Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 17. 8. 2023

Jak vidí Tarot čtvrteční den a jeho předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu? Denní karta oznamuje, že nás bude obklopovat mužská energie, otcovské rady, autorita, stabilita a řád. Nenechávejte dnes za sebou žádné resty a mějte pohodový den.

Dnešní horoskop - čtvrtek 17. 8. 2023

Denní karta - otcovské rady, autorita

„Otcovská moc má spočívat v laskavosti, nikoliv v příkrosti.“ Marcainus Aelius

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran 

Není každý den posvícení a v ten dnešní budete možná prověřeni, zda umíte přijmout porážku a prohru? Tak to v životě chodí a je potřeba zpytovat svědomí, zamyslet se, proč se to mohlo stát, aby se to příště již neopakovalo. Nakonec vás to může posunout a usoudíte, že to mělo svůj význam. Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Jsou i tací, kteří se živí pomluvami a záviděním a najdou si způsob, jak někomu škodolibě ublížit. Pokud dnes padne Černý Petr na vás, pak rada zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi své úzkosti a obavy.

Býk

Buďte pro své okolí pozemským andělem. V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Můžete se radovat z daru, že máte možnost se spojit s partnerem a vytvořit požehnaný vztah. Je to štěstí, když se najdou dva, kteří k sobě patří. Pokud budete se svou Láskou zacházet uvědoměle, můžete si vzájemně pomáhat všude tam, kde byste jiné dny činili vše s obrovskou námahou. 

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

Blíženci

Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Je velká pravděpodobnost urovnat spory, pokud potřebujete někomu odpustit, udělejte to právě dnes. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. Jakýkoliv projekt by dnes měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

RAK

Pokud jste toužili po povýšení nebo po uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli. Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Lev

Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z nepříjemné situace okolo vás. Je tady čas, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. 

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Panna

Potkat se se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud by vám poradila tak, jak se posunout v práci. Můžete se jí i svěřit a obdržet rozumnou radu. Využijte dnes energii, která vám pomůže rozpoznat, kde jste byli předpojatí a to vám nedovolovalo učinit jednoznačné rozhodnutí. Zůstaňte nezávislí, masku, kterou jste si nasadili k obraně už dnes sejměte a buďte svobodní, nečiňte žádné ukvapené kroky, které by vás mohly posunout o krok dozadu. Pozor na ostrý jazyk, slova vyřčená v tento den už se nedají vzít zpět. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Váhy

Čeká vás slavnostní a radostný den. Ať už se to týká loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo oslava narození dítěte. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. Úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Štír

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Střelec

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek nebo je možné zažít pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. V oblasti partnerských vztahů je vhodná společná meditace a upřímný rozhovor o oblastech, které vás uvnitř tíží. Nenechte denní rutinní záležitosti, aby vás přemohly a nasaďte plně své duchovní, tělesné i duševní síly k překonání těchto výzev. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Kozoroh

Dnes byste měli udělat něco správného. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně to udělejte právě dnes. Máte totiž dostatek energie, potřebnou obratnost, důslednost, abyste uvedli věci do pořádku, vyjasnili nejasnosti a dodělali rozdělanou práci. A jestli vás nic jiného nenapadne, postačí důkladně uklidit byt, opravit kolo nebo zaplatit čekající účty. Svým dětem a rodině buďte autoritou, vyslechněte si jejich rady, ale poslední slovo by mělo být rozhodně vaše. Posilte svou Třetí čakru, pomůže žlutá barva v oblečení nebo i potraviny v této sluníčkové barvě.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Vodnář

Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto příznivou zprávu. Znamená to přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích můžete mít radost z telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. Vychutnejte si zasloužený vavřínový věnec. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Vítězství může být i takové, že zvolíte ukončit vztah nebo zvolíte změnu zaměstnání.Toto je vítězství sám nad sebou. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Ryby

V partnerských vztazích očekávejte dynamičnost, vášeň a potřebu partnera být středem pozornosti. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam. Najděte si dlouhodobý cíl. Lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly, a to jsou dnes vaše atributy, tak je využijte do sytosti. Někdy se může stát, že se vzdáte vlastních zájmů ve prospěch kolektivu. A pokud tyto vlastnosti využijete třeba jen z poloviny, klidně se může stát, že úkoly převezme sebejistá a diplomatická žena, která zbytek projektu dovede do zdárného konce.

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - čtvrtek - autorita, stabilita, řád, otcovské rady.👨‍⚖️

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu