Zpět na články

Dnešní horoskop - pátek 11. 8.2023

Předpověď pro páteční den pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta nabádá k odhození masek a být sami sebou. Je na čase se dostat do své přirozenosti a tento den vás k tomu přes některé situace bude vybízet, tak na to buďte připraveni.

Dnešní horoskop - pátek 11. 8.2023

Denní karta - Odhoďte masky a buďte sami sebou.

„Strach nasazuje lidem masky - vášeň je shazuje.“ Feliks Chwalibóg

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran 

Využijte svých skvělých komunikačních schopností pro opravdové bohatství. To může být duchovní, citové i na fyzické úrovni. A to tak, že nabyté bohatství nebudete jen hromadit, ale i předávat dál, jinak by se energie blokovala. Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na vavřínech. Spoléhejte na intuici a nepřeceňujte rozumování. 

To ocení váš denní orgán- mozek.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Býk

Ujasněte si, čeho chcete na pracovišti dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Budete nejspíš pozvolna tlačeni ke změně a přestanete být v neutrální pozici. Váš problém tkví v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Bylo by dobré objevovat nové cesty, změnit pohled na věc, aby se před vámi otevřely nové obzory, které jste dosud neviděli. Je třeba nazvat věci pravými jmény a tím vyčistit vztahy. Jde o čistotu těla i mysli. 

Tím se uleví i vašemu konečníku, který je dnes vaším denním orgánem.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Blíženci

Dnes byste měli naslouchat svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To se většinou stává, když jeden chce vlastnit druhého. Zkuste si připustit, že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. Tím se podíváte svému strachu do očí a on se náhle rozplyne. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel.

Váš orgán dne - genitálie. Vhodné byliny pro koupel : přeslička, měsíček, kontryhel, řebříček.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Rak

Pro dnešní den je výhodné, umět zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory. Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Chce to opustit minulost, začít řešit přítomnost a tím se dívat dopředu. Nové vnímání ocení především váš krk, který je pro vás orgánem tohoto dne. Dopřejte mu strečink a modrou barvu trička nebo šátku.

Afirmace: Opouštím svou minulost a nebojím se budoucnosti.

Lev

Někteří z vás lvů, se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte slev a obnovte si šatník. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat. Nebojte se zbavit minulosti, starého a nepotřebného. To uvítá váš denní orgán - tlusté střevo. Zvolte lehkou stravu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Panna

Dejte průchod situacím, aby se vyvinuly samy s tím, že k vám přijde vše samo v pravý čas. Dnešní Den vám přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte nějakou společenskou akci. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Buďte odvážní a nezávislí a svobodně rozdávejte Lásku.

To ocení vaše záda, které máte dnes jako denní orgán. Zařaďte do stravy magnesium, avokádo, chia. Což takhle dát si špenát?

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Váhy

V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Prožijte proto den v radosti, blaženosti, kterou byste měli nakazit druhé a své okolí. Tím, že budete chápat sebe sama, život okolo vás i ostatních, neustrnete na místě a tím nedovolíte oslabení vašim chodidlům, jež jsou váš dnešní orgán.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Štír

Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii. V každé pohádce byla Láska mocnější, než všechny léky a vy tohoto kouzla dnes můžete využít. Zařaďte do jídelníčku gingo gilobu, rakytník, mák. Z bylin vám prospějí a tím předejdete migréně lípa, divizna, chmel, tzn. doušek piva.

Váš denní orgán je hlava.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Střelec

Nemáte pocit, že okolo vašeho srdce je vystavená zeď a na očích máte pásku, abyste neviděli to zlé, co se kolem vás děje? Své emoce jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. Rozhodně nestrkejte hlavu do písku, nejste přece pštros. Je dobré si uvědomit, že vás může dráždit jen ten, komu to dovolíte. Toto uvědomění může prospět vašim dutinám, kdy váš denní orgán je hlava a čelo. Skvělá je inhalace z tymiánu nebo mateřídoušky.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Kozoroh

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Toto uvědomění ocení vaše hlava, která je vaším denním orgánem. Z potravin jsou prospěšná semínka, oříšky a avokádo.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Vodnář

Nebojte se sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Kamarádovi odpustíte více, než svému partnerovi, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat. To ocení i vaše játra, které jsou vaším denním orgánem. Játra nemají rádi kritiku, obelhávání sebe sama. Dopřejte jim šťávu z červené řepy.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Ryby

Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Pokud setrváváte dlouho v nepříjemné situaci, vytváří se tlak a ten může způsobit křečové žíly. Radujte se z pohybu. Večer si dejte nohy výše, než vaše srdce. V některých vztazích to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více, jeden možná působí jako silný a nezávislým druhý naopak jako slabý a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Nastal čas s nimi přestat. Přestaňte s komandováním a nehrajte bezmocného.

Váš denní orgán jsou nohy a žíly.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - pátek - odhoďte masky. 🎭 Volba mezi rozumem a citem. Postavit se strachu čelem.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu