. Najednou pocítíte klid v duši a radost, která vás povede k jakékoliv činnosti, harmonii a pocitu družnosti. Nepotlačujte svou kreativitu. Také je dosti možné, že si všimnete, co pro vás vaše partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých povinností a tím zanedbává své zájmy a koníčky. Dopřejte jim také odpočinek a radovánky.

Váš orgán dne - krk, neodmítejte změny a doplňte vápník v podobě máku a sedmikráskového čaje nebo salátu.

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

 

Váhy

Kde klamete sebe a kde druhé? Kde utíkáte před problémem a nepřiznáte si to? Bylo by na čase vypnout a odpočívat, odprostit se od starostí. Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými rady z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smířlivá řešení.

  Váš orgán dne - oči, vhodné je popíjet pampeliškový čaj a obklady ze světlíku.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Štír

Dnes byste měli využít své komunikační přednosti, které jsou vám vlastní, pokud budete mít potřebu někomu poradit, nebojte se být zdvořilý, avšak nastavte správnou míru, aby se z toho nestal syndrom nápomoci druhým. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. 

Váš orgán dne - ledviny, dopřejte jim koupel v mořské soli, naopak omezte sůl a zvyšte příjem čisté vody. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Střelec

Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Váš denní orgán - plíce, můžete inhalovat anýz, Francovku nebo mateřídoušku.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Kozoroh

Provází vás smutek a zažíváte bezesné noci? Proč tomu tak je? Překážku nelze obejít, je potřeba ji pochopit. Bylo by dobré opustit prostředí, které vám dlouhodobě způsobuje oslabení, a to nejen plic. Z čeho máte obavy? Pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o očištění vaše podvědomí a trávení, aby odešlo vše, co jste nemohli strávit.

Váš denní orgán - žaludek, zvolte odlehčenou stravu, žluté potraviny a heřmánkový čaj. Posilujte solar plexus.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Vodnář

Nepropásněte dnes nevšední nabídky, nové příležitosti, kontakty a pracovní smlouvy. Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Zaměřte se na cíl a kráčejte k němu byť i malými krůčky. Zkoušky budou dnes určitě dobře složeny. 

Váš orgán dne - slezina- slinivka, vhodný je lymfatický čaj, puškvorcový, lékořicový a k obědu si můžete dát zapečenou dýni.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Ryby

Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány z bolestných zkušeností od všeho, co jste nechtěli vidět. Abyste se pohnuli v partnerském vztahu, bude vás to možná stát hodně úsilí. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. Hektický styl života zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení.

Váš orgán dne - zrak, vhodný je čaj z třezalky, ale nesmí se pak být na slunku, obklady ze zeleného čaje a světlíku.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - čtvrtek - trvalé hodnoty, bohatství, prosperita. Velké obchody. 💰 

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu